Daj ti pare, pa da vidiš kako će za 2 godine biti gotov čitav stadion.Sheyi je napisao/la:U Banja Luci lagano, a ne kao u Tuzli, 3 godine onu tribinu prave
Pare = uspjeh.
Daj ti pare, pa da vidiš kako će za 2 godine biti gotov čitav stadion.Sheyi je napisao/la:U Banja Luci lagano, a ne kao u Tuzli, 3 godine onu tribinu prave

Hajde sto je mnogo veca nego je i mnogo skuplja.Vamos je napisao/la:Istina u BL je tribina skoro pa zavrsena, ali tuzlanska tribina je veca i bolja.
Valjda ce i oni ubrzo finisirati tu tribinu.

Pokriva citavu tribinu, kako duzinom tako i sirinom.Edol je napisao/la:Koliki dio ove tribine na Tušnju pokriva krov?
Valjda ce ovo zavrsiti kako treba,a mozes mislit kako je kad znas da pare neces dobitElegant je napisao/la:Koliko vidim u Zenici se priprema podloga, samo neka se radi. Mogu misliti kako je tim radnicima na ovom kjametu.
pa neznam bas u kom je fazonu al ovdje nije nikome drago sto se razvuklo toliko sa tribinom..a tribina da je skupa,jeste..ali je i kvalitetna..bez nekog laznog preuvelicavanja...da se gradi sporo,gradi...ko to ima danas kesha izvalit 4 miliona i to za jednu tribinu..stadion se ne pravi samo za Slobodu nego se na njega planira dovesti i repka...opstina ce i nakon sjevera nastavit radove na istoku..e sad kojim tepom..vidjet cemo...ja sam licno misljenja da bi to trebala i drzava malo pogurat al et...cut ce se ako bude stadelko je napisao/la:u fazonu, kada bi se stadion lijepo na tusnju zavrsio ovako kako je ova nova tribina - savrsen dom za reprezentaciju, sto ovaj kaze kao da ides na ligu 5, i stvarno i izgleda tako, onako ogroman (nemilosrdan skroz) stvarno je dobar
medjutim ako je ce to biti stadion za Slobodu onda je i nepotreban toliki, onda je bolje kao ovo nase, **** sklepati bilo kako (mada ni nasa ne izgleda lose) i ****, gotiva imamo tribinu, jos jug i IMAMO STADION
volio bih da su svi stadionu extra skockani i da dolazi 20k ljudi na svaku tekmu al realnost nas **** :/ ito MNOGO :/ AJ STADIONi
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=47872" onclick="window.open(this.href);return false;Jack777Pott je napisao/la:@slani grad
Daj nam koji link od tih tuzlnaskih portala sto imaju slike. Ja sam nekad prije znao trazit, al sam stekao utisak kao da Tusanj nije u Tuzli. Bas nigdje nista se ne moze nac
Hvala, predobro izgleda, al bolje da se pocelo gradit od zapada. On je odvojena tribina i mogao bi se lijepo zavrsit, a na njemu je i loza i press kabine, sve sto UEFA zahtjeva, tako da dok njega nema nema ni licence.slani grad je napisao/la:http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=47872" onclick="window.open(this.href);return false;Jack777Pott je napisao/la:@slani grad
Daj nam koji link od tih tuzlnaskih portala sto imaju slike. Ja sam nekad prije znao trazit, al sam stekao utisak kao da Tusanj nije u Tuzli. Bas nigdje nista se ne moze nac
na ovoj drugoj slici se vide i radovi na pomocnom stadionu...bit ce postavljena 2 terena sa vjestackom travom a u planu je i balon sala,reflektori,svlacionice...nesto poput trening kampa,uglavnom..to se radi puno brze jer je i izvodzac drugi a radovi trebaju bit gotovi za mjesec,dva..mislim