FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je ono sto sam prizeljkivao,to je Brkovic mislim da se vec momak namece kao pojacanje,dva gola za 50-tak minuta dati nije malo makar bila i prijateljska,Zola nece moci igrati tu zadnjeg siguran sam,zato mislim da nam prioritet mora biti zadnji vezni taj,a mislim da i Bekric moze uletiti na to mjesto,Antolovic se vidim iskazao u jedno dvije sanse Sirokog
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Kakvo pojacanje dobiste od Veleza
. Sretno vam 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- istina1981
- Kontakt:
Ma ne treba se zanositi ovim rezultatom i golovima.Prošle pripreme je Ramić rasturo, i Mariboru je go dao, pa je u PL zabio samo jedan go.
DRUG NEBI TI PUNCA
- istina1981
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ma ne treba se zanositi ovim rezultatom i golovima.Prošle pripreme je Ramić rasturo, i Mariboru je go dao, pa je u PL zabio samo jedan go.
Ma nije ramic ni dobio neki prostor za igru. Istina ono sto je odigrao bilo je lose ali sigurno bi bio bolji da je vise igrao. Zeznuto je sa klupe zabijati

FORZA ZELJO !!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Bekrić je rano napustio teren i postoji mogućnost da je povrijeđen?
Ovo je njesra veliko u najavi...
Ovo je njesra veliko u najavi...
Treba zaslužiti više minuta, koliko god prilike da je dobio, nije se baš nešto pokazao.Previše je nezainteresovan, kao da ima 35 godina, a ne 18-19istina1981 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ma ne treba se zanositi ovim rezultatom i golovima.Prošle pripreme je Ramić rasturo, i Mariboru je go dao, pa je u PL zabio samo jedan go.
Ma nije ramic ni dobio neki prostor za igru. Istina ono sto je odigrao bilo je lose ali sigurno bi bio bolji da je vise igrao. Zeznuto je sa klupe zabijati. Primjer je i Dzeko...
DRUG NEBI TI PUNCA
2:0 na obe utakmice
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- partibrejker1921
- Kontakt:
Dečko stvarno nije imao priliku da pokaže bilo šta ozbiljnije, a vjerujte da je takvih igrača malo... Sjetit ćete se Mirsada Ramića još mnogo puta...bagrcavi je napisao/la:Treba zaslužiti više minuta, koliko god prilike da je dobio, nije se baš nešto pokazao.Previše je nezainteresovan, kao da ima 35 godina, a ne 18-19istina1981 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ma ne treba se zanositi ovim rezultatom i golovima.Prošle pripreme je Ramić rasturo, i Mariboru je go dao, pa je u PL zabio samo jedan go.
Ma nije ramic ni dobio neki prostor za igru. Istina ono sto je odigrao bilo je lose ali sigurno bi bio bolji da je vise igrao. Zeznuto je sa klupe zabijati. Primjer je i Dzeko...
- pintol_TM87
- Kontakt:
2:0 
@ parti ti njega gotov pa svaki dan gledas tako da mi je drago sto to kazes..
da on ne valja ne bi on ovoliko ostao u zelji...isto kao i pehilj sto je vraćen sa posudbe..
jel ima Ramić pravi ugovor?

da on ne valja ne bi on ovoliko ostao u zelji...isto kao i pehilj sto je vraćen sa posudbe..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Elvir Čolić protiv Širokog i Zeba protiv Gruda
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@partibrejker Niko ne kaze da Ramic nema potencijal,ali ko god ga je gledao prosle sezone kad bi usao,uvidio je vrlo lako da decko nema žar koji bi trebao imati kad te neko ubaci u igru,a ti imas 18-19god...Meni je ko 'mrtav konj',sto bi se reklo...
KRAJ - Željo 3:0 Grude (Brković, Zeba, Bešlija)
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Izgleda da cemo morati da zamjenimo nazive prvom tj drugom timu, zarotirati iste.
hehehehe
hehehehe
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Velika je razlika između njih dvojice, Pehilj je bolje građen, snažniji je i brži ali nema mozga. A nema ni ugovora. : )pintol_TM87 je napisao/la:2:0
Ramić ima još 2 godine ugovora, prošlog ljeta je potpisao trogodišnji u isto vrijeme kad je Zola potpisao na 2 godine...
Ne kažem ja da je on loš igrač, naprotiv, mislim da bi mogli uzeti fine pare na njemu.Nekoliko utakmica koje je igrao sam obratio pažnju na njega i iznenadio se koliko malo volje ima.Možda je to zbog toga što malo vremena igra, ili je nešto drugo u pitanju.Uglavnom igrač od 18 godina bi trebao da leti po terenu, da "grize", a ne da se šetka.partibrejker1921 je napisao/la:
Dečko stvarno nije imao priliku da pokaže bilo šta ozbiljnije, a vjerujte da je takvih igrača malo... Sjetit ćete se Mirsada Ramića još mnogo puta...
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Šta očekuješ da napadač od 194 cm napravi kad uđe u igru u 85. minuti pri vođstvu ekipe od 3:0?NEZALAGANJE je napisao/la:@partibrejker Niko ne kaze da Ramic nema potencijal,ali ko god ga je gledao prosle sezone kad bi usao,uvidio je vrlo lako da decko nema žar koji bi trebao imati kad te neko ubaci u igru,a ti imas 18-19god...Meni je ko 'mrtav konj',sto bi se reklo...
raja nema straha, necemo biti limitirani, ima da nas ide 2000. Pustite ovog vatikanca i ostalu njihovu djecu sto pricaju, karti ce biti i mi cemo ih sve pokupovati.
Ocito da se boje nase invazije, pa nam na na svaki nacin prodaju maglu. Idemo da okupiramo Maribor, Maribor ce biti plavo-bijeli : 

Da sačuva loptu u svom posjedu bar 5 sekundi,i da dobije koji duel?partibrejker1921 je napisao/la:Šta očekuješ da napadač od 194 cm napravi kad uđe u igru u 85. minuti pri vođstvu ekipe od 3:0?NEZALAGANJE je napisao/la:@partibrejker Niko ne kaze da Ramic nema potencijal,ali ko god ga je gledao prosle sezone kad bi usao,uvidio je vrlo lako da decko nema žar koji bi trebao imati kad te neko ubaci u igru,a ti imas 18-19god...Meni je ko 'mrtav konj',sto bi se reklo...
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
za to treba nabaciti jos koju kilicu i bice ko zemlja jakOprahnoge je napisao/la:Da sačuva loptu u svom posjedu bar 5 sekundi,i da dobije koji duel?partibrejker1921 je napisao/la:Šta očekuješ da napadač od 194 cm napravi kad uđe u igru u 85. minuti pri vođstvu ekipe od 3:0?NEZALAGANJE je napisao/la:@partibrejker Niko ne kaze da Ramic nema potencijal,ali ko god ga je gledao prosle sezone kad bi usao,uvidio je vrlo lako da decko nema žar koji bi trebao imati kad te neko ubaci u igru,a ti imas 18-19god...Meni je ko 'mrtav konj',sto bi se reklo...