FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 26 jun 2012, 22:59

BlueTiger je napisao/la:
admirone je napisao/la:
Po meni su ponuda je odlicna! :D Ja racunam sve ukupno da me dode 150 KM (prevoz, karta, pive) :D

Sta mislite bi li autom doslo skuplje? (4 osobe u auto, plus rizik je veci, ali ako ce doci 50 KM jeftinije, mozda se i isplati)
Ko želi da ode na utakmicu a usput iskoristi priliku za povoljan odmor, predlazem da se smjesti na Hočko Pohorje, šest do sedam kilometara iznad Maribora, u apartmansko naselje Bellevue - Wellness & Ski Hotel ili Bona apartmani po nevjerovatno povoljnim cijenama.( za rezervaciju http://www.booking.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili jedostavnije kopiraj ime hotel u google)

Odlazak na utakmicu je moguć sa žićarom, koja se nalazi nedaleko od naselja, tako što se jednostavno spusti u grad. (cijena žićare 5 Eur-a po vožnji, po osobi)

Udaljenost od Sarajeva je oko 540 km, putarina kroz Hrvatsku, naplata po vožnji (nove cijene uvećane za 20%) za auta (slav.br - Zagreb oko 11 Eur) i (Zagreb - Slovenačka granica oko 8 eur) jedan pravac, za kombi su 50 % veće cijene, Slovenija 15 EUR - sedmodnevna vinjeta. (ista je cijena i za kombi i obavezno kupiti na samom ulazu)

Cijena goriva u Sloveniji 1,29 (fiksna na svim pumpama i nema razlike u odnosu na autoput).

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 26 jun 2012, 23:04

http://www.centrotours.ba/loc/marzelj12.wbsp[/quote][/quote]

Po meni ponuda je odlicna! :D Ja racunam sve ukupno da me dode 150 KM (prevoz, karta, pive) :D

Sta mislite bi li autom doslo skuplje? (4 osobe u auto, plus rizik je veci, ali ako ce doci 50 KM jeftinije, mozda se i isplati)[/quote]
Skuplje ti je s autom kume. Sacekaj dok nasi pokusaju sta jos izorganizovat jefinije od ovog centrotransa ili cega vec.[/quote]

Upravo tako! Mislim da kad bi mi to organizovali da bi maximalno bilo 50 KM realno govoreci. I naravno sto prije se organizuje, to bolje!
Razumijes ti mene burazere moj :)

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 26 jun 2012, 23:06

Koliko se dobije novca za kvalifikovanje u grupnu fazu LP, a koliko u EL ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jun 2012, 23:07

Elegant je napisao/la:Koliko autobusa ce Centotrans obezbjediti za putovanje ? Nije valjda samo jedan ?

P.S. Slovenacki granicari najgori sto postoje. Oprez na grancici, sigurno ce pretresati navijace.
centrotrans ce obebjediti buseva koliko bude raje
al' bolje vam je sacekat aranzman grupe :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2012, 23:08

black64 je napisao/la:Koliko se dobije novca za kvalifikovanje u grupnu fazu LP, a koliko u EL ?
8 miliona € 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jun 2012, 23:09

Imali ko transfermarkt/wiki-stranicu od tog japanca? Hvala.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 26 jun 2012, 23:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene, pa da kazem koju o Mariboru. Dakle, po meni Janezi apsolutni favoriti. Zasto? Jednostavno je, mislim da u ovom trenutku Zeljo ne moze parirati iole ozbiljnijoj ekipi, a Maribor to jeste, barem tako kaze prosla sezona. Istina, Zeljo je dominirao u Premijer ligi, no mislim da to nije nikakvo mjerilo jer osim Zelje ostale ekipe su u prosloj sezoni bile bas odron. Ne potcijenjujem nikog, ali tako je to, bar po meni. Mi, u ovom slucaju Zeljeznicar, jos zaostajemo za Evropom, pa bila to i zimska Slovenija. Ovaj prelazni rok ide u prilog mojoj tvrdni, pa svi ovdje mole Boga da se Adilovic proda, ne samo ovdje nego i u klubu, jer tesko ce se preziviti, a zamjene ni na vidiku. Takve stvari dovoljno, bar po meni, govore o ambicijama kluba. Mnogi ce me sada napasti, ali pokusavam biti realan. Mozda se i dovede nesto, ali to je mozda, kao ovaj Gabeljic, koji je konstitucijom zvijer, a onda skontas da je
frajer ustvari laznjak. Vidjet cemo, ali nisam optimistican, pa niti najmanje.
Hvala što si rekao sve što i sam mislim. Tražili su Maribor, evo im ga...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 26 jun 2012, 23:14

gorivo 150 km
putarine 50 km
pive ,sokovi ,kafica 200 km
hrana 150 km
karte 4*10e 80km
ukupno 630km podjeli na 4 osobe u autu znaci izlazi te oko 157,50 sav put

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 jun 2012, 23:16

partibrejker1921 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene, pa da kazem koju o Mariboru. Dakle, po meni Janezi apsolutni favoriti. Zasto? Jednostavno je, mislim da u ovom trenutku Zeljo ne moze parirati iole ozbiljnijoj ekipi, a Maribor to jeste, barem tako kaze prosla sezona. Istina, Zeljo je dominirao u Premijer ligi, no mislim da to nije nikakvo mjerilo jer osim Zelje ostale ekipe su u prosloj sezoni bile bas odron. Ne potcijenjujem nikog, ali tako je to, bar po meni. Mi, u ovom slucaju Zeljeznicar, jos zaostajemo za Evropom, pa bila to i zimska Slovenija. Ovaj prelazni rok ide u prilog mojoj tvrdni, pa svi ovdje mole Boga da se Adilovic proda, ne samo ovdje nego i u klubu, jer tesko ce se preziviti, a zamjene ni na vidiku. Takve stvari dovoljno, bar po meni, govore o ambicijama kluba. Mnogi ce me sada napasti, ali pokusavam biti realan. Mozda se i dovede nesto, ali to je mozda, kao ovaj Gabeljic, koji je konstitucijom zvijer, a onda skontas da je
premijer liga odron a liga slovenije u rangu bundeslige .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2012, 23:17

S obzirom da smo mogli dobiti:

Basel, Debrecen, AEL, Zilinu, .... mi smo super prosli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 26 jun 2012, 23:17

Ma sta bi to ti pored maribora ?? Bate, Zilinu, Debrecen? ? Budi svjestan da si dobio najlakseg protivnika od mogucih i to je to ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jun 2012, 23:20

Možemo pričati šta hoćemo, ali ako nismo u stanju proći Maribor, onda ne trebamo pričati ni o kakvom iskoraku u Evropi. Tražili smo povoljan žrijeb, dobili smo ga, na nama je da ga iskoristimo. Nisu neatraktivni istočnjaci, nisu Izraelci, ljudi su koji se mogu proć. Ako mi to nismo u stanju, onda je to pokazatelj da se ništa specijalno nije promijenilo i poboljšalo u odnosu na prošlosezonske nastupe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 jun 2012, 23:23

ja što ne mogu na rende kora ,svi smo svjesni da nismo mogli izvući kozaru ali kad pogledaš realno dobro smo prošli .Ako ćemo Maribor smatrati asolutnim favoritom ja sam za to da napravimo dopis UEFI da nam zabrani evropske utakmice .

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 jun 2012, 23:24

i sta sad treba da kukam sto je Maribor bolja ekipa,organizovanija,da ne budem euforican,a ekipa odigrala 3:3 sa tim istim Mariborom prijateljsku(i ako to ne mora nista znaciti),protutnjala kroz ligu,a garantujem da njihova liga nije puno jaca od nase,cak je pitanje da li je jaca uopste..e pa izvinite,Željo ce poderati Maribora uz svoje vjerne Manijake pa makar igrali sa Pehiljom u napadu,Karicem na golu,Zolom u vezi..
@ exbabilon odlicno si to rekao,jedina istina!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jun 2012, 23:28

Ljudi moji uvijek je bolje da tebe protivnik podcjeni nego da ti sebe dignes u visine :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 26 jun 2012, 23:29

Ma dizali su i Sherif u nebesa pa se mi provukosmo stadion ne igra, kampovi ne igraju vec igraci i sportska sreca jos kad dodamo puno koseve vec nas vidim dalje heheee

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 26 jun 2012, 23:34

ma ne trebamo se dizati u visine,ali hocemo da napravimo iskorak u evropi,a gledamo hocemo li maribor proci,ne treba biti pesimistican,sa gorom ekipom smo prosli serifa koji ulaze jos vise od maribora,dakle imamo dobru sansu da prodjemo :D

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 jun 2012, 23:35

Klasična bosanska priča ,bolje tuđe **** nego naša pita .U mariboru sve vanzemaljci jedan brz ,drugi leti ,treči diže dvije tone benđa a svi čitav život igraju u ligi koja je gora od naše .

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 26 jun 2012, 23:49

Elegant je napisao/la:

Naqjvecim dijelom je sve tacno, i jesmo u minusu ali sve to nije razlog za defetizam.Razlika postoji ,ne mozda u individualnoj kvaliteti nego u logistici da ne kazem parama..Nema Bosna para i zato moramo ili trebamo prodavati igrace.Ko god iole promislja svjestan je situacije u kojoj je bh fudbal pa i nas Zeljo.Debalans postoji ali smo ga imali i prosle godine pa se Serif prosao.Treba imati jaja,bar sad ne moramo skinuti gace prije tekme.Ozbiljniji smo to je sigurno,da li je to dovoljno i ja se pitam.Stvari u svjetskom fudbalu su cudne.Jedan Basel prodje Junajted.Ukrajina,Hrvatska nisu mogle,smjele proci velike itd.Nama preostaje samo srce i hrabro pa kako bude makar nikoga ne prodali ili kupili.Ako ne ove bice bolje sljedeci put.Samo da zadrzimo ovaj kurs i kako je vec receno ne treba pristajati na prosjek. I tacno vidjet cemo,ni ja nisam optimistican ako cemo mjeriti realne parametre ali sam veci optimista nego prosloga ljeta.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 jun 2012, 23:51

Ma šta sad se**te... Nigdje veze. Proci cemo ako Bog da taj je***i Maribor pa da svima zacepimo usta. Samo pojacanja, POJACANJAA HITNOOO !!!
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.