FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 21:36

black64 je napisao/la:Imal kakav video golova ? Bas me zanima kakvi smo bili :D
Ako je neko snim'o mobitelom sa brda pored stadiona onda možda i ima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 21:49

NK MARIBOR – ILYICHIVETS 1:2 (0:2)

NK MARIBOR – prvi polčas: Handanović, Mejač, Rajčević, Arghus, Trajkovski, Ibraimi, Filipović, Mertelj, Cvijanović, Komazec, Berić. Drugi polčas: Handanović, Mejač, Potokar, Vidović, Rešek, Mezga, Dodlek, Lesjak, Rep, Tavares, Velikonja.

ILYICHIVETS: Khudzhamov, Chyzhov, Kovalyov, Butko, Ševčuk, Yavorsky, Vitsenets, Yaroshenko, Kozhanov, Fedotov, Okriashvili. Drugi polčas: Galchuk, Nevmyvaka, Yavorsky, Rugins, Putivtsev, Emelyanov, Grečiškin, Kravčenko, Tiščenko, Ševčuk, Kisil.

Strelci: 0:1 Kozhanov (6), 0:2 Fedotov (39), 1:2 Tavares (57)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2012, 23:01

@partibrejkeru

Ramic nikad nece postati igrac i to je cinjenica. Kazes imao je 20 minuta u igri, haj neka bude... bolje da nije ni igrao jer sam sad jos vise uvjeren i ubjedjen da je on obicna krampa... te minute je trebao iskoristiti na najbolji moguci nacin, a on se setkara na terenu.... nekako mi je mrzak igrac, nije mi bilo mrzeg igraca od romea filipovica u Zelji da je igro, a i Stanceski mi nimalo nije drag. Sve neka arogancija i umisljenost... fuj... hvala Bogu pa smo ovog drugogo ispalili... ma sve to treba maknut sa platnoh spiska djaba im se dresovi peru.... od ramica pa do baljica i slicnih

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 23:06

nime_tm87 je napisao/la:@partibrejkeru

Ramic nikad nece postati igrac i to je cinjenica. Kazes imao je 20 minuta u igri, haj neka bude... bolje da nije ni igrao jer sam sad jos vise uvjeren i ubjedjen da je on obicna krampa... te minute je trebao iskoristiti na najbolji moguci nacin, a on se setkara na terenu.... nekako mi je mrzak igrac, nije mi bilo mrzeg igraca od romea filipovica u Zelji da je igro, a i Stanceski mi nimalo nije drag. Sve neka arogancija i umisljenost... fuj... hvala Bogu pa smo ovog drugogo ispalili... ma sve to treba maknut sa platnoh spiska djaba im se dresovi peru.... od ramica pa do baljica i slicnih
Baljić je u zadnje vrijeme imao problema sa srcem, nije se znalo hoće li uopšte nastaviti karijeru.
DRUG NEBI TI PUNCA

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 27 jun 2012, 23:08

:D hih što bi ja tebe volio gurnut da igraš jednu utakmicu u želji :D obavezno da ne nosiš dres :D nego fred perry majicu :D i adidas classic tene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 27 jun 2012, 23:10

čamac je napisao/la:Nagled'o sam se ja za ovo svojih godina razno-raznih igrača, pogotovo tih što po treninzima razvaljuju. Nema od njega ništa. Njegovih je godina balavurdija Zvezdu razvaljivala pred punom Grbavicom i nije ih trema bila. Treba podhitno tražiti dalje. Možeš ti njega 24 sata gledati na treningu k'o nojevo jaje, ali džaba.
Kako li mali Brković danas date 2 gola?
Prvi je dao desnom iako je lijevak sa dvadesetak metara. Fantastican go. Drugi se opet odlicno oslobodio na drugoj stativi i pogodio glavom. Jos je dao asistenciju kod gola kojeg je postigao Colic. Mali je super igrac i mislim da ima mjesta u prvoj. Moze popunjavat bukvalno sve napadacke pozicije. Danas je igrao poluspica. U Velezu je igrao desno i lijevo krilo kao i klasicnog centarfora. Na prosloj trening utakmici izmrdju prve i druge ekipe je pobjedila druga sa 2:1. Tu je takodjer dao go.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2012, 23:17

Amoxicillin je napisao/la:

:D hih što bi ja tebe volio gurnut da igraš jednu utakmicu u želji :D obavezno da ne nosiš dres :D nego fred perry majicu :D i adidas classic tene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I u toj opremi bi vise trcao i borio se od npr. Ramica :lol: :mrgreen: A mozda bi mi Zeba namjestio jednu na glavu 8-)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jun 2012, 23:19

ja se ne bih znojio u FP majici :lol:

p.s. 1500. POST NA SVETOJ TEMI! :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2012, 23:27

anonimni je napisao/la:ja se ne bih znojio u FP majici :lol:

p.s. 1500. POST NA SVETOJ TEMI! :lol:
Ma fp ima one clima cool za.****.cije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
No da ne spamamo dalje... niko ne spominje da smo Siroki ponovo otresli 2-0, kao i njihove zne havere grudezane rezultatom 3-0...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 27 jun 2012, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jun 2012, 23:28

:lol: a zato su njihove majice onako skupe :lol:

Kapiten Blue Traina

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 jun 2012, 23:45

Ono šta bih ja istakao kao ohrabrujuće, je način na koji Željo obavlja pripreme.

Svaka čast ekipi, samo naprijed.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 23:49

Treba se smiriti i ne smijemo se dizati u nebesa nakon jedne prijateljske utakmice protiv Širokog.Treba vidjeti kako će ekipa odigrati protiv Matersburga i ostalih protivnika na pripremama u Austriji.Pripremne utakmice nisu mjerilo, gubili smo od Famosa na pripremama pa smo te sezone titulu uzeli ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 23:49

Ako se ne varam nasi bi trebali nastupiti na nekom malom turniru 8-og ?

Samo tri tima (stranci). :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jun 2012, 23:54

Elegant je napisao/la:Ako se ne varam nasi bi trebali nastupiti na nekom malom turniru 8-og ?

Samo tri tima (stranci). :roll:
da, u Beču se igra taj turnir, mislim da se neki dan baš pisalo o tome na ovoj temi

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 23:54

naš drugi tim će igrati na ovom turniru ;)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 28 jun 2012, 00:04

Bosnischer Meister!

I mean...

slika

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jun 2012, 00:12

Apsolutno se slazem da ne treba dizati euforiju oko pripremnih utakmica i pobjeda. Pripreme su jedno, a takmicarska utakmica drugo. Evo jedan primjer danas, prvi tim igra poluvrijeme protiv Sirokog, ljudi imali igru, sanse, a dodje nas drugi tim i zabije im dva gola. Sto znaci da kod prvotimaca na pripremnim utakmicama nema puno zalaganja. Ono sto mene jako ohrabruje u svemu ovom sto smo mi uigrana ekipa, sad samo radimo na spremi. Ne govorim da sad nece biti nekih novih koncepcija u samoj igri i izmjena, ali igraci se poznaje. To je ono sto mi ulijeva nadu u daljem takmicenju. Protiv slovenaca nismo bez sansi, ali opet kazem spustimo loptu na zemlju. Sacekajmo jos kraj ove sedmice da vidimo sta ce se uraditi po pitanju pojacanja, a ako ih i ne bude opet kazem imamo solidnu ekipu.Nama definitivno trebaju dva provjerena igraca, na zadnjem veznom i napadu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 28 jun 2012, 00:15

mislim da se treba rijesiti nekih napadaca,jer imamo 5 napadaca,dakle ramica i pehilja ako se ne mogu prodati,makar na posudbu da se pokusaju razviti(mada mislim da od ramica nece nista biti)

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 28 jun 2012, 00:40

Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
Čuva Bog Želju svog !!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 jun 2012, 00:43

Trpkovic je napisao/la:Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
i mene to zanima,zasto danas nije bio ni u jednom timu :o
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin i 36 gostiju.