FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hodža
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hodža » 25 jun 2012, 23:30

High je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ma sve to, što bi kod mene u selu rekli, "podizanje repa", sigurno da je Levski kvalitetan i da je iskusni od nas ali mi tu nemamo šta izgubiti, kad se sjetim koliko smo precjenili Cluj a kako nam je malo falilo da prođemo, samo borbeno i pametno, bitno je da se dogovore da se prva utakmica igra ipak kod nas!

A što se tiče ovih "ribara" ma nemam šta reći ako ne bude ovako kako kaže jedan forumaš: '' ma ovo ćemo da pobucamo ko lamelu uz Vratnik '', pa nismo onda ni za šta!

:mrgreen:

ipak bolje zvuči uz Bistrik, Vratnik i nije baš problematičan za lamelu kao memli strana :D

on topic :

kad će se konačno znati gdje igramo prvu tekmu 2. pretkola ?
FORZA MARŠAL !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jun 2012, 23:42

VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogami odbrana talasika , nevjerovatna tromost nase odbrane :roll:

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 26 jun 2012, 00:07

To ti mene lozis il je moguca tolika ljudska glupost? :lol:[/quote]
Vidis da se zeza. To je vjerovatno skladiste za hren.. opremu za zalijevanje terena hocu reci :mrgreen:[/quote]

Ma tu se ostavljaju virsle, ono kad fali i kad su gladni igraci :lol:[/quote]

to se ti tu hraniš pa znaš?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jun 2012, 00:16

Nakon preglednog klipa neke stvari mi se cine bolje a neke isto pa isto. Pa ja nemogu da vjerujem da se oni boje prici igracu i odmah napasti cim igrac dobije loptu. Pogledajte samo koliko njihov igrac kad dobije loptu ima vremena da razmisli sta sa njom, uopste nema pritiska na igraca i iz toga nam stvore priliku po strani, svaki put ubacaj. Sad nije proslo nista al drugi put hoce, mozda kad bude najpotrebnije da ne udje ona ce uci (jezik pregrizao) al je tako. Treba ih jos nabiti snagom samo da trce...trce...trce i ganjaju igrace. Moramo praviti pritisak na igraca a ne ovako dozvoljavati da se dodaju. Kontre mi se cime kao da brzo rjesavaju al brate slabo radimo pritisak kad protivnik ima loptu, slabo jos gore iznosimo loptu iz kaznenog prostora, opet panika, panika ko da je Evropska utakmica a ne prijateljska. Brine me toliko stvari nadam se da ce se barem pola promijeniti.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 jun 2012, 00:23

Iskreno kad sam cuo da smo uzeli ove ukrajince iznenadio sam se al jos kad sam cuo da imaju budjet od 24 miliona a 6-7 ekipe u ukrajini ono bas sam se :shock: tako da kako god gledali prijateljska ili ne rezultat vrijedan paznje ;) ,al ono sto sam ja kako vidim i vecina na ovim klipovima s ovih utakmica primijetio da nam je odbrana blaog receno suplja :roll: i nekako mi previse lezerno izgledaju pa sva sreca da imas par igracina u vrhu :arrow: Said pa to nesto rezultatski izgleda bolje al u takmicarskim utakmicama i akb protiv levskog ovo ce se strasno kaznjavat,tako da sad zasad me najvise strah lose odbrane nego efikasnosti napadaca
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jun 2012, 00:32

Ja ponavljam da imamo spore stopere za nase lige a kamo li za Evrope. Da bogdo imamo para da dovedemo neke strance 2 stopera smio bih prognozirati bare-bare protiv Levskog, ovako Torlak-Zrnanovic jako lose da mi je brat rodjeni i jedan i drugi :( Nek se niko ne ljuti viza vi Torlaka i Zrnanovica al ako zelimo jako Sarajevo trebaju nam brzi, jaci i bolji stoperi, al koliko para toliko muzike mada znam o cemu pricam, samo ukucajte na youtube tekmu i jednu i drugu protiv Sparte i posmatrajte Torlaka sve ce vam se samo kazati. Kao covjek je super al je trom svakim danom sve vise mada ovdje neki se nadaju da ce uci u forumu. Pitam se kad, i moze li on to uopste?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 jun 2012, 00:38

Ma kad smo imali dobre i brze stopere al cinjenica jest da Torlakova forma je u padu vec od prosle polusezone i definitivno tu nam sad najvise skripi kolko god mnogi prizivali napadace dok ima Saida ja za to nemam briga :D

High

Post Postao/la High » 26 jun 2012, 00:39

Koliko sam čuo, još ćemo jednog napadača dovesti, i to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jun 2012, 00:45

High je napisao/la: Koliko sam čuo, još ćemo jednog napadača dovesti, i to je to.
E to je vec gluposto, imas Saida koji moze biti i napadac, imas Krpica, imas Karamatica, imas Haskica i svi mogu igrati u napadu u ovoj nasoj premier ljigi, daj stopera nekog da izvuku iz naftalina al da je bas zvijer i ja zadovoljan. Eto imamo bekove valjda su dobri, imamo sredinu samo jos jednog stopera dovesti a 2 bi bilo premija. Tatomirovic, Gujic pa i Tedejevic mogu stopera da igraju al njih nekako opet racunam da su bekovi kao i Beli. Posto radim u subotu i nemogu stici na tekmu nikako zamolicu nekog od raje da napise kad mu bude zgodno kako je ko odigrao, a nadam se da ce biti i neki klip ako ne tekme onda sazetak neki prilika.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2012, 00:47

Evo i cjele utakmice

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jun 2012, 00:52

Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan ;)

PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 26 jun 2012, 00:54

Pa sve važnije golove u ovim pripremama je Said dao, ne može on sve. Treba nam rasni strijelac, pravi napadač, kakav Haskić, kakav Krpić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jun 2012, 00:57

Na preskake sam vidio malo tekmu sutra cu ostatak valja na posao ustati ujutru al gresaka milion i u odbrani i u veznom redu. Opet ponavljam neznam zasto neki strah se uvukao kod njih pa nemogu mirno da iznesu loptu, prijateljska je zaboga dozvoljeno je grijesiti al nije dozvoljeno da se ukakis na prijateljskom pa ne igras protiv Barcelone. Hajd bice kako bude...pozz

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2012, 00:58

Ni Diatta ni Karamatić nisu špice. Mora se ba dovesti i treći napadač, šta vam je...Eto ako ništa zbog mogućnosti povrede jednog iz dvojca Krpić-Haskić. I onda ostati na jednom napadaču, dajte ba..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jun 2012, 00:58

Ne znam koga bi mogli dovesti iz nase lige :S
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 jun 2012, 00:59

Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan ;)

PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!
Upravo to imas 4 solidna a za nase lige dobra napadaca koje mozes rotirat u zavisnosti od forme a koga imas na stoperskim pozicijama umjesto Torlaka i Tatomirovic a da su im to prirodne pozicije :roll:

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 jun 2012, 01:01

Sta je sa Vuletom?? Gdje je on sada?? On bi nam extra legao k'o zadnji.

I ja mislim da nam vise treba iskusni stoper od spica, treba nam i spic. Stoper je prioritet.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jun 2012, 01:03

Da je para nekih ludih, Glasgow Rangers ispada u 3 ligu najverovatnije, dovesti Papca, Vuleta, Berbera, Dzakmica i onda otici i poderati guzove Levskom :D

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jun 2012, 08:56

Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan ;)

Cuj Diata napadac,kume pratis li ti Sarajevo ili cisto onako pises gluposti na forumu?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2012, 12:59

Diatta i jos gore Karamatic napadaci ? :?
Od kada to ? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, amkeivke, bordospartanac, Fudo, Laganini1986, mnon46, MrkiMedo i 51 gost.