Ma jokTrpkovic je napisao/la:Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neki kaz da ide, neki da je tu. Ne znam ..old school je napisao/la:i mene to zanima,zasto danas nije bio ni u jednom timuTrpkovic je napisao/la:Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
Čuva Bog Želju svog !!
Kazu nesto se povrijedio (neprovjereno).old school je napisao/la:i mene to zanima,zasto danas nije bio ni u jednom timuTrpkovic je napisao/la:Da li neko zna šta je s Bekrićem i da li je istina da nas napušta ??
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo jedna informacija sa jucerasnjeg sastanka, prije 6h
.
Bice oko 10 buseva iz sarajeva sto ce krenuti prema mariboru, mozda i vise, veliko je interesovanje za ovaj mec, busevi ce ici u razmaku od 1h, da nebi bilo problema na granici, znaci 22:00,23:00,00:00 , po 3 autobusa. Sto se tice udruzenja, znaci bice samo centrotrans pred grbavicom tad, nece udruzenje nista organizovati. Znaci ljudi, ni mi sami ne vjerujemo da se ovoliko ljudi odaziva u samo 2,3 dana, a sta tek slijedi u narednim danima.
STO SE ALKOHOLA TICE SVI KOJI BUDU ISLI, ZNACE DOLE KAD SE BUDE KRETALO, ALKOHOL NE SMIJETE PITI, SVI KOJI BUDU IMALI CAK I 0.01 PROMILA, BICE VRACENI SA SLOVENSKE GRANICE.
Sto se tice baklji i svega ostalog, niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan !
Jos nesto zaboravih da dodam, jos vas koji zelite ici, sacekajte par dana, bice cijena puta oko 70 km takav je dogovor !

Bice oko 10 buseva iz sarajeva sto ce krenuti prema mariboru, mozda i vise, veliko je interesovanje za ovaj mec, busevi ce ici u razmaku od 1h, da nebi bilo problema na granici, znaci 22:00,23:00,00:00 , po 3 autobusa. Sto se tice udruzenja, znaci bice samo centrotrans pred grbavicom tad, nece udruzenje nista organizovati. Znaci ljudi, ni mi sami ne vjerujemo da se ovoliko ljudi odaziva u samo 2,3 dana, a sta tek slijedi u narednim danima.
STO SE ALKOHOLA TICE SVI KOJI BUDU ISLI, ZNACE DOLE KAD SE BUDE KRETALO, ALKOHOL NE SMIJETE PITI, SVI KOJI BUDU IMALI CAK I 0.01 PROMILA, BICE VRACENI SA SLOVENSKE GRANICE.
Sto se tice baklji i svega ostalog, niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan !
Jos nesto zaboravih da dodam, jos vas koji zelite ici, sacekajte par dana, bice cijena puta oko 70 km takav je dogovor !
Zadnja izmjena: scootyTM, dana/u 28 jun 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 29 jun 2012, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako nemas pojma o sastancima, onda me nemoj ni citirati. Ako me nisi dobro skontao, udruzenje nece organizovati nikakve dodatne autobuse, samo je pao dogovor sa centrotransom da se cijena spusti, zato sto je veliko interesovanje za utakmicu.bagrcavi je napisao/la:ne znam na kakvom si sastanku bio, ali o ovome pojma nemašscootyTM je napisao/la: Sto se tice udruzenja, znaci bice samo centrotrans pred grbavicom tad, nece udruzenje nista organizovati.
ovakve situacije su mi najjače
sjećam se poslije meča sa Hajdukom su se ovdje dvojica svađala oko toga koliko je para uloženo u koreografiju
a još je jače što malo ko zna ko je u pravu ovdje 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pa to je kad se svi ovde prave veliki Manijaci i hoće da pokažu kako su u toku, kako su neki faktor. Evo ja ću ponosno reći da nemam pojma ko šta organizuje nit znam koliko će autobusa ići. Šta ću kad sam levat, više me zanima igra Želje nego invazija na Maribor.
Dobro, izvini molim te.Samo mi reci jednu stvar, koliko će koštati put u Maribor ?scootyTM je napisao/la:Ako nemas pojma o sastancima, onda me nemoj ni citirati. Ako me nisi dobro skontao, udruzenje nece organizovati nikakve dodatne autobuse, samo je pao dogovor sa centrotransom da se cijena spusti, zato sto je veliko interesovanje za utakmicu.bagrcavi je napisao/la:ne znam na kakvom si sastanku bio, ali o ovome pojma nemašscootyTM je napisao/la: Sto se tice udruzenja, znaci bice samo centrotrans pred grbavicom tad, nece udruzenje nista organizovati.
DRUG NEBI TI PUNCA
70kmbagrcavi je napisao/la:
Dobro, izvini molim te.Samo mi reci jednu stvar, koliko će koštati put u Maribor ?
Mene najvise brine, kako preziviti ako u revansu budu penali?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa to je kad se svi ovde prave veliki Manijaci i hoće da pokažu kako su u toku, kako su neki faktor. Evo ja ću ponosno reći da nemam pojma ko šta organizuje nit znam koliko će autobusa ići. Šta ću kad sam levat, više me zanima igra Želje nego invazija na Maribor.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Imamo iste informacije drug, samo nisi gore fino formuliso rečenicu, ispalo je da se samo turistički može u Maribor.scootyTM je napisao/la:70kmbagrcavi je napisao/la:
Dobro, izvini molim te.Samo mi reci jednu stvar, koliko će koštati put u Maribor ?
DRUG NEBI TI PUNCA
zadever'o si me sad s tim, @ellaxaz, valjda neće doći do te situacije 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam, ali moje srce vise nije kao prije.anonimni je napisao/la:zadever'o si me sad s tim, @ellaxaz, valjda neće doći do te situacije

nije ni moje
sad fakat imam drugačije razmišljanje o dvomeču, al' daće Bog da znamo sudbinu i prije produžetaka, nadam se 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
NOTE: Hvala momcima na odgovorima u vezi puta koji ste mi ranije dali!scootyTM je napisao/la:Evo jedna informacija sa jucerasnjeg sastanka, prije 6h.
Drug, znaci iz ovoga Centrotrans organizuje 10 buseva za raju iz Sarajeva(650 mjesta koje navodno imamo). Ako ce biti 70 KM to ce biti jos bolje. Mene brine ovaj drugi dio koji si naveo, sto se tice baklji i svega ostalog, "niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan!". Ne znam o kakvim bakljama pricas kada dobro znate da su slovenci veoma rigorozni (policija) po ovom pitanju a posebno UEFA. Covjek iz Maribora je napisao da ce nama biti ograniceno kretanje i da ce nas policija ispratiti do stadiona sa granite, a tako i otpratiti. Ne treba raditi sranja, treba malo stati na loptu. Euforija jeste, sve to stoji, ali mislim da ce to sve spasti do 18.07.2012. Ima dosta do tekme, mi smo se svi digli kao da se igra prekosutra, a ovim samo mozemo napraviti kontra-efekat.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
i ja cu doci. Pozdrav from DenmarkBlueTiger je napisao/la:NOTE: Hvala momcima na odgovorima u vezi puta koji ste mi ranije dali!scootyTM je napisao/la:Evo jedna informacija sa jucerasnjeg sastanka, prije 6h.
Drug, znaci iz ovoga Centrotrans organizuje 10 buseva za raju iz Sarajeva(650 mjesta koje navodno imamo). Ako ce biti 70 KM to ce biti jos bolje. Mene brine ovaj drugi dio koji si naveo, sto se tice baklji i svega ostalog, "niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan!". Ne znam o kakvim bakljama pricas kada dobro znate da su slovenci veoma rigorozni (policija) po ovom pitanju a posebno UEFA. Covjek iz Maribora je napisao da ce nama biti ograniceno kretanje i da ce nas policija ispratiti do stadiona sa granite, a tako i otpratiti. Ne treba raditi sranja, treba malo stati na loptu. Euforija jeste, sve to stoji, ali mislim da ce to sve spasti do 18.07.2012. Ima dosta do tekme, mi smo se svi digli kao da se igra prekosutra, a ovim samo mozemo napraviti kontra-efekat.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Teško, evo sad me nekakva zima uhvati, iskreno se nadam da ćemo osigurati prolaz ranije.ellaxaz je napisao/la:Mene najvise brine, kako preziviti ako u revansu budu penali?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa to je kad se svi ovde prave veliki Manijaci i hoće da pokažu kako su u toku, kako su neki faktor. Evo ja ću ponosno reći da nemam pojma ko šta organizuje nit znam koliko će autobusa ići. Šta ću kad sam levat, više me zanima igra Želje nego invazija na Maribor.
Ja sam jucer uplatio preko agencije M-97. Samo 62 KM. Ima još dosta uplata i prijava. Oni će obezbjediti 500 ulaznica. Tako su mi rekli. A i vlasnik agencije je jedan od nas.
- SarajlijaTM

I Valderama igra za nas

P.S.- Hebo Čak Norisa,naš Željo igra dvije utakmice u isto vrijeme

Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Kockoglavi, Levin, OzmoodPinglewood, Proximic, Tarapi, Vanja8, Zaxon i 75 gostiju.