FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 27 jun 2012, 13:37

thulkazal je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo dantea ;)
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
ps.
dobrodoslica za badstubera 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bracinho
Kontakt:

Post Postao/la bracinho » 27 jun 2012, 13:50

Ja vec Manzu na sokeru u Bayern prebacio,ma masina nema sta.....
Bosna
Željo
Bayern

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 jun 2012, 13:51

Tresla se gora rodio se misPo ko zna koji puta Bayern na celu sa Enes-om se izblamirao na polju transfera....
Samo da vas ne napusti Robben jer bi onda mogli postat fina ekipa,ovako ce se Bayern vise oslanjat na individualne kvalitet dvojca , a znamo kakve su crne rupe bile tokom sezone ;)Sto bi za BvB prestavljalo problem...
Dok je Robben u Bayernu ja sam rahat.... :mrgreen: Niz ce se nastaviti ;) ABD !!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jun 2012, 13:54

Volio bih da je otišao Džeko u Bayern, ne radi toga što je " naš ", nego radi toga, što bi sigurno imao više prilike za igru,
Sada, u Cityu, ga očekuje, blago rečeno katastrofa s obzirom da ima City 4 napadača, dvojici nije riješio status, ( Roque Santa Cruzu, i Adebayoru ), a planira dovesti još makar dvojicu, a igra formaciju s jednim napadačem
Bem' te robijo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:54

nece robben je nedavno produzio ugovor s bayernom i njegov otac je rekao da robben ostaje u bayernu

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 14:04

HzBvB je napisao/la:Tresla se gora rodio se misPo ko zna koji puta Bayern na celu sa Enes-om se izblamirao na polju transfera....
Sta je tebi tu Bgt blamaza? :D
Mandzukic? :shock: Ili neuspjeli transfer Edina? Bas bih volio da vidim klub koji ce izdvojiti cca 40 miliona za Edina i platu oko 7miliona... Mozda Dortmund i izdvoji
HzBvB je napisao/la:Dok je Robben u Bayernu ja sam rahat....
Bgm mi ne djelujes tako :mrgreen:
HzBvB je napisao/la:Niz ce se nastaviti ;) ABD !!!
ABD al daBogda :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 27 jun 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 14:05

secer je napisao/la: izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo dantea ;)
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
istina ali taj Dante će ispadati gore od Buytena protiv TOP igrača u CL ... ja njega i ne vidim kao igrača za prve postave nego "back up player" koji će igrati kup utakmice i par utakmica protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ali šta je Uli i uprava zamislila to niko nezz...

Sa Howedesom bi dobili i previše ... igrač je lider pored kvaliteta i imati Neuera, Lahm-a i Badstubera (ima i on nekakve kvalitete lidera) sa Howedesom u zadnjoj liniji bi bilo extra ...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 27 jun 2012, 14:17

thulkazal je napisao/la:
istina ali taj Dante će ispadati gore od Buytena protiv TOP igrača u CL ... ja njega i ne vidim kao igrača za prve postave nego "back up player" koji će igrati kup utakmice i par utakmica protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ali šta je Uli i uprava zamislila to niko nezz...

:o jednog od najboljih stopera prošle sezone koristiti samo u kup utakmicama :o i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele :?

mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu :mrgreen: ... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi ;)
Agieren statt reagieren

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jun 2012, 14:25

moustapha je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu :!:
Nije tacno!

Moras biti Super Mario. 8-)

Sve ti zaboravim reci da ti je dobar avatar :D

i eto,kupise Mandzukica :cry: :cry:

ne vjerujem da je Howedes uopste u planu..

Alaba - Badstuber - Boateng - Lahm,dosta dobro :D
jos na klupi Dante i Van Buyten :D
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 14:26

Pale_Companion je napisao/la: mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu :mrgreen: ... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi ;)
+1
Dante je sjajan, onj ko ga je pratio dobro zna kakav je to igrac...

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 jun 2012, 14:30

secer je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
ps.
dobrodoslica za badstubera 8-)
po meni Dante ide uz Badstubera u prvu postavu,šta vi mislite?
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 14:32

jel se zna kad je službeno predstavljanje mandžukića??

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 14:32

Pale_Companion je napisao/la: :o jednog od najboljih stopera prošle sezone koristiti samo u kup utakmicama :o i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele :?

mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu :mrgreen: ... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi ;)
Izvini ali budi realan. Mnogi igrači su bili odlični u drugim "manjim" ekipama pa su došli u Bayern i bili su očajni što? radi sistema, pritiska, trenera, uprave itd ...

Ja smatra da je dobar za back up i ništa više ... može igrati u Bayernu redovno jedino ako se Lahm vrati na lijevu stranu a Boateng da igra desno te da Bayern spusti kriterije po pitanju osvajanja BL i CL ...

Nezz možda kojim čudom odigra odličnu sezonu ali taj momak nikad neće biti WC a Howedes hoće ...

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 14:58

Benedikt Howedes na transfermarktu vrijedi 15 milijuna ako smo mogli toliko dati za mandžukića onda mozemo i ovih 15 milijuna za howedesa koji je vrhunski igrac

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 jun 2012, 15:02

badstuber je napisao/la:Benedikt Howedes na transfermarktu vrijedi 15 milijuna ako smo mogli toliko dati za mandžukića onda mozemo i ovih 15 milijuna za howedesa koji je vrhunski igrac
pare nisu problem kad je u pitanju švabo,samo što njega klub neda a i sam Howedes je vjeran plavoj boji,uostalom kapiten ekipe(znam sad cete reci i Neuer je bio :) )
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 15:06

a znam tesko da ce ga schalke prodati

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jun 2012, 15:06

Badstuber/Boateng/Dante(pojacanje)/Buyten

i imas Alabu kojem utakmice trebaju da se razvije u svjetsku klasu(a ima predispozicije za to)
nema potrebe za tim žutim.

Mandzo dobar,u ovisnosti od protivnika moze biti i bolji izbor od Gomeza(neko gostovanje gdje trebas brzog,pokretljivog/agresivnog napadaca) moze igrati zajedno s Gomezom i donosi dosta polivalentnosti Mario :D

mozda moglo bolje a mozda i nije.
bolja varijanta nego Dzeko...previse dva ista(skupa) tipa napadaca koji ne mogu zajedno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jun 2012, 15:18

Ja nebi dirao zadlju liniju
Alaba - Badstuber - Boateng - Lahm
Mandžo je dobro riješenje u napadu(dobra zamjena za Gomeza)s tim da dva Maria mogu igrati skupa jer nisu isti tip igrača 8-)
@badstuber-DOBRO DOŠAO ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 15:40

ps.
dobrodoslica za badstubera 8-)[/quote]
po meni Dante ide uz Badstubera u prvu postavu,šta vi mislite?[/quote]

Ma kakav Dante, moze biti odlicna zamjena al nikako nije za prvi tim. U tome je nas problem sto mislimo da cemo sa igracima kao sto su Dante i Mandzukic u prvom timu osvojiti LP. Ne znam, al misljanja sam da u Bajernu mogu igrati samo svijetske, dokazane klase, a ne neki Dante i ostali.
Volim te Zeljo!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 16:30

eto ga i na web situ objavljeno. Mandžukić u Bayernu

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... xtor=cs1-5" onclick="window.open(this.href);return false;[transfer]-[kw26d]

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []