zmajevac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:zmajevac je napisao/la:Sto se tice ovog malog Jahica da se razumijemo on nije vrhunski igrac iako sam mozda ja o njemu najvise pisao da zasluzuje prvu postavu pored Nuhanovica recimo koji je morao igrat.U modernom fudbalu igrac sa 18 ili 19 godina je gotov igrac izgradjen,ako sa njim rade pravi strucnjaci recimo od 7 godine.E sad svi se slazemo da novi trener potencira mladje igrace kao sto je i ovaj mali.Pise se da dolazi 20-tak igraca na probu za koje vecina nije nikad ni cula,a kamoli gledala pa ako neko od njih ostane za te uslove recimo 400 km,a dosao iz Srbije a gledace zajedno samnom utakmicu sa tribina onda je i mali morao prihvatiti.Gledajuci rad sa mladima i odnos prema njima mislim da mu je bolja perspektiva u Gradini u svakom smislu.Mene i dalje zabrinjava sto i u ovu sezonu ulazimo bez ijednog svog igraca,a klub bez svog kadra nema svijetlu buducnost.
Po tvome trebamo drzat nase domace igrace, nepitajuci za cijenu, samo nek je domace a znal on igrat ili ne to je najmanje bitno.... za nasu sredinu od oko 40 000 stanovnika uspjeh je kad i 2-3 juniora prikljucimo prvom timu, samo sto se oni posle malo okuraze
Ti jarane kad citas i kad pises nedises izgleda.Kod nas je problem sto nema ko proizvest kvalitetnog igraca to sam napiso milion puta.Srebrenik je upola manja sredina od nas pa ce im pola ekipe cinit domaci igraci,a bar desetak im igra sirom PL.
hm cuj upola manja sredina..opština srebrenik ima preko 50 000stanovnika..sad ispade gradačac ima 100 000..

aa ostalo se slazem s tobom..

kod vas je to problem,,uvijek treba razmisljat ako se sta desi u klubu,,strani igraci neigraju srcem vec za novce,,odmah se moze ispast do druge sjever,,to se gradini desilo kad je prvi put igrala pl i oslonila se na sve igrace sa strane..to se evo sad desilo orasju..treba imat dobar omladinski pogon..