Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 22:59

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
L-Train je napisao/la:a sta ce te sa odbranom,meni se cini da bas tamo skripi poprilicno ;)
Ostaju najvjerovatnije Rami,Costa i Ruiz,a cetvrti bi stoper mogao biti Pardo iz B ekipe ili Mori iz River Platea.
ma opet sranja pravimo sa ovom odbranom...ne smijemo se osloniti samo na njih trojicu...a Pardo mi se ne cini dovoljno zreo za prvu ekipu...
Ja se nadam da ce Flaco napraviti jacu odbranu,a za Parda imam slicno misljenje.Onako solidan je bio prosle sezone u pripremama,ali na americkoj turneji bio je :roll: :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jun 2012, 15:20

slika

Valencia će na gostovanjima u LP nositi ovaj dres čije boje predstavljaju zajednicu i grad Valenciju. 8-)

Topal je 95% u Feneru. Valencia će dobiti oko 5m eura, što i nije neki gubitak u odnosu na uloženo u njega. Sada se otvara prilika za dovođenje Soriana.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jun 2012, 16:39

Ovo s dresovima je pravi potez 8-)
Sto se tice Topala on bi mogao u "paketu" s Tinom Costom u Fener,a Valencia bi trebala dobiti oko 10-11 miliona eura za obojicu.Kao zamjena doci ce samo jedan igrac,a on ce se traziti između Soriana,J.Marqueza,Paulinha i Strootmana.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jun 2012, 23:06

Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton :D
Kevin Gameiro dogovorio suradnju s Valencijom.U narednim danima bi trebao pojacati Šišmiše ;)

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jun 2012, 23:18

Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton :D
Kevin Gameiro dogovorio suradnju s Valencijom.U narednim danima bi trebao pojacati Šišmiše ;)
Fino, fino. Samo ne znam šta Pellegrino sada planira sa dva kvalitetna napadača. Da li preći na 4-4-2, iako su Gameiro i Soldado dosta slični, ili pak nešto drugo. Nema smisla izdvajati 10 ili više miliona eura za napadača koji bi većinu vremena provodio na klupi jer ruku na srce, Soldado polako postaje ikona kluba, pogotovo nakon produživanja ugovora i želje da karijeru završi u Valenciji. Nema šanse da igra usamljenog napadača pored njega.

Interesuje me i kako će koristiti sunarodnjaka Piattija. Nije se nešto pokazao u prvoj sezoni ali definitivno ima potencijal. I povratak Banege će sigurno biti od velikog značaja. Uh, kakav bi samo duo činili on i Soriano u sredini. 8-)
Greatness dies

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 jun 2012, 23:21

Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2012, 00:05

Bertrand je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton :D
Fino, fino. Samo ne znam šta Pellegrino sada planira sa dva kvalitetna napadača. Da li preći na 4-4-2, iako su Gameiro i Soldado dosta slični, ili pak nešto drugo. Nema smisla izdvajati 10 ili više miliona eura za napadača koji bi većinu vremena provodio na klupi jer ruku na srce, Soldado polako postaje ikona kluba, pogotovo nakon produživanja ugovora i želje da karijeru završi u Valenciji. Nema šanse da igra usamljenog napadača pored njega.

Interesuje me i kako će koristiti sunarodnjaka Piattija. Nije se nešto pokazao u prvoj sezoni ali definitivno ima potencijal. I povratak Banege će sigurno biti od velikog značaja. Uh, kakav bi samo duo činili on i Soriano u sredini. 8-)
Tesko da ce preci na 4-4-2 jer i Flaco preferira 4-2-3-1.Gameiro ako dođe ima sansu da igra i iza Soldada,nesto sto je prosle sezone igrao Jonas,dok bi Brazilac se mogao preseliti na klupu.Tacnije njih dva bi se mogli mijenjati na toj poziciji.Problem te pozicije je malo veci,jer ima sada tu Viera,a Flaco zeli s posudbe vratiti i Domingueza.Ne treba zaboraviti da je ta pozicija i Canalesa :roll:
Sto se Piattia tice on razvaljuje u pripremnim utakmicama,a u sluzbenim ga nema :oops: .E sad na toj poziciji ce Flaco uz njega imati i Guardada,te sam siguran da ce Valencia imati itekako dobar lijevi vezni red.
L_blancos je napisao/la:Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..
Slazem se.Ponavijse se slazem ovu za Pareja,meni je on i prosle sezone bio sasvim OK.Vidi sa da momak ima "mozga" i da zna izraditi akciju.Samo da jos malo poradi na sigurnosti i biti ce pravi kreativac.

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 28 jun 2012, 11:21

L_blancos je napisao/la:Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..
po mom misljenju ne treba ni dovoditi vise nijednog igraca na tu poziciju, Banega i Parejo su sasvim dovoljni, Canales takodje moze igrati, a mozda i Viera......
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2012, 13:35

Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura :roll: :roll:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 28 jun 2012, 16:54

Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura :roll: :roll:

zelim mu sto vise padova u karijeri...djubre malo....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 02 jul 2012, 19:35

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura :roll: :roll:

zelim mu sto vise padova u karijeri...djubre malo....
debil jos se slik sa igracima bars sinoc dabogda mu propao transfer

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2012, 23:02

Bertrand je napisao/la:slika

Valencia će na gostovanjima u LP nositi ovaj dres čije boje predstavljaju zajednicu i grad Valenciju. 8-)

Topal je 95% u Feneru. Valencia će dobiti oko 5m eura, što i nije neki gubitak u odnosu na uloženo u njega. Sada se otvara prilika za dovođenje Soriana.
Ovakve dresove cesto su nosili u sedamdesetim odnosno osamdesetim ,u ono doba Maria Kempesa i Enriquea Saurea 8-) . Dva legendarna igraca Valencie .
Mozda grijesim ,ali mislim da su zadnji put ovu garnituru dresova nosili kada su u sastavu bili Di Vaio,Corradi,Fiore,Mista itd. Sjecam se, te sezone su ispali od Werdera u LP :mrgreen:

Nego...Ovaj dres mi je perverzija :shock: joma prekucala 8-)
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jul 2012, 23:39

juznjak> je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:slika

Ovakve dresove cesto su nosili u sedamdesetim odnosno osamdesetim ,u ono doba Maria Kempesa i Enriquea Saurea 8-) . Dva legendarna igraca Valencie .
Mozda grijesim ,ali mislim da su zadnji put ovu garnituru dresova nosili kada su u sastavu bili Di Vaio,Corradi,Fiore,Mista itd. Sjecam se, te sezone su ispali od Werdera u LP :mrgreen:

Nego...Ovaj dres mi je perverzija :shock: joma prekucala 8-)
slika
Da,ovako slicne dresove su nosili za doba Kempesa,a dresovi su bas ostali upamceni po njemu. Kao sto kazes slicne su nosili i 2004/05,samo su bili manje sareni :mrgreen: :mrgreen:
Kao sto kazes za ovaj novi dres,Joma je bas prekucala.Meni je prejak,dugo mi nije neki dres VCF izgledao privlacnije.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jul 2012, 14:07

Vrlo fin raspored u prvim kolima :twisted: :twisted:

1.kolo:Real Madrid-Valencia
2.kolo:Valencia-Deportivo L.C
3.kolo:Barcelona-Valencia

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jul 2012, 15:02

Preyeben, mada u neku ruku i nije loše. Dva najteža gostovanja su gotova prije nego što je liga praktički i krenula.

Potraga za lijevim bekom je svedena na tri igrača: Siqueira, Jose Angel i Didac Vila. Prvi kaže da ne bi mogao odbiti poziv od trećeg najboljeg kluba u Španiji ali je problem što Granada traži 10m eura (toliko je plaćen jedan Soldado). Fkt previše. Angel djeluje kao realnija opcija, pogotovo nakon što je Roma dovela Dodoa. Za Didaca sam čitao kako ga je Milan odlučio zadržati i dati mu šansu s obzirom da lijevo inače igra Antonini. :lol:

U napadu se pojavilo novo ime, Alvaro Vazquez iz Espanyola. Pretpostavljam ili on ili Gameiro, koga će pokušati dovesti Sevilla ukoliko Negredo preseli na La Rosaledu.

Ma da je dovesti Brunu, za ostalo se lako snaći. :D
EDIT: Malaga će ga naravno pokupiti. Onda Strootman, ybga.
Greatness dies

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jul 2012, 15:59

Bertrand je napisao/la:Preyeben, mada u neku ruku i nije loše. Dva najteža gostovanja su gotova prije nego što je liga praktički i krenula.

Potraga za lijevim bekom je svedena na tri igrača: Siqueira, Jose Angel i Didac Vila. Prvi kaže da ne bi mogao odbiti poziv od trećeg najboljeg kluba u Španiji ali je problem što Granada traži 10m eura (toliko je plaćen jedan Soldado). Fkt previše. Angel djeluje kao realnija opcija, pogotovo nakon što je Roma dovela Dodoa. Za Didaca sam čitao kako ga je Milan odlučio zadržati i dati mu šansu s obzirom da lijevo inače igra Antonini. :lol:

U napadu se pojavilo novo ime, Alvaro Vazquez iz Espanyola. Pretpostavljam ili on ili Gameiro, koga će pokušati dovesti Sevilla ukoliko Negredo preseli na La Rosaledu.

Ma da je dovesti Brunu, za ostalo se lako snaći. :D
EDIT: Malaga će ga naravno pokupiti. Onda Strootman, ybga.
Dosta spekulacija je ovih dana kada je u pitanju Valencia,ali sve je to se svelo na 2-3 imena.Znaci lijevo je otpao Didac,a ostaju Siqueira i Angel.U veznom redu ostaje Strootman,a u napadu Vazquez,Pablo Osvaldo i Gameiro.
Sa Gameirom i Osvaldom je Valencia sve dogovorila,eh sad slijedi tezi dio,tj dogovor s njihovim klubovima.Bilo bi dobro dovesti jednog od njih dvojice.Vazquez je talenat u to nema sumnje,ali ne vidim da je neko pojacanje,jer je mali Paco bolji od njega :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jul 2012, 12:15

Villareal odbio ponudu Valencia za Brunu tesku 9 kilosa .
Po meni sasvim korektna i postena ponuda Valencie slika. Ali ipak ja ostajem pri tome da ce on preci u Valenciu .Razloge sam naveo jos davno . Jos da dovedete Gameira , te zamjenu za Albu (siqueira) bice Valencia odlicna ekipa .
Mozda i u LP konacno ode bar do cetvrfinala 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 jul 2012, 14:08

juznjak> je napisao/la:Villareal odbio ponudu Valencia za Brunu tesku 9 kilosa .
Po meni sasvim korektna i postena ponuda Valencie slika. Ali ipak ja ostajem pri tome da ce on preci u Valenciu .Razloge sam naveo jos davno . Jos da dovedete Gameira , te zamjenu za Albu (siqueira) bice Valencia odlicna ekipa .
Mozda i u LP konacno ode bar do cetvrfinala 8-) .
Roig nije definitivno normalan.Bruno je odlican igrac,ali ima 28 godina i ponuda Valencije je bas bila ok.Nista ako njega ne dovedu baciti se na posao oko Strootmana ili Gargana.Oba su kvalitetna igraca ;)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2012, 01:29

Fernando Gago pred potpisom za Valenciu.Nije lose za 4-5 miliona eura ;)
P.S Roig odbio ponudu Valencije za Brunu "tesku" 10.5 miliona eura :roll: :roll:

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jul 2012, 11:41

Koji je glupan taj Roig,pa sta on zeli,bolju ponudu za njega tesko ce dobiti :roll:

inace hoce li biti sta od Gameira ?,gledao sam prije neki dan PSG-CSKA prijateljsku tekmu,igrao je drugo poluvrijeme i zabio je gol.Bio je najbolji igrac PSG u drugom poluvremenu,a sada kad je dosao Ibra tamo tesko da ce dobiti pravu sansu,mozda vam je ovo jedinstvena prilika da ga uzmete ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: J1897, Proximic i 1 gost.