FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 28 jun 2012, 00:47

Da, strasna partija Albe 8-)
Jednostavno izdominirao. Ali kakav prodor kod one sanse za Iniestu u 104-toj minuti. 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2012, 00:50

messilla je napisao/la:Da, strasna partija Albe 8-)
Jednostavno izdominirao. Ali kakav prodor kod one sanse za Iniestu u 104-toj minuti. 8-)
Sličan prodor je imao protiv Francuske, kad je asistirao Xabiju za 1:0 :)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 jun 2012, 11:11

mandraX je napisao/la: Jes' primjetio onaj trk u 120-oj minuti? Kao da je tek ušao u igru jbt :mrgreen:
Ovo za padanje, nisam stvarno vidio nijednom, jest' bilo par prekršaja na Albi, al' Bgm ono nije bilo bacanje, pošteno su ga izudarali večeras ...
Bit' će malac strašno pojačanje ukoliko dođe. 8-)
Ma jednom riječi me impresionirao i u odbrani a pogotovo u napadu. Nisam mislio da glumi :D kad sam rekao da se baca, nego da malo preuveličava faulove, što je ipak tipično kako za špance tako i za vrstu ovakve tekme, zato sam i rekao da mu nećemo zamjeriti. :D Nadam se da će Rossel dogovoriti tu visinu odštete jer će šteta biti ako ne bude došao kod nas, a bgm ako se Rossel bude omišljao, drugi klubovi bi mogli uletiti a Valencia će to spremno dočekati bez obzira na činjenicu da Alba vjerovatno jedino želi u Barcu. :)
Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jun 2012, 13:29

Dobrodosao nazad :mrgreen:
slika
Sada je i konacno Jordi Alba je igrac Barcelone slika
Valenci ce pripasti 14 miliona,a Alba ce potpisati ugovor na 5 godina. slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2012, 13:36

To je to, welcome back Jordi! 8-)

Strašno pojačanje.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 jun 2012, 13:54

Dobro došao Jordi.
Valencia izvukla maksimalnih 14 miliona za igraca kojem je isticao ugovor. I oni su odradili majstorski posao za sebe.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jun 2012, 13:59

Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 jun 2012, 14:11

D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 28 jun 2012, 14:14

Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ? ;) nakon sinocenje utakmice !!!

slika

Jos Javi Martinez i dosta za ovo ljeto !!! p.s. jos se ovaj covjek vraca :

slika

**************************************************************************************************
Bonus par slika od sinoc :

slika
slika
slika
slika
slika
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 jun 2012, 14:17

Drama dobar transfer.Valencija je izvukla realno maksimum.14 milki nije malo ali za ovako mladog , talentovanog i kvalitetnog igraca nije ni puno.Alba ce biti pojacanje sezone u to sam ubjedzen.Barcelona bi trebala jos jednog CD dovesti i to bi trebalo biti to.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2012, 14:17

ripper je napisao/la:
D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.
Lose javljaju :mrgreen: 14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem :twisted:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jun 2012, 14:22

Adi_Zepce je napisao/la:
ripper je napisao/la:
Lose javljaju :mrgreen: 14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem :twisted:
kako znas da lazu ,to ti prico sa direktorom valencije pa znas :D :mrgreen: ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2012, 14:25

Jok vec mi Rossel sam javio :mrgreen: Pa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 28 jun 2012, 14:26

MrHc je napisao/la:Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ? ;) nakon sinocenje utakmice !!!
Ne sudim o igracu nakon jedne utakmice. Istina citavo prvenstvo je solidan, u zadnje dvije utakmice i iznad toga iako je sinoc imao dva kiksa u odbrani pa je vrlo lako mogao postati i tragicar.

Vidjet cemo kako ce to izgledati u Barci, u Španiji ima desnog beka koji je defanzivno orjentisan i dva zadnja vezna koja su u stanju pokriti njegovo ispadanje.

Elem, onaj ko je siguran da ovaj dostojno moze nadoknaditi gubitak Abidala nek posjeti kakvog efendiju ili psihijatra.
Don't hate what you don't understand.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 jun 2012, 14:26

Adi_Zepce je napisao/la:
ripper je napisao/la:
Ne znam brate zaista te detalje, znam samo da su ovako objavili
http://www.mundodeportivo.com/20120628/ ... 93755.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje piše da je u dvije rate, ali što kažeš i sam - ko ce ga znati sad te sve detalje oko ugovora :?
I ovi ugovori viši nisu ko prije, isplati keš i vodi. Sad sve nešto varijable, rate, bonusi :shock: konfuzija da Bog sacuva

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jun 2012, 14:28

Adi_Zepce je napisao/la: Lose javljaju :mrgreen: 14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem :twisted:
Ma bizi, propala mi fora. Obzirom da Barca svakom klubu isplacuje i sitnis na rate, a ostatak u bonusima htio sam i sa ovim napraviti sprdnju :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2012, 14:29

Ovi mediji iz Valencije (vjerujem najvise radio postaji "Nou") kazu 14 miliona plus 3 bonusa.I mislim da Mundo Deportivo je malo "izokrenuo" istinu :D Sumnjam da ce ovaj transfer ici u dvije rate,jer Valenciji je potreban novac da otplati ratu kredita :mrgreen: :mrgreen:
EDIT:
@D10S sorry onda :oops: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jun 2012, 14:34

Adi_Zepce je napisao/la:Jok vec mi Rossel sam javio :mrgreen: Pa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
pa ev cito sam na superdeporte ,to je iz valencije novina ,pise za 14 miliona eura fixno preso "El jugador se marcha al FC Barcelona por catorce(14) millones de euros fijos"(fijos-fixno ) :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2012, 14:39

barca_87 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Jok vec mi Rossel sam javio :mrgreen: Pa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
pa ev cito sam na superdeporte ,to je iz valencije novina ,pise za 14 miliona eura fixno preso "El jugador se marcha al FC Barcelona por catorce(14) millones de euros fijos"(fijos-fixno ) :D
Vidio sam to sad i ja.A na forumu (sentimentche) navode drugo.Uglavnom tko ce znati kako je to sve dogovoreno :D
Postoji zafrkancija da ce ti bonusi u dezp predsjednika Valencije,protiv kojeg se vodi postupak pred sudom u Valenciji :mrgreen:
Uglavnom kako je to sve dogovoreno svi mozemo nagađati. ;)

www.valencia-balkan.net

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 28 jun 2012, 14:43

xaviesta je napisao/la:
MrHc je napisao/la:Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ? ;) nakon sinocenje utakmice !!!
Ne sudim o igracu nakon jedne utakmice. Istina citavo prvenstvo je solidan, u zadnje dvije utakmice i iznad toga iako je sinoc imao dva kiksa u odbrani pa je vrlo lako mogao postati i tragicar.

Vidjet cemo kako ce to izgledati u Barci, u Španiji ima desnog beka koji je defanzivno orjentisan i dva zadnja vezna koja su u stanju pokriti njegovo ispadanje.

Elem, onaj ko je siguran da ovaj dostojno moze nadoknaditi gubitak Abidala nek posjeti kakvog efendiju ili psihijatra.
da je Abidal zdrav nikada nam nebi trebao ni Alba ni Alaba ni Bale .... al' objektivno i realno mali Alba je izmislio svijet za Adriana naseg trenutno prvog lijevog bocnog. E to ja govorim .... i mislis da Vilanova nije upoznat sa njegovom ofanzivnom postavkom igre ? pa mora citati forum na sportsport.ba da vide koga ce dovesti i kako postaviti formaciju :))) Dakle jedna CINJENICA Alba - je Roberto Carlos za Adriana end of discusion ;)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.