fico45 je napisao/la:Izgleda da Dzeko jos sanja o Milan-u
http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... pe&cc=5901
on bi tamo otišao i da ispadnu u drugu ligu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
fico45 je napisao/la:Izgleda da Dzeko jos sanja o Milan-u
http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... pe&cc=5901
Mislim da se je digao.If Wolfsburg's miserable month is to come to an end, they need their star turn to show his class all over again. The moment has come for the real Edin Dzeko to stand up.
Pa kad se vec pravis pametan i ispravljas narod po forumu, tj. ucis ih pravopisu, ne bi bilo lose da uzmes isti u ruke i naucis da se rjecica "ne" uz pridjeve pise zajedno.cole-ch je napisao/la:
A odakle tebi da ja kazem da je Dzeke ne ispravno, pametnjakovicu?!
ojj pa vi se još svađate,neka malo baneko_iz_mase je napisao/la:Pa kad se vec pravis pametan i ispravljas narod po forumu, tj. ucis ih pravopisu, ne bi bilo lose da uzmes isti u ruke i naucis da se rjecica "ne" uz pridjeve pise zajedno.cole-ch je napisao/la:
A odakle tebi da ja kazem da je Dzeke ne ispravno, pametnjakovicu?!
Igrač sa brojem 11RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"![]()
![]()
Da znam kako cu reci kad budemo protiv Spanije igrali
Ili onaj visokiVirtu4l je napisao/la:Igrač sa brojem 11RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"![]()
![]()
ja bi ovako:RiNo je napisao/la:Ili onaj visokiVirtu4l je napisao/la:Igrač sa brojem 11RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"![]()
![]()
hahahahaahha..aBd..nemoramo dan pet...dacemo mi njima sest...i ispravno je rec" peti gol Dzeke na utamici"RiNo je napisao/la:Jel' se kaze "peti gol Dzeke na utakmici" ili "peti gol Dzeka na utakmici"![]()
![]()
ma sta hoce ovaj brazilski kreten...cuj ga..digo si se grafite puno...viditel sad svi kolko je on ljubomoran na edina dzeku....dzeko je klasa za grafita...dzeko nadaj se ...ako pomoc treba imas iza sebe svoje vjerne bosance...jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
Kako javljaju njemački mediji, Grafite je bio ljut na svoje partnere u napadu, pogotovo reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, jer nije dobivao previše lopti u napadu.
Grafite se naljutio samo tri dana nakon što je postigao tri gola moskovskom CSKA-u u susretu Lige prvake, gdje je gotovo pa svaka lopta sa sredine terena bila upućena njemu!?
"Ne mogu postići gol kada u napadu ne dobivam dovoljno lopti", rekao je Grafite nakon susreta.
"Krize u igri kod napadača su normalne, ali uvijek krene najbolje. Pa, mi smo tek na samom početku sezone. Ukoliko Grafite postigne gol u narednoj utakmici, ja ću biti sretan zbog toga", kazao je Edin Džeko.
Džeko je za razliku od Grafitea pokazao jednu od osobina velikih igrača, a to je nesebičnost. Grafiteu je izgleda važniji njegov učinak od učinka ekipe, pa je najvjerovatnije i zbog tog procvjetao tek na zalasku karijere.
Ljubomorno djubre.jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
Kako javljaju njemački mediji, Grafite je bio ljut na svoje partnere u napadu, pogotovo reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, jer nije dobivao previše lopti u napadu.
Grafite se naljutio samo tri dana nakon što je postigao tri gola moskovskom CSKA-u u susretu Lige prvake, gdje je gotovo pa svaka lopta sa sredine terena bila upućena njemu!?
"Ne mogu postići gol kada u napadu ne dobivam dovoljno lopti", rekao je Grafite nakon susreta.
"Krize u igri kod napadača su normalne, ali uvijek krene najbolje. Pa, mi smo tek na samom početku sezone. Ukoliko Grafite postigne gol u narednoj utakmici, ja ću biti sretan zbog toga", kazao je Edin Džeko.
Džeko je za razliku od Grafitea pokazao jednu od osobina velikih igrača, a to je nesebičnost. Grafiteu je izgleda važniji njegov učinak od učinka ekipe, pa je najvjerovatnije i zbog tog procvjetao tek na zalasku karijere.
ovaj grafite je fakat glup covjek...a sto m nasmija.....boze....samo ti dijamantu nas naprijed pusti ovog glavonju nek se glupira...vidjeli smo protiv CSKA grafita..dao je 3 gola..svaka cast..al kolko je imo pasova samo 4 tacna...dajte molim vas on je zadnji koji se treba da buni zato sto mu ne dodaju loptu....kod dobije loptu spusti glavu ko neki bik......jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
i ja neznam sta on hoce koji qurac,kakav si ti prema suigracima takvi ce oni biti prema tebi,mislim da sazrio za klupe majmun.miralem444 je napisao/la:ovaj grafite je fakat glup covjek...a sto m nasmija.....boze....samo ti dijamantu nas naprijed pusti ovog glavonju nek se glupira...vidjeli smo protiv CSKA grafita..dao je 3 gola..svaka cast..al kolko je imo pasova samo 4 tacna...dajte molim vas on je zadnji koji se treba da buni zato sto mu ne dodaju loptu....kod dobije loptu spusti glavu ko neki bik......jocker123 je napisao/la:Brazilski napadač u dresu Wolfsburga Grafite i pored pobjede svog tima nad Schalkeom u nedelju bio je veoma bijesan nakon susreta.
pa da zavrsi kao edvardohilmo je napisao/la:Nisam baš toliko siguran da bi Džeki bilo dobro da ode u Sevillu, ne kažem da sam stručnjak za transfere ali mislim da bi njemu najbolje bilo da ode u neki klub u Englesku.
P.S. Gdje god da ode ima moju podršku.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.