Cuvaju ga za finale!Saurman je napisao/la:Je li neko uočio nove promjene na BHT i FTV nema Borisa Bilića.
Sportski komentatori
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Narin je napisao/la:I ja se cudim sto Kemo 2 puta zaredom prenosi tekme.Saurman je napisao/la:Je li neko uočio nove promjene na BHT i FTV nema Borisa Bilića.
Sta je sa njim?
Imao je kemo provala sinoc,cuj formacija 351,hahaha..
I opet govori da samo Dzagoev,mandzo i Gomez imaju po 3 gola,opet Ronalda zaboravlja,i prosli put kad je to spominjao je izostavio ronalda koliko se sjecam.
Izgleda da su kritike javnosti urodile plodom.
Kemo je imao nekoliko provala al' opet se to može podnijeti dok Bilić čim otvori usta sjeBe ti utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
OBN postavio standarde što se tiče live prijenosa.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo da ovako ne prenose utakmice LP
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kvalitet live prijenosa su podigli na sasvim novi nivo.Semper je napisao/la:OBN postavio standarde što se tiče live prijenosa.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako li su oni dobili prava za ovo da mi je samo znatiDylan Dog je napisao/la:Kvalitet live prijenosa su podigli na sasvim novi nivo.Semper je napisao/la:OBN postavio standarde što se tiče live prijenosa.
Za zivot cijeli!
Zašto? Prijenos nije bio moguć tj. da gledamo kako izlaze kuglice. Vugdalić odmah razgovarao sa predstavnikom Maribora, Dinama a sada će i sa predstavnikom Partizana. Da BHT prenosi rekli bi Željo sa Mariborom više informacija u večernjem dnevniku.Emir ZENICA je napisao/la:Samo da ovako ne prenose utakmice LP
Odlična scenografija sve pohvale za OBN.
Kod džindasa sa BHT i FTV ista scenografija 15 godina.
Kod džindasa sa BHT i FTV ista scenografija 15 godina.
Odlicno je ovo uradio obn posebno razgovori sa sportskim direktorima maribora,partizana,dinama.Prjenos izvlacenja nije bio moguc tek od play off ja mislim bht nikad nije prjenosio izvlacenje iako je sarajevo igralo play off i mogli su normalno prenosit zrjeb. Nadam se da je ovo samo pocetak i da ce im emisije pred utakmice biti mnogo bolje neg one mrtvacke sa bht.
Jel ovo na FTV večeras Šuko ? Čini mi se da jeste.Voli i on lupit' opasno.Maloprije Ronaldo izvodi slobodan udarac, a Šuko se dere : "Kakva šutinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" !!!
Kakva kretenčinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DRUG NEBI TI PUNCA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da ga neću ureći, ali Šuko je večeras očitao lekciju Kristiću, Spahi, Ahmetoviću i Biliću. Imao je par greškica (razumljivo), ali čovjek je odradio vraški dobar posao. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Thunderstruck
- Kontakt:
Slažem se, baš sam htio ovdje pitati zašto niko ne pohvali Šuku za večerašnji prenos.Monolog je napisao/la:Nadam se da ga neću ureći, ali Šuko je večeras očitao lekciju Kristiću, Spahi, Ahmetoviću i Biliću. Imao je par greškica (razumljivo), ali čovjek je odradio vraški dobar posao.
Bilo je sitnih greškica tipa Alaba... ali sve u svemu, mene je pozitivno iznenadio.
Ne znam je li neko čuo kako je pred kraj regularnog dijela, dok je Šuko na trenutak šutio, tamo neki španski "kolega" urlao?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Od nokaut faze rahat pratim utakmice, nema Bilića nema bacanja daljinskog.
- raul-zakon
- Kontakt:
Jel' ono onaj komentator na HRT-u večeras reče za portugalskog golmana Patris?! 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Odlican Suko zaista. Na trenutke se malo pogubio, ali sasvim razumljivo (kao sto rece kolega monolog
)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dali dobre novce, na taj načinThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: kako li su oni dobili prava za ovo da mi je samo znati
A Bilića ja, i Mesilla čuvamo za finala, Španija i ________, čuvaj te se, stiže BB
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da, ja i zizu pisemo mail javnom servisu u kojem apelujemo da BB (zizu1991 je napisao/la:Dali dobre novce, na taj načinThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: kako li su oni dobili prava za ovo da mi je samo znati
A Bilića ja, i Mesilla čuvamo za finala, Španija i ________, čuvaj te se, stiže BB
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ipak nismo izbjegli oštricu BB - a, barem ovi koji prate Europa ligu
:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bht1-f ... /120628102" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bht1-f ... /120628102" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja se iskreno nadam da BB nece prenositi finale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kemo: "Odavno nisu bili napaljeni na ovako jednu utakmicu"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.