I tako vec godinama,''ljud'na racuna racunice''
Mogu misliti kako se Klop ,kesla na ovaj transfer.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
harishp je napisao/la:Mogu misliti kako se Klop ,kesla na ovaj transfer.

To bi i Adilovic uspio,u onakvom okruzenju.don_burza je napisao/la:Dobrodosao Mandzuka u najvecu instituciju u fudbalu!!![]()
Smijel ko u pijanku da ce Mandzo otici na vise od 15 golova u ovoj sezoni
don_burza je napisao/la:Dobrodosao Mandzuka u najvecu instituciju u fudbalu!!![]()
Smijel ko u pijanku da ce Mandzo otici na vise od 15 golova u ovoj sezoni
Dobro je nisam sameffe_sa je napisao/la:Mandžukić će od ovih igrača koje smo doveli, biti najisplativije i možda čak najbolje pojačanje koje smo doveli. Znači moj osjećaj je da će vrlo brzo pokazat šta zna. Momak ima muda, ima petlju, takvi igrači trebaju Bayernu, a upotrebljiv je na više pozicija. Držite me za riječ, pogotovo vi kritičari, pa kad sezona odmakne da vidimo ko će biti u pravu.![]()
E sad nam treba bombastičan transfer i da bi se ovo dobro začinilo i da bi malo nešto i odjeknulo u Evropi, trebalo bi dovest Javi Martineza, ali vidim sad se inati Bilbao. Al fula će nam sada biti ako ovo ne odradimo, jer sad smo uštedili pare.
A Mandži svaka čast, čak je 2 kluba odbio zbog nas, takvi mi se igrači sviđaju. Jedan od ta 2 je izgleda PSG, a drugi sad nisam siguran, samo et sigurno je da je bio interes Lokomotive iz Moskve, te izgleda i Evertona te Juvea.
S-Y-L-A-R je napisao/la: Dobro je nisam sam![]()
Ja lično mislim da je Mandžo bolje riješenje od Džeke a pogotovo od Girouda.Dobijamo ga za manje pare(što je svakako bitno jer je on taj back-up napadač, pa nije niko lud da mu 40 miliona sjedi na klupi pored onakvog Maria
anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima dal bi to bio "dobar" transfer da smo mi kupili Schiebera....
Ma Pizza je došao da igra poziciju Petersenaadnan24 je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima dal bi to bio "dobar" transfer da smo mi kupili Schiebera....
Ma jok to...kod vas samo dolazi elita tipa Mandzukica i slicno![]()
A sad ozbiljno...ne znam zasto se zalite,Mario je i najavljen kao novi Dzeko u Wolfsburgu tako da vam dodje na isto.Momak je ambiciozan i sigurno je da ce napredovati u Bayernu.Samo ne kontam sta sa Pizzarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.