U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

el-fighter
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la el-fighter » 24 jun 2012, 00:33

Edin Campara, 1993. godiste, bivsi junior Sarajeva, od ovog ljeta karijeru ce nastaviti u Americi na koledzu Lyon.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 24 jun 2012, 01:29

zizu1991 je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:

Vjerovatno misli na Armina Hodžića il onog Nikola Sarića :D
A Sarić je bio otišao u Hajduk nakon Liverpoola, spriječile su ga povrede da se razvije, i ne znam gdje je nakon toga otišao

Trenutno igra u Danskoj (HB Köge). :roll:

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 24 jun 2012, 18:49

Što se tiče Hodžića nema sigurno 2 godine,on je bio u Liverpool-u par mjeseci,nije imao 18 godina pa nije ni mogao potpisati ugovor,vratio se u Želju pa će opet ići u Liverpool.Bar sam ja dobio te informacije,ako neko zna nešto više neka napiše.
it's football day

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jun 2012, 18:51

Baboon je napisao/la:Što se tiče Hodžića nema sigurno 2 godine,on je bio u Liverpool-u par mjeseci,nije imao 18 godina pa nije ni mogao potpisati ugovor,vratio se u Želju pa će opet ići u Liverpool.Bar sam ja dobio te informacije,ako neko zna nešto više neka napiše.
Hodžić će biti u Želji do 18. godine i nakon toga odlazi u Liverpool.Bilo je nekih špekulacija da će ga poslati u Genk na posudbu, ali vidjećemo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 11:18

Prije svega,da pohvalim Vladu Jagodica,covjeku se nema razloga prigovarati na nacin na koji vodi mladu BiH reprezentaciju,a jedino mislim da ima par igraca koje bi trebao pozvati za naredne utakmice:

-Asmir Suljic(Sarajevo),evo vec dugo ga ne poziva,a svaki put se vrti prica "Jagodic ga izostavio sa spiska zbog Suljicevog ponasanja u Trebinju" :roll: ,pa koliko ga dugo misli Jagodic kaznjavati za sta god da je uradio,ovo kako Jagodic radi vise izgleda kao da ga se zauvjek odrekao nego da ga je zbog ponasanja jednom ili dva puta izostavio sa spiska

-Anes Haurdic(Jablonec)
Njegovi suigraci Kopic i Novak su mladi ceski reprezentativci,a Haurdic je bolji i bitniji igrac za klub od njih,igrao je vec za mladu reprezentaciju,i to cini se prilicno dobro,evo njegova 2 gola u pobjedi nad Velsom,od 4.:48
[youtube][/youtube]
Ne znam zasto je zaboravljen,inace radi se o playmakeru sa dobrim zadnjim pasom

-Aldin Cajic(Teplice),19-godisnji krilni igrac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2012, 16:04

Talentovani 17-godišnjak Haris Mujčinović potpisao je šestogodišnji ugovor sa Real Madridom.

S obzirom da je još uvijek mlad, prve tri godine provest će u Realovoj Castilli.

Stručnjaci iz Reala koji su ga pratili, kažu da ima nevjerovatan potencijal, te da je jako perspektivan igrač pred kojim je svijetla fudbalska budućnost. Do sada je igrao za tursku ekipu Samsunspora.

fkt postoji momak :lol: :lol: :lol: još da je iskopati više informacija o njemu, bilo bi odlično.
DRUG NEBI TI PUNCA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 jun 2012, 23:51

Haris neki dan igro termin samnom, zver mali... ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jun 2012, 23:57

Pa za koga je igrao, otkud u Realu, kako, šta, gdje, napišite nešto ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 27 jun 2012, 18:46

Igro za fc holivud sad igra za fc fazlinovice

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2012, 18:54

Dylan Dog je napisao/la:Prije svega,da pohvalim Vladu Jagodica,covjeku se nema razloga prigovarati na nacin na koji vodi mladu BiH reprezentaciju,a jedino mislim da ima par igraca koje bi trebao pozvati za naredne utakmice:

-Asmir Suljic(Sarajevo),evo vec dugo ga ne poziva,a svaki put se vrti prica "Jagodic ga izostavio sa spiska zbog Suljicevog ponasanja u Trebinju" :roll: ,pa koliko ga dugo misli Jagodic kaznjavati za sta god da je uradio,ovo kako Jagodic radi vise izgleda kao da ga se zauvjek odrekao nego da ga je zbog ponasanja jednom ili dva puta izostavio sa spiska

-Anes Haurdic(Jablonec)
Njegovi suigraci Kopic i Novak su mladi ceski reprezentativci,a Haurdic je bolji i bitniji igrac za klub od njih,igrao je vec za mladu reprezentaciju,i to cini se prilicno dobro,evo njegova 2 gola u pobjedi nad Velsom,od 4.:48
[youtube][/youtube]
Ne znam zasto je zaboravljen,inace radi se o playmakeru sa dobrim zadnjim pasom

-Aldin Cajic(Teplice),19-godisnji krilni igrac.
Nije mi jasno zasto dosta forumasa toliko hvali Jagodica, pogledajte sam koje on igraca izostavlja. Ovo bi bilo kao da Susic ne pozove Pjanica ili Lulica. Ali Susica je pozeljno kritikovati, pljuvati i vrijedjati na forumu dok je Jagodic trenutno jako popularan. :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 18:55

Jagodić ima rezultat, dok se za Sušića to ne može reći.
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2012, 18:56

bagrcavi je napisao/la:Jagodić ima rezultat, dok se za Sušića to ne može reći.
:lol:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 18:57

Nisam pristalica ničijeg pljuvanja kao prvo.

A što se tiče Jagodića, on ima rezultate i to je jedino bitno, što se mene tiče nek zove i svog sina ako će ostvarivati dobre rezultate. Zbog čega misliš da je tvoje mišljenje relevantno kad kažeš da je nepozivanje nekih igrača isto kao nepozivanje Lulića ili Pjanića u A reprezentaciji. Evo ja se ne slažem s tobom, mislim da Jagodić poziva najbolje igrače. Šta ćemo sad?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 19:03

bagrcavi je napisao/la: Nisam protiv Sušića...
Imao je i Vlado grešaka...
čitati Hare, samo čitati.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 27 jun 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2012, 19:12

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nisam pristalica ničijeg pljuvanja kao prvo.

A što se tiče Jagodića, on ima rezultate i to je jedino bitno, što se mene tiče nek zove i svog sina ako će ostvarivati dobre rezultate. Zbog čega misliš da je tvoje mišljenje relevantno kad kažeš da je nepozivanje nekih igrača isto kao nepozivanje Lulića ili Pjanića u A reprezentaciji. Evo ja se ne slažem s tobom, mislim da Jagodić poziva najbolje igrače. Šta ćemo sad?
Samo da se razumijemo, nisam ono napisao da bih kritikovao Jagodica nego da pokazem kako su licemjerni pljuvaci Susica, jer uglavnom su oni ti koji bezrezervno hvale Jagodica i istovremeno pljuju Susica. Sve ono sto oni zamjeraju Susicu, Jagodic radi i to u gorem obliku. Ali eto, ocigledno imaju nekakve probleme licne prirode sa Susicem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jun 2012, 19:19

calcio je napisao/la:

Samo da se razumijemo, nisam ono napisao da bih kritikovao Jagodica nego da pokazem kako su licemjerni pljuvaci Susica, jer uglavnom su oni ti koji bezrezervno hvale Jagodica i istovremeno pljuju Susica. Sve ono sto oni zamjeraju Susicu, Jagodic radi i to u gorem obliku. Ali eto, ocigledno imaju nekakve probleme licne prirode sa Susicem.
@Bagrcavi napisa o remiju sa Albanijom a preskoci glupi poraz od Kipra koji ce nas vrlo vjerovatno kostati i samog odlaska u baraz.
Jasta je nego licemjerno.Ziku mu samo onaj post o citanju i vrijeme kad ga je ispravio. :mrgreen:
Da se razumijemo Jagoda je najbolji izbor za mladu u ovim okolnostima,ali malo realnosti nije na odmet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2012, 20:04

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:

@Bagrcavi napisa o remiju sa Albanijom a preskoci glupi poraz od Kipra koji ce nas vrlo vjerovatno kostati i samog odlaska u baraz.
Jasta je nego licemjerno.Ziku mu samo onaj post o citanju i vrijeme kad ga je ispravio. :mrgreen:
Da se razumijemo Jagoda je najbolji izbor za mladu u ovim okolnostima,ali malo realnosti nije na odmet.

Ma sad ce oni opet replicirati "Jagodic ima rezultat a Susic nema".
Nema veze sto je laz.
Dobro zvuci.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 20:06

calcio je napisao/la: Ma sad ce oni opet replicirati "Jagodic ima rezultat a Susic nema".
Nema veze sto je laz.
Dobro zvuci.
Ti si potpuno isti kao i "oni". Oni veličaju Jagodića da bi pljuvali Sušića, a ti pljuješ Jagodića da bi veličao Sušića. Nema nikakve razlike.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jun 2012, 20:07

Ajde hebo vas i Pape i Jagodić, pišite o temi, ima li ko šta novo o onom momku što je otišao u RM Castillu, osim info da je igrao za Samsunspor što je Bagrcavi napisao ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 20:13

zizu1991 je napisao/la:Ajde hebo vas i Pape i Jagodić, pišite o temi, ima li ko šta novo o onom momku što je otišao u RM Castillu, osim info da je igrao za Samsunspor što je Bagrcavi napisao ?
Pitanje je li on uopste otisao u Real.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem i 28 gostiju.