FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tu i tamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2012, 17:25

kakva personalizacija, sta vam je, 650 ce dobiti Zeljo kao gost, odnosno toliko ce biti namjenjeno Zeljinim navijacima, i to ce se moci kupiti ovdje u Sarajevu...
ostale karte ce se prodavati u Sloveniji i biti ce namjenjene navijacima Maribora. sto ne znaci da ih niko drugi nece moci kupiti jer svako ima pravo "navijati" za Maribor. mogu ja sada otici i reci da navijam za Maribor.
sjetite se utakmice Slovenija - Srbija, da li im je itko mogao zabraniti da dodju? bili su i izmjesani na tribini.
gluposti.
mada svakako da ce navijaci Zelje koji krenu iz BiH morati prije obezbjediti kartu, tj. ako se zapute bez karte malo teze ce se snaci.
mozda ovaj forum moze pomoci ,pa da im obezbjedi kartu neko ko zivi u Sloveniji...

...jedino sto treba gledati je, da navijaci Zelje kupuju karte iskljucivo za sjever !!!!...

onda je lahko to organizovati i obezbjediti, puste se navijaci u tampon zonu a napravi se nova tampon zona dublje u tribini.
mada radni je dan, ne znam ni sto ce nam vise karti od 650... al eto, nek nas bude vise, volio bih.

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 27 jun 2012, 17:26

http://www.klix.ba/sport/nogomet/znate- ... /120627061

Reprizi se nadamo,reprizi se radujemo :D U SUSRET REPRIZI 8-) Koliko puta su 'hodocastili' do Medjugorja na pripreme , vala mora biti nekog hajra i od toga :lol:

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 27 jun 2012, 17:36

tu i tamo je napisao/la:mozda ovaj forum moze pomoci ,pa da im obezbjedi kartu neko ko zivi u Sloveniji...
Ne može zbog PERSONALIZACIJE. Može ič Bosanac sa Slovenskom državljanstvom na utakmicu i kupiti karto. Ali neče moči kupit karto za nekog koji živi van Slovenije, odnosno nije državljan Slovenije.
Ova dijaspora koja če moči kupit kartu, neče biti puštena na stadion ako če imati ikakvo obilježje Željezničara. Znači šal,dres,zastava.... Ali može iči na stadion bez toga. Ali bez Slovenskog državljanstva neče moči doči NITKO, osim ako je jedan izmed onih 650, koji če da bude na severu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 17:42

Znaci limitirani smo na cc 650 ulaznica za ove sto dolaze iz BiH ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 27 jun 2012, 17:45

Elegant je napisao/la:Znaci limitirani smo na cc 650 ulaznica za ove sto dolaze iz BiH ?!
Tako je.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 jun 2012, 17:46

iskratel je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci limitirani smo na cc 650 ulaznica za ove sto dolaze iz BiH ?!
Tako je.
Ma ide nas 2 milje, dogovorice to uprave dva kluba. Samo opusteno.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2012, 17:59

iskratel je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:mozda ovaj forum moze pomoci ,pa da im obezbjedi kartu neko ko zivi u Sloveniji...
Ne može zbog PERSONALIZACIJE. Može ič Bosanac sa Slovenskom državljanstvom na utakmicu i kupiti karto. Ali neče moči kupit karto za nekog koji živi van Slovenije, odnosno nije državljan Slovenije.
Ova dijaspora koja če moči kupit kartu, neče biti puštena na stadion ako če imati ikakvo obilježje Željezničara. Znači šal,dres,zastava.... Ali može iči na stadion bez toga. Ali bez Slovenskog državljanstva neče moči doči NITKO, osim ako je jedan izmed onih 650, koji če da bude na severu.
a kako ce vasa djeca koje ima 50% na jugu kupiti kartu sa tom personalizacijom , nemaju licnu kartu?
ako kazes da ce pisati na karti, ime, prezime??
znas, ima i u sloveniji svercera, koji ce naci nacin da dodju do veceg broja karti pa ih prodaju gostima po vecoj cijeni.

to sto ti govoris ima smisla, ali mislim da nece se moci tako organizovati. vidjecemo.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 27 jun 2012, 18:05

Halo 'purple', napravit cemo vam 'fan zonu' ispred stadiona. Okupirat cemo maribor kako god okrenes.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 27 jun 2012, 18:08

ma dogovorit će se klubovi da to bude više karata, pa ne gostuje im neko s kraja svijeta, već Željo, iz bivše zajedničke republike, i budala zna da će bit raje..
ispod dvije milje ne dolazi u obzir ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 18:10

inacefindecko je napisao/la:ma dogovorit će se klubovi da to bude više karata, pa ne gostuje im neko s kraja svijeta, već Željo, iz bivše zajedničke republike, i budala zna da će bit raje..
Bas bi bilo super kad bi obostrano napravili veliko gostovanje, kako god okrenes siguran sam da sve proci bez problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jeznijanez
Kontakt:

Post Postao/la jeznijanez » 27 jun 2012, 18:11

inacefindecko je napisao/la:ma dogovorit će se klubovi da to bude više karata, pa ne gostuje im neko s kraja svijeta, već Željo, iz bivše zajedničke republike, i budala zna da će bit raje..
dream on

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 18:13

Nemojte lupati gluposti, strpite se malo i bićete obavješteni o svemu.
DRUG NEBI TI PUNCA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2012, 18:15

zanimljiva je ta tema oko broja ljudi koliko ce krenuti tamo,
znam dosta ljudi koji nisu ni na Grbavicu dolazili ali idu u Maribor, isto tako znam neke(ja) koji ne mogu zbog posla nikako, a godisnjih karti imam punu ladicu.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 27 jun 2012, 18:20

Jedva cekam da vidim koliko ce ovih violinica doci u Sarajevo :lol: :lol: :lol:
VOLIM TE ZELJO

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jun 2012, 18:23

Jeb.ot.e kralj što se ovi slovenci ufurali. Ko je nama kriv. Sramota je naša da mi s njima moramo uopšte igrati. To se bolan deralo po 8:0, ona Olimpija samo popunjavala ligu eto da imaju predstavnika. Gledaj sada, oni prave popis stanovništva radi karata, nauku od stolica ...
Idite ba na skijaške skokove, poredajte se na livadu i navijajte za Primoža, manite se stadiona.
Volio bi da ih dernemo nego ne znam ti šta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 27 jun 2012, 18:26

pa hebiga jarane dok su ovdje propadale generacije talenata oni su svoju guzicu izvukli iz bivse yuge na znamo koji nacin i sada nama sole pamet o evropskim propisima i pravilima :oops:
VOLIM TE ZELJO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 18:35

Sad ćemo da vidimo kako smo radili mi, a kako Široki u dosadašnjem dijelu priprema.Samo povreda da ne bude, ostalo je u drugom planu.
DRUG NEBI TI PUNCA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2012, 18:38

bagrcavi je napisao/la:Sad ćemo da vidimo kako smo radili mi, a kako Široki u dosadašnjem dijelu priprema.Samo povreda da ne bude, ostalo je u drugom planu.
ekstra protivnik za pripreme, ima tu i malo naboja... super

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 18:43

iskratel je napisao/la: Misli si šta hočeš. Naveo sam kako je i kako če biti.
Who are you?

slika

I mean...

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 18:46

ŠIROKI: Bilobrk, Ješe (c), Bertoša, Jurčević, Džidić - Serdarušić, Ivanković, Bajano, Dino Ćorić - Landeka, Roskam.

ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kerla, Bogičević, Čolić, Kvesić - Zolotić, Svraka, Selimović, Adilović, Bešlija, Zeba.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.