[youtube][/youtube]
btw. Čestitke tigru
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ispravi me ako griješim, al' Drughi su desno orijentisani i samim tim su i rasisti. Tako da sumnjam da imaju nešto lično protiv njega, već protiv njegove boje kože..Oxygen je napisao/la:Nikada taj neće u Juventusu zaigrati, Marotta je više puta potvrdio da se u Juve dovode igrači koji prije svega imaju određene vrijednosti vanfudbalske prirode pa tek onda drugo.IlPrincipino je napisao/la:povezujemo se sa Balom...
A da ne govorim kako ga navijači ne podnose i šta mu je sve pjevano u Torinu.
Još samo da se povežemo sa Cristianom i Messiem i vjerovatno su novine ispucale svoje.
On je ja msm na golu a @sarajlija89 selektor Pape....GaziHusrevbeg je napisao/la:A neće ovaj @Trezeguet da se javi i neće.![]()
Danas nam je svečani dan, trener nam se ženi, ovi stariji će se sjetiti da smo njega izabrali za trenera kad smo pravili one formacije, sad ću ja naći taj moj post negdje![]()
@10DelPiero
E skontao sam novu strašnu 4-4-2 formaciju na PES-u. Kasnije ću postaviti.
Nije, @Juve... ti je Sis...TomaZdravkovic je napisao/la: On je ja msm na golu a @sarajlija89 selektor Pape....
Ko je Trezeguet da nije Sis......
Bianconeri1988 je napisao/la:
Trener: ramiral
Sportski direktor: JuveSissoko
Ovo je ta ekipa iz snova![]()
![]()
BigBen mi je nekako miroljubiv, neće se on ljutiti da bude na golu, na štopere sam stavio SoloJuve26 i juventus 0244, oni su mi nekako iskusni, dosta vremena su na ovom forumu, Glupost hoće Kolarova na lijevog beka i pita, zato će tu igrati, harebianconero se fali da igra desnog beka, neka ga tu, na sredini smo dzenan01, voli Vidala, Arogantni, na avataru je Conte, a i treba nam neko arogantan u ekipii ja jer mi je Marchisio najdraži, zato i igram njegovu poziciju, u napadu je Oxygen, kaže da igra napadača, Soni, gotivi Eliu, eto mu Elijina pozicija i kapiten ekipe sarajlija 89 u tzv. Del Piero zoni jer mu je Alex najdraži igrač, a kapitenu moramo udovoljiti.
![]()
Trener je ramiral, on uvijek neke formacije postavlja i daje svoje prijedloge ko treba igrati ko ne treba, a i gare su ga istrošile, nema on snage za svih 90 minuta, dobar je za klupe.![]()
![]()
Sportski direktor je s punim pravom JuveSissoko, znamo da je veliki poštovalac rada Luciana Moggija, a i stalno kritikuje rad uprave kako nam trebaju dobri i provjereni igrači, zato vjerujem da bi se on u ovoj ulozi najbolje snašao.![]()
Ostali koje nisam naveo su normalno na klupi![]()
GaziHusrevbeg je napisao/la:A neće ovaj @Trezeguet da se javi i neće.![]()
Danas nam je svečani dan, trener nam se ženi, ovi stariji će se sjetiti da smo njega izabrali za trenera kad smo pravili one formacije, sad ću ja naći taj moj post negdje![]()
@10DelPiero
E skontao sam novu strašnu 4-4-2 formaciju na PES-u. Kasnije ću postaviti.
Ma znam sad ko je, a ja budala ne kontam... guru tracevi, izvori i ostali fazoni....GaziHusrevbeg je napisao/la:Nije, @Juve... ti je Sis...TomaZdravkovic je napisao/la: On je ja msm na golu a @sarajlija89 selektor Pape....
Ko je Trezeguet da nije Sis......![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.