Ako je neko snim'o mobitelom sa brda pored stadiona onda možda i ima.black64 je napisao/la:Imal kakav video golova ? Bas me zanima kakvi smo bili
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NK MARIBOR – ILYICHIVETS 1:2 (0:2)
NK MARIBOR – prvi polčas: Handanović, Mejač, Rajčević, Arghus, Trajkovski, Ibraimi, Filipović, Mertelj, Cvijanović, Komazec, Berić. Drugi polčas: Handanović, Mejač, Potokar, Vidović, Rešek, Mezga, Dodlek, Lesjak, Rep, Tavares, Velikonja.
ILYICHIVETS: Khudzhamov, Chyzhov, Kovalyov, Butko, Ševčuk, Yavorsky, Vitsenets, Yaroshenko, Kozhanov, Fedotov, Okriashvili. Drugi polčas: Galchuk, Nevmyvaka, Yavorsky, Rugins, Putivtsev, Emelyanov, Grečiškin, Kravčenko, Tiščenko, Ševčuk, Kisil.
Strelci: 0:1 Kozhanov (6), 0:2 Fedotov (39), 1:2 Tavares (57)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@partibrejkeru
Ramic nikad nece postati igrac i to je cinjenica. Kazes imao je 20 minuta u igri, haj neka bude... bolje da nije ni igrao jer sam sad jos vise uvjeren i ubjedjen da je on obicna krampa... te minute je trebao iskoristiti na najbolji moguci nacin, a on se setkara na terenu.... nekako mi je mrzak igrac, nije mi bilo mrzeg igraca od romea filipovica u Zelji da je igro, a i Stanceski mi nimalo nije drag. Sve neka arogancija i umisljenost... fuj... hvala Bogu pa smo ovog drugogo ispalili... ma sve to treba maknut sa platnoh spiska djaba im se dresovi peru.... od ramica pa do baljica i slicnih
Ramic nikad nece postati igrac i to je cinjenica. Kazes imao je 20 minuta u igri, haj neka bude... bolje da nije ni igrao jer sam sad jos vise uvjeren i ubjedjen da je on obicna krampa... te minute je trebao iskoristiti na najbolji moguci nacin, a on se setkara na terenu.... nekako mi je mrzak igrac, nije mi bilo mrzeg igraca od romea filipovica u Zelji da je igro, a i Stanceski mi nimalo nije drag. Sve neka arogancija i umisljenost... fuj... hvala Bogu pa smo ovog drugogo ispalili... ma sve to treba maknut sa platnoh spiska djaba im se dresovi peru.... od ramica pa do baljica i slicnih
Baljić je u zadnje vrijeme imao problema sa srcem, nije se znalo hoće li uopšte nastaviti karijeru.nime_tm87 je napisao/la:@partibrejkeru
DRUG NEBI TI PUNCA
- Amoxicillin
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:@partibrejkeru

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
- Kontakt:
Prvi je dao desnom iako je lijevak sa dvadesetak metara. Fantastican go. Drugi se opet odlicno oslobodio na drugoj stativi i pogodio glavom. Jos je dao asistenciju kod gola kojeg je postigao Colic. Mali je super igrac i mislim da ima mjesta u prvoj. Moze popunjavat bukvalno sve napadacke pozicije. Danas je igrao poluspica. U Velezu je igrao desno i lijevo krilo kao i klasicnog centarfora. Na prosloj trening utakmici izmrdju prve i druge ekipe je pobjedila druga sa 2:1. Tu je takodjer dao go.čamac je napisao/la:Nagled'o sam se ja za ovo svojih godina razno-raznih igrača, pogotovo tih što po treninzima razvaljuju. Nema od njega ništa. Njegovih je godina balavurdija Zvezdu razvaljivala pred punom Grbavicom i nije ih trema bila. Treba podhitno tražiti dalje. Možeš ti njega 24 sata gledati na treningu k'o nojevo jaje, ali džaba.
Kako li mali Brković danas date 2 gola?
I u toj opremi bi vise trcao i borio se od npr. RamicaAmoxicillin je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:@partibrejkeru
Ramic nikad nece postati igrac i to je cinjenica. Kazes imao je 20 minuta u igri, haj neka bude... bolje da nije ni igrao jer sam sad jos vise uvjeren i ubjedjen da je on obicna krampa... te minute je trebao iskoristiti na najbolji moguci nacin, a on se setkara na terenu.... nekako mi je mrzak igrac, nije mi bilo mrzeg igraca od romea filipovica u Zelji da je igro, a i Stanceski mi nimalo nije drag. Sve neka arogancija i umisljenost... fuj... hvala Bogu pa smo ovog drugogo ispalili... ma sve to treba maknut sa platnoh spiska djaba im se dresovi peru.... od ramica pa do baljica i slicnihhih što bi ja tebe volio gurnut da igraš jednu utakmicu u želji
obavezno da ne nosiš dres
nego fred perry majicu
i adidas classic tene
![]()
![]()
![]()

ja se ne bih znojio u FP majici
p.s. 1500. POST NA SVETOJ TEMI!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma fp ima one clima cool za.****.cijeanonimni je napisao/la:ja se ne bih znojio u FP majici![]()

No da ne spamamo dalje... niko ne spominje da smo Siroki ponovo otresli 2-0, kao i njihove zne havere grudezane rezultatom 3-0...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 27 jun 2012, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ono šta bih ja istakao kao ohrabrujuće, je način na koji Željo obavlja pripreme.
Svaka čast ekipi, samo naprijed.
Svaka čast ekipi, samo naprijed.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Treba se smiriti i ne smijemo se dizati u nebesa nakon jedne prijateljske utakmice protiv Širokog.Treba vidjeti kako će ekipa odigrati protiv Matersburga i ostalih protivnika na pripremama u Austriji.Pripremne utakmice nisu mjerilo, gubili smo od Famosa na pripremama pa smo te sezone titulu uzeli 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ako se ne varam nasi bi trebali nastupiti na nekom malom turniru 8-og ?
Samo tri tima (stranci).
Samo tri tima (stranci).

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
da, u Beču se igra taj turnir, mislim da se neki dan baš pisalo o tome na ovoj temiElegant je napisao/la:Ako se ne varam nasi bi trebali nastupiti na nekom malom turniru 8-og ?
Samo tri tima (stranci).
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Bosnischer Meister!
I mean...

I mean...

Apsolutno se slazem da ne treba dizati euforiju oko pripremnih utakmica i pobjeda. Pripreme su jedno, a takmicarska utakmica drugo. Evo jedan primjer danas, prvi tim igra poluvrijeme protiv Sirokog, ljudi imali igru, sanse, a dodje nas drugi tim i zabije im dva gola. Sto znaci da kod prvotimaca na pripremnim utakmicama nema puno zalaganja. Ono sto mene jako ohrabruje u svemu ovom sto smo mi uigrana ekipa, sad samo radimo na spremi. Ne govorim da sad nece biti nekih novih koncepcija u samoj igri i izmjena, ali igraci se poznaje. To je ono sto mi ulijeva nadu u daljem takmicenju. Protiv slovenaca nismo bez sansi, ali opet kazem spustimo loptu na zemlju. Sacekajmo jos kraj ove sedmice da vidimo sta ce se uraditi po pitanju pojacanja, a ako ih i ne bude opet kazem imamo solidnu ekipu.Nama definitivno trebaju dva provjerena igraca, na zadnjem veznom i napadu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
mislim da se treba rijesiti nekih napadaca,jer imamo 5 napadaca,dakle ramica i pehilja ako se ne mogu prodati,makar na posudbu da se pokusaju razviti(mada mislim da od ramica nece nista biti)
Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
Čuva Bog Želju svog !!
-
- Kontakt:
i mene to zanima,zasto danas nije bio ni u jednom timuTrpkovic je napisao/la:Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin, Lokomotifa i 37 gostiju.