Ja se nadam da ce Flaco napraviti jacu odbranu,a za Parda imam slicno misljenje.Onako solidan je bio prosle sezone u pripremama,ali na americkoj turneji bio jeamadeus21 je napisao/la:ma opet sranja pravimo sa ovom odbranom...ne smijemo se osloniti samo na njih trojicu...a Pardo mi se ne cini dovoljno zreo za prvu ekipu...Adi_Zepce je napisao/la:Ostaju najvjerovatnije Rami,Costa i Ruiz,a cetvrti bi stoper mogao biti Pardo iz B ekipe ili Mori iz River Platea.L-Train je napisao/la:a sta ce te sa odbranom,meni se cini da bas tamo skripi poprilicno
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Valencia će na gostovanjima u LP nositi ovaj dres čije boje predstavljaju zajednicu i grad Valenciju.
Topal je 95% u Feneru. Valencia će dobiti oko 5m eura, što i nije neki gubitak u odnosu na uloženo u njega. Sada se otvara prilika za dovođenje Soriana.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Ovo s dresovima je pravi potez
Sto se tice Topala on bi mogao u "paketu" s Tinom Costom u Fener,a Valencia bi trebala dobiti oko 10-11 miliona eura za obojicu.Kao zamjena doci ce samo jedan igrac,a on ce se traziti između Soriana,J.Marqueza,Paulinha i Strootmana.
Sto se tice Topala on bi mogao u "paketu" s Tinom Costom u Fener,a Valencia bi trebala dobiti oko 10-11 miliona eura za obojicu.Kao zamjena doci ce samo jedan igrac,a on ce se traziti između Soriana,J.Marqueza,Paulinha i Strootmana.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton
Kevin Gameiro dogovorio suradnju s Valencijom.U narednim danima bi trebao pojacati Šišmiše
Kevin Gameiro dogovorio suradnju s Valencijom.U narednim danima bi trebao pojacati Šišmiše
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Fino, fino. Samo ne znam šta Pellegrino sada planira sa dva kvalitetna napadača. Da li preći na 4-4-2, iako su Gameiro i Soldado dosta slični, ili pak nešto drugo. Nema smisla izdvajati 10 ili više miliona eura za napadača koji bi većinu vremena provodio na klupi jer ruku na srce, Soldado polako postaje ikona kluba, pogotovo nakon produživanja ugovora i želje da karijeru završi u Valenciji. Nema šanse da igra usamljenog napadača pored njega.Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton![]()
Interesuje me i kako će koristiti sunarodnjaka Piattija. Nije se nešto pokazao u prvoj sezoni ali definitivno ima potencijal. I povratak Banege će sigurno biti od velikog značaja. Uh, kakav bi samo duo činili on i Soriano u sredini.
Greatness dies
Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..
Tesko da ce preci na 4-4-2 jer i Flaco preferira 4-2-3-1.Gameiro ako dođe ima sansu da igra i iza Soldada,nesto sto je prosle sezone igrao Jonas,dok bi Brazilac se mogao preseliti na klupu.Tacnije njih dva bi se mogli mijenjati na toj poziciji.Problem te pozicije je malo veci,jer ima sada tu Viera,a Flaco zeli s posudbe vratiti i Domingueza.Ne treba zaboraviti da je ta pozicija i CanalesaBertrand je napisao/la:Fino, fino. Samo ne znam šta Pellegrino sada planira sa dva kvalitetna napadača. Da li preći na 4-4-2, iako su Gameiro i Soldado dosta slični, ili pak nešto drugo. Nema smisla izdvajati 10 ili više miliona eura za napadača koji bi većinu vremena provodio na klupi jer ruku na srce, Soldado polako postaje ikona kluba, pogotovo nakon produživanja ugovora i želje da karijeru završi u Valenciji. Nema šanse da igra usamljenog napadača pored njega.Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Aduriz prešao u Athletic,Michel u Levante,a Bruno u Brighton![]()
Interesuje me i kako će koristiti sunarodnjaka Piattija. Nije se nešto pokazao u prvoj sezoni ali definitivno ima potencijal. I povratak Banege će sigurno biti od velikog značaja. Uh, kakav bi samo duo činili on i Soriano u sredini.
Sto se Piattia tice on razvaljuje u pripremnim utakmicama,a u sluzbenim ga nema
Slazem se.Ponavijse se slazem ovu za Pareja,meni je on i prosle sezone bio sasvim OK.Vidi sa da momak ima "mozga" i da zna izraditi akciju.Samo da jos malo poradi na sigurnosti i biti ce pravi kreativac.L_blancos je napisao/la:Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
po mom misljenju ne treba ni dovoditi vise nijednog igraca na tu poziciju, Banega i Parejo su sasvim dovoljni, Canales takodje moze igrati, a mozda i Viera......L_blancos je napisao/la:Iduce sezone su pojacanja za Valenciju: Pablo,Piatti,Parejo,Ricardo Costa..Ovi igraci su kod Emerija bili indisponirani i omalovazavani.. Parejo ce ciniti jaku konkurenciju dvojcu Banega-novajlija a treba dodati jos i povratak Canalesa koji bi vrlo lahko mogao izrasti u vodju tima..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura![]()
zelim mu sto vise padova u karijeri...djubre malo....
AMUNT VALENCIA!
debil jos se slik sa igracima bars sinoc dabogda mu propao transferamadeus21 je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Službeno:Alba u Barceloni za 14 miliona eura![]()
zelim mu sto vise padova u karijeri...djubre malo....
Ovakve dresove cesto su nosili u sedamdesetim odnosno osamdesetim ,u ono doba Maria Kempesa i Enriquea SaureaBertrand je napisao/la:
Valencia će na gostovanjima u LP nositi ovaj dres čije boje predstavljaju zajednicu i grad Valenciju.![]()
Topal je 95% u Feneru. Valencia će dobiti oko 5m eura, što i nije neki gubitak u odnosu na uloženo u njega. Sada se otvara prilika za dovođenje Soriana.
Mozda grijesim ,ali mislim da su zadnji put ovu garnituru dresova nosili kada su u sastavu bili Di Vaio,Corradi,Fiore,Mista itd. Sjecam se, te sezone su ispali od Werdera u LP
Nego...Ovaj dres mi je perverzija

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Da,ovako slicne dresove su nosili za doba Kempesa,a dresovi su bas ostali upamceni po njemu. Kao sto kazes slicne su nosili i 2004/05,samo su bili manje sarenijuznjak> je napisao/la:Ovakve dresove cesto su nosili u sedamdesetim odnosno osamdesetim ,u ono doba Maria Kempesa i Enriquea SaureaBertrand je napisao/la:
Valencia će na gostovanjima u LP nositi ovaj dres čije boje predstavljaju zajednicu i grad Valenciju.![]()
Topal je 95% u Feneru. Valencia će dobiti oko 5m eura, što i nije neki gubitak u odnosu na uloženo u njega. Sada se otvara prilika za dovođenje Soriana.. Dva legendarna igraca Valencie .
Mozda grijesim ,ali mislim da su zadnji put ovu garnituru dresova nosili kada su u sastavu bili Di Vaio,Corradi,Fiore,Mista itd. Sjecam se, te sezone su ispali od Werdera u LP![]()
Nego...Ovaj dres mi je perverzijajoma prekucala
![]()
Kao sto kazes za ovaj novi dres,Joma je bas prekucala.Meni je prejak,dugo mi nije neki dres VCF izgledao privlacnije.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vrlo fin raspored u prvim kolima
1.kolo:Real Madrid-Valencia
2.kolo:Valencia-Deportivo L.C
3.kolo:Barcelona-Valencia
1.kolo:Real Madrid-Valencia
2.kolo:Valencia-Deportivo L.C
3.kolo:Barcelona-Valencia
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Preyeben, mada u neku ruku i nije loše. Dva najteža gostovanja su gotova prije nego što je liga praktički i krenula.
Potraga za lijevim bekom je svedena na tri igrača: Siqueira, Jose Angel i Didac Vila. Prvi kaže da ne bi mogao odbiti poziv od trećeg najboljeg kluba u Španiji ali je problem što Granada traži 10m eura (toliko je plaćen jedan Soldado). Fkt previše. Angel djeluje kao realnija opcija, pogotovo nakon što je Roma dovela Dodoa. Za Didaca sam čitao kako ga je Milan odlučio zadržati i dati mu šansu s obzirom da lijevo inače igra Antonini.
U napadu se pojavilo novo ime, Alvaro Vazquez iz Espanyola. Pretpostavljam ili on ili Gameiro, koga će pokušati dovesti Sevilla ukoliko Negredo preseli na La Rosaledu.
Ma da je dovesti Brunu, za ostalo se lako snaći.
EDIT: Malaga će ga naravno pokupiti. Onda Strootman, ybga.
Potraga za lijevim bekom je svedena na tri igrača: Siqueira, Jose Angel i Didac Vila. Prvi kaže da ne bi mogao odbiti poziv od trećeg najboljeg kluba u Španiji ali je problem što Granada traži 10m eura (toliko je plaćen jedan Soldado). Fkt previše. Angel djeluje kao realnija opcija, pogotovo nakon što je Roma dovela Dodoa. Za Didaca sam čitao kako ga je Milan odlučio zadržati i dati mu šansu s obzirom da lijevo inače igra Antonini.
U napadu se pojavilo novo ime, Alvaro Vazquez iz Espanyola. Pretpostavljam ili on ili Gameiro, koga će pokušati dovesti Sevilla ukoliko Negredo preseli na La Rosaledu.
Greatness dies
Dosta spekulacija je ovih dana kada je u pitanju Valencia,ali sve je to se svelo na 2-3 imena.Znaci lijevo je otpao Didac,a ostaju Siqueira i Angel.U veznom redu ostaje Strootman,a u napadu Vazquez,Pablo Osvaldo i Gameiro.Bertrand je napisao/la:Preyeben, mada u neku ruku i nije loše. Dva najteža gostovanja su gotova prije nego što je liga praktički i krenula.
Potraga za lijevim bekom je svedena na tri igrača: Siqueira, Jose Angel i Didac Vila. Prvi kaže da ne bi mogao odbiti poziv od trećeg najboljeg kluba u Španiji ali je problem što Granada traži 10m eura (toliko je plaćen jedan Soldado). Fkt previše. Angel djeluje kao realnija opcija, pogotovo nakon što je Roma dovela Dodoa. Za Didaca sam čitao kako ga je Milan odlučio zadržati i dati mu šansu s obzirom da lijevo inače igra Antonini.![]()
Sa Gameirom i Osvaldom je Valencia sve dogovorila,eh sad slijedi tezi dio,tj dogovor s njihovim klubovima.Bilo bi dobro dovesti jednog od njih dvojice.Vazquez je talenat u to nema sumnje,ali ne vidim da je neko pojacanje,jer je mali Paco bolji od njega
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Villareal odbio ponudu Valencia za Brunu tesku 9 kilosa .
Po meni sasvim korektna i postena ponuda Valencie
. Ali ipak ja ostajem pri tome da ce on preci u Valenciu .Razloge sam naveo jos davno . Jos da dovedete Gameira , te zamjenu za Albu (siqueira) bice Valencia odlicna ekipa .
Mozda i u LP konacno ode bar do cetvrfinala
.
Po meni sasvim korektna i postena ponuda Valencie
. Ali ipak ja ostajem pri tome da ce on preci u Valenciu .Razloge sam naveo jos davno . Jos da dovedete Gameira , te zamjenu za Albu (siqueira) bice Valencia odlicna ekipa . Mozda i u LP konacno ode bar do cetvrfinala
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Roig nije definitivno normalan.Bruno je odlican igrac,ali ima 28 godina i ponuda Valencije je bas bila ok.Nista ako njega ne dovedu baciti se na posao oko Strootmana ili Gargana.Oba su kvalitetna igracajuznjak> je napisao/la:Villareal odbio ponudu Valencia za Brunu tesku 9 kilosa .
Po meni sasvim korektna i postena ponuda Valencie. Ali ipak ja ostajem pri tome da ce on preci u Valenciu .Razloge sam naveo jos davno . Jos da dovedete Gameira , te zamjenu za Albu (siqueira) bice Valencia odlicna ekipa .
Mozda i u LP konacno ode bar do cetvrfinala.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Fernando Gago pred potpisom za Valenciu.Nije lose za 4-5 miliona eura
P.S Roig odbio ponudu Valencije za Brunu "tesku" 10.5 miliona eura

P.S Roig odbio ponudu Valencije za Brunu "tesku" 10.5 miliona eura
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Koji je glupan taj Roig,pa sta on zeli,bolju ponudu za njega tesko ce dobiti
inace hoce li biti sta od Gameira ?,gledao sam prije neki dan PSG-CSKA prijateljsku tekmu,igrao je drugo poluvrijeme i zabio je gol.Bio je najbolji igrac PSG u drugom poluvremenu,a sada kad je dosao Ibra tamo tesko da ce dobiti pravu sansu,mozda vam je ovo jedinstvena prilika da ga uzmete
inace hoce li biti sta od Gameira ?,gledao sam prije neki dan PSG-CSKA prijateljsku tekmu,igrao je drugo poluvrijeme i zabio je gol.Bio je najbolji igrac PSG u drugom poluvremenu,a sada kad je dosao Ibra tamo tesko da ce dobiti pravu sansu,mozda vam je ovo jedinstvena prilika da ga uzmete
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.