FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Telegraaf pise kako se Schalke dogovorio sa Eliom i da bi trebao prec ... Bilo bi to super ako dodje do ovog tranfera .. Ali omdah treba napomenut ne vjeruje se onda dovoljno Draxleru sto mi se nikako ne svidja, nesto slicno se desilo sa Ozilom, doveli su Rakitica i Ozilu puko film i covjek predje, a svi znamo ko je Ozil a ko Rakitic, nikako da se tu na nekim greskama nauci, jer Draxler i holtby su odlicni igraci a oni sad tu trpaju Eliu i VDV ne znam meni se to ne svidja ja to ne bi radio i mislim da je pogresno ...
BvB Echte Liebe !!!
Ma Elia može igrat' i lijevo i desno te iza špica. A S04 igra na tri fronta sljedeće sezone zato im je i potreban što širi i kvalitetniji kadar, a Elia svakako ima kvalitet.
Mislim da bi bio dobro pojačanje.
Mislim da bi bio dobro pojačanje.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Izuzmemo li Twente i prvu polusezonu u HSV-u (tacnije do povrede od strane Noveskog) Elia nista nije pokazao. Prosle sezone u Juventusu je odigrao samo jednu utakmicu i sada ne znam koliko je pametno placati odstetu za jednog takvog igraca i koliko je pametno opteretiti budzet sa placom od 2,5 miliona € po sezoni (sigurno za manje nece igrati). Schalke u svojim redovima ima Draxlera (koji je jedan od top 5 talenata Njemackog fudbala), zatim Farfana i Obasija kao rezervu. MOzda bi najbolje po njih bilo da dovedu jos jednog talenta na krilnim pozicijama a po meni odlicno rijesenje bi bio Sararer koji je odigrao fenomenalnu sezonu u dresu Fürtha u kojem je postigao 9 golova i imao 13 asistencija.
Po meni dovodjenje Elie bi bilo samo bacanje para, a iznos koji trazi Juventus je cisti bezobrazluk, jer se spominje cifra izmedju 7 i 9 miliona €.
Po meni dovodjenje Elie bi bilo samo bacanje para, a iznos koji trazi Juventus je cisti bezobrazluk, jer se spominje cifra izmedju 7 i 9 miliona €.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A u pm pa Imali I jedan normalan igrac da bi ga nasa retardirana uprava htjela dovest...o Allahu na nebesu smiluj nam se vise... Sararer je nedokazan po meni ja bih doveo clemensa I essweina a obasi da bude zamjena za huntelaara a pukki na posudbu... Kakav kalou , nilmar,elia, vdv sta ce nam to u pm ... Cuj davat 9 miliona za igraca koji odigra jednu tekmu u ligi koja je slabija od njemacke... Svasta
Imam obaveza pa slabo pratim dešavanja u S 0. Vidim neki Bošnjo iz mlađi kategorija ako sam dobro upratio potpisao.Može li neko reči koja je pozicija i ima li išta od njega(bi li bio koristan za S 04 u budućnosti pa možda i za repku BiH)
Ima li kakvih novih imena i šta je sa Huntom 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Moze biti samo sead kolasinac , supertalenat velik robusan puno trci seosko-rumenih obraza nesto kao papadopulos samo sa puno boljom tehnikom I pas igrom ... Cuo sam negdje da je bosnjak iz sandzaka dok neki opet pisu da su mu roditelji iz bih , neznam tacno uglavnom rodzen je u njemackoj
Finalna utakmica za njemačkog U19 prvaka je u toku. Igraju Schalke i Bayern pa koga interesuje evo link:
http://tv.dfb.de/live/index.php?live=304" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tv.dfb.de/live/index.php?live=304" onclick="window.open(this.href);return false;
Još nekih 15-ak minuta se igra, Schalke vodi zasluženo sa 2-1. Moram reći da je velika šteta što nas Balci napušta u pravcu M'Gladbacha. Momak je stvarno fenomenalan.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
nisam to znao da nam Balci dolazi, super posao Gladbacha, mali je stvarno veliki talenatZdena04 je napisao/la:Još nekih 15-ak minuta se igra, Schalke vodi zasluženo sa 2-1. Moram reći da je velika šteta što nas Balci napušta u pravcu M'Gladbacha. Momak je stvarno fenomenalan.
Agieren statt reagieren
Hoffman ponovo strijelac ... U sve I jednoj playoff tekmi dao je gol , mali je izgleda strasan talenat... Kolasinac je igrao na stoperu a zander na 8ci neznam zasto... Drugi gol dao je klingenburg
Ma bitno je da su osvojili. Nisam baš siguran da je Seo igrao štopera, vidio sam je Ayhan igrao tu poziciju. Ne znam jesi li primijetio onog malog Maxa (Mislim da je sin Martina Maxa)? Štrašan mali, kao i ova cijela generacija.gruezi je napisao/la:Hoffman ponovo strijelac ... U sve I jednoj playoff tekmi dao je gol , mali je izgleda strasan talenat... Kolasinac je igrao na stoperu a zander na 8ci neznam zasto... Drugi gol dao je klingenburg
Opet kažem, šteta što nas napušta Balci ali ipak tu je mladi Mayer koji će, sigurno, za koju sezonu zaigrati u Junguzligi (nadam se za S04).
Da taj max moze igrati sve I jednu poziciju na lijevoj strani plus centarfora... Imao je 16 golova I 5 asistencija u regularnom djelu sezone... Ono sto je vrlo zanimljivo je da ce I sljedece godine dosta ovih momaka igrati za u 19 ayhan borgman korczowski meyer plus ditgen iz u 17... Ja bi hoffmana I seju odmah u cvajtu na posudbu ...
Izašao je raspored utakmica za novu sezonu.
Prvo kolo, za nepovjerovati, igramo opet u gostima.
1. Hannover 96 (A)
2. FC Augsburg (H)
3. SpVgg Greuther Fürth (A)
4. FC Bayern München (H)
.
.
Derbi se igra u osmom kolu tj. 19.-21.10.2012. Prvi derbi se igra u Dortmundu.
Prvo kolo, za nepovjerovati, igramo opet u gostima.
1. Hannover 96 (A)
2. FC Augsburg (H)
3. SpVgg Greuther Fürth (A)
4. FC Bayern München (H)
.
.
Derbi se igra u osmom kolu tj. 19.-21.10.2012. Prvi derbi se igra u Dortmundu.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Barnetta potpisao za Schalke. ne znam, imate dosta tih krilnih igrača u ekipi, ali ipak Barnetta je odličan igrač i dobro će doći u svakom slučaju. još je i džabe 
Agieren statt reagieren
Rizican transfer... Kad bi vratio onu formu od prije povrede to bi bilo super ali... Znacil ovo da smo odustali od kalua? Ukoliko bi on dosao znaci pukki bi isao na posudbu a obasi bi bio backup za huntelaara... Fali nam 8ca u pm uprava nista neradi po tom pitanju
- anton 1983
- Kontakt:
Schalke se zasad kvalitetno rješava govana i za to im treba dati pohvalu iako još po tom pitanju ima posala - Jurado, Edu, Pliastikas, Baumjohann, Annan. No najbitnija stvar nije rješena - Huntelaarov novi ugovor. Bojim se da Schalke na farfanu nije naučio i da će napraviti istu grešku sa Huntelaarom. No isto tako problem je što očito niko nije ponudio dovoljno da aktivira njegovu klausulu, od 21 milje! Neproduželi oni sa njim, briši kući propalo je!
Kaj se tiće ceki pozicije, ja bi je dao Holtbyu, a Draxlera bi forsirao na krilu. Barnetta je negdar bio dobar igrač i on i Obasi zvuče kao dobre zamjene, no pitanje je kako će "kosti" kod njih izdržati jer je lako moguće da oba igrača budu flop!
Vidim da bekove nediraju, a to bi se možda trebalo pojačati. Ako je ovo sezona di će se samo sankcionirati financije, da bi se sljedeće ljeto, ako se ponovo kvalificiraju u LP i prošu skupinu ove godine, udarilo na tržište, ja taj plan podržavam, no podržavam ga samo u slučaju da Huntelaar produži ugovor!
Kaj se tiće ceki pozicije, ja bi je dao Holtbyu, a Draxlera bi forsirao na krilu. Barnetta je negdar bio dobar igrač i on i Obasi zvuče kao dobre zamjene, no pitanje je kako će "kosti" kod njih izdržati jer je lako moguće da oba igrača budu flop!
Vidim da bekove nediraju, a to bi se možda trebalo pojačati. Ako je ovo sezona di će se samo sankcionirati financije, da bi se sljedeće ljeto, ako se ponovo kvalificiraju u LP i prošu skupinu ove godine, udarilo na tržište, ja taj plan podržavam, no podržavam ga samo u slučaju da Huntelaar produži ugovor!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od 7 timova koji idu u Europu iz Bundeske jedino Schalke nije potrosio ni centa, barem do sada

Moguci izgled Schalkea u novoj, post-Raulovskoj eri

Moguci izgled Schalkea u novoj, post-Raulovskoj eri

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Milan želi dovesti Papu ali je ovaj izvrazio da je jako zadovoljan u Šalkeu tako da je ta tema završena.
Ovo je danas potvrdio naš Howrse Held.
Ovo je danas potvrdio naš Howrse Held.
http://www.reviersport.de/202587---u19- ... sehen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako interesantno. U petak će biti prijenos derbi utakmice između Schalke U19 i Dortmunda U19.
Taman dobro dođe u ovim danima kad nema Junguzlige.
edit: utakmica je tek 30 septembra
nisam dobro pročitao ccc
Jako interesantno. U petak će biti prijenos derbi utakmice između Schalke U19 i Dortmunda U19.
Taman dobro dođe u ovim danima kad nema Junguzlige.
edit: utakmica je tek 30 septembra
nisam dobro pročitao ccc
- anton 1983
- Kontakt:
BaumGnjili bi mogao dobiti cipelu. neki BL klub i EPL klub navodno delaju na kičmi! No sav ovaj kvalitetan rad Heldta da počisti smeće je zakurac, kada problem sa Huntelaarom nije rješen. Majke mi ak ti kreteni neće sa njim ući u sezonu a da neproduže ugovor! Tako se to nemsije raditi, pogotovo kad je u pitanju Schalke. Ja bi mu dao još 3 dana vremena, jer nema se on više kaj premišljat i ako neće potpisat dat ga bilo kome i nać zamjenu! Nema druge! Bilo bi fatalno da ode za 0kn i da se Schalke, ne daj Bože nekvalificira za LP!
uz to valjalo bi i skupinu proči tako da Huntelaar stvarno vidi razlog da ostane, jer ak prođu skupinu i ponovo se kvalificieaju za LP, još se rješe nekog smeća i malo zašparaju, slijedeće ljeto će ziher bit mjesta i love za pojačanja. problem je samo što je Heldt odgojen u Stuttgartu, a tamo je šparanje na prvom mjestu!
uz to valjalo bi i skupinu proči tako da Huntelaar stvarno vidi razlog da ostane, jer ak prođu skupinu i ponovo se kvalificieaju za LP, još se rješe nekog smeća i malo zašparaju, slijedeće ljeto će ziher bit mjesta i love za pojačanja. problem je samo što je Heldt odgojen u Stuttgartu, a tamo je šparanje na prvom mjestu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.