Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
raja sta mislite tko ce stajat na golu nase repke u estoniji...
supic-2 zuta.propusta sledeci mec..eh imamo sad kenu,i asmira...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Nurkovic je usao u ormu sa Travnikommiralem444 je napisao/la:raja sta mislite tko ce stajat na golu nase repke u estoniji...
kakav ba Nurković,mislim da će Begović ili Hasagić ako se oporavi branitiJack_Daniels je napisao/la:Nurkovic je usao u ormu sa Travnikommiralem444 je napisao/la:raja sta mislite tko ce stajat na golu nase repke u estoniji...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nuković se pokazao protiv irana u sarajevu 3 gola primio za 15 minTMovac je napisao/la:kakav ba Nurković,mislim da će Begović ili Hasagić ako se oporavi branitiJack_Daniels je napisao/la:Nurkovic je usao u ormu sa Travnikommiralem444 je napisao/la:raja sta mislite tko ce stajat na golu nase repke u estoniji...
igrac Travnika (koji se obrukao protiv Irana)- igrac Portsmoutha (koji ima zelju za sto boljim debijem na nasem golu)Jack_Daniels je napisao/la:Nurkovic je usao u ormu sa Travnikommiralem444 je napisao/la:raja sta mislite tko ce stajat na golu nase repke u estoniji...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ZAR VI SUMNJATE DA CEMO POBIJEDITI ESTONIJU ?
Ta utakmica je za mene zavrsena, vec imamo 19 bodova, samo je pitanje kolika ce biti gol razlika poslije te utakmice.
Pa imamo extra tim i selektora, i zasto onda sumnjate u pobijedu protiv Estonije
Ta utakmica je za mene zavrsena, vec imamo 19 bodova, samo je pitanje kolika ce biti gol razlika poslije te utakmice.
Pa imamo extra tim i selektora, i zasto onda sumnjate u pobijedu protiv Estonije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
neznam ni ja , kad smo pobjedili dva puta belgiju , 1 1 sa turskom , zar ce problem biti estonija,
mada netreba nikoga podcjenivati
mada netreba nikoga podcjenivati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Nurkovic na gol da mu se smijemo !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
opasno razmisljanje, koliko smo god jaci i kvalitetniji valja odigrati 90 minuta i to dokazati na terenu. Estonci su sa Brazilom igrali 0:1. puno su jaci nego sto tabela pokazuje, ili ona pobjeda od 7:0 u Zenici. tada nam je vala bas sve islo na ruku, pa i sudije su nam priznale par sumnjivih golova... mogla bi u Taljinu biti obrnuta situacija.amir je napisao/la:ZAR VI SUMNJATE DA CEMO POBIJEDITI ESTONIJU ?
nema opustanja, ne budu li svi dali 100% od sebe necemo ih pobjediti
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amir je napisao/la:ZAR VI SUMNJATE DA CEMO POBIJEDITI ESTONIJU ?
djelim isto mišljenje.....osvojili smo tri boda i tačka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- miralem444
- Kontakt:
drugovi moji lopta je okrugla...Mirza_Hordas je napisao/la:amir je napisao/la:ZAR VI SUMNJATE DA CEMO POBIJEDITI ESTONIJU ?
djelim isto mišljenje.....osvojili smo tri boda i tačka
nista se nazna...
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Gdje si Miraleme, ima li sta na glavu??
-
sandiegochargers
- Kontakt:
jes brate dobro si reko lopta je okrugla ali ako ne mozemo dobiti estonce nismo zasluzili da odemo. ipak,ne vjerujem da ce turcima biti lahko u belgiji iako ce 100% ici na sve ili nista i belgijanci sigurno zele osvjetliti obraz a imaju sada dobrog selektora u liku dicka advocaata i ocekujem da ce biti tvrd orah za turke. imaju jos dvije sedmice treba vidjeti u kakvoj ce formi biti nasi sigurno ohrabruju dva gola džeke i jedan salihovica,jos samo da vedo zabije koji gol i uđe u dobru formu.
- miralem444
- Kontakt:
Jack_Daniels je napisao/la:Gdje si Miraleme, ima li sta na glavu??
hhheehhe..ma evo me malo citam ove postove....
mi jesmo kvalitetniji od estonije,al nesmijemo ih nikako pocijeniti ,pa sebi upisivati unapriejd 3 boda..
- Jack_Daniels
- Kontakt:
pa daj Miraleme, ti opet ne rece imal sta na glavu..Pravi si diplomata....
U zadnje vrijeme lose reprezentacije nas zafrkavaju samo u prijateljskim utakmicama, nadam se da cemo ih u kvalifikacijama nastaviti pbjedjivati sa 7:0, 4:1, 2:0 ...od-do je napisao/la:pa nas su uvjek zafrkavale lose reprezentacije pa tako da je moguce svasta
100% sportski i krajnje opušten potpis
- miralem444
- Kontakt:
ej raja znal ko kad ce s u prodaju pustiti ulaznice bih-spanija....jel...
Mi se svi ovdje ponasamo kao da igramo s nekim anonimcima....po meni estonci su kvalitetniji od armenaca...tako da bit ce gutavo...kad bi im dali gol u pevih 15 min...onda zime nesije bit..poderali bi ih..al ako ga nedaj boze primimo...necu ni da mislim .....ljudi moji dzeko se vraca svojim bezobrazlucima...reseta mraze...jos samo vedo da pocne...
Mi se svi ovdje ponasamo kao da igramo s nekim anonimcima....po meni estonci su kvalitetniji od armenaca...tako da bit ce gutavo...kad bi im dali gol u pevih 15 min...onda zime nesije bit..poderali bi ih..al ako ga nedaj boze primimo...necu ni da mislim .....ljudi moji dzeko se vraca svojim bezobrazlucima...reseta mraze...jos samo vedo da pocne...
ma kakav milion za hiljadu ja msmod-do je napisao/la:samo sto je sad vazno da nas savez ne proda ovo ako turci ponude dobre pare nema od pobjede nista pa nas nogometni savez bi za milion mater svoju prodoRiNo je napisao/la:U zadnje vrijeme lose reprezentacije nas zafrkavaju samo u prijateljskim utakmicama, nadam se da cemo ih u kvalifikacijama nastaviti pbjedjivati sa 7:0, 4:1, 2:0 ...od-do je napisao/la:pa nas su uvjek zafrkavale lose reprezentacije pa tako da je moguce svasta
- miralem444
- Kontakt:
nece .2 zuta...jedna tekma suspenzije...ZEno.T. je napisao/la:Hoce li igrati Pjanic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.