Izaberite najbolju u sezoni koja je iza nas !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Malo je glupo pitanje, ali kako to nikakd prije nisam radio, pojma nemam kako postaviti anketu. Može pomoć?anonimni je napisao/la:kao i većini, ovaj derbi sa Hadisona je meni najbolji ove sezone, p.s. ne bi bilo loše da pokretač teme postavi i anketu da glasamo![]()
to si mogao uraditi kad si pokretao temu, ali mislim da možeš i sad, doduše ne znamraul-zakon je napisao/la:Malo je glupo pitanje, ali kako to nikakd prije nisam radio, pojma nemam kako postaviti anketu. Može pomoć?anonimni je napisao/la:kao i većini, ovaj derbi sa Hadisona je meni najbolji ove sezone, p.s. ne bi bilo loše da pokretač teme postavi i anketu da glasamo![]()
Više, više, al to nije bitno, bitno je ono što je ne bitnočamac je napisao/la: 40% nezaposlenih.
kako god, neka moderatori odluče (ako ovo vide) ima li potrebe za anketom, meni ni iz džepa ni u džepexbabilon je napisao/la:@ anonimni
Vidiš da je već otprilike 5-6 utakmica spomenuto, kad bi samo to stavili u anketu, to bi izgledalo smiješno, a budi siguran da ima tona ljudi koji misle da je neka utakmica mimo ovih pokazala najviše, sto ljudi-sto čudi. Zato nek svi pišu, pa ćemo vidjet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.