Jednostavno izdominirao. Ali kakav prodor kod one sanse za Iniestu u 104-toj minuti.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Da, strasna partija Albe
Jednostavno izdominirao. Ali kakav prodor kod one sanse za Iniestu u 104-toj minuti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sličan prodor je imao protiv Francuske, kad je asistirao Xabiju za 1:0messilla je napisao/la:Da, strasna partija Albe![]()
- hule_barca
- Kontakt:
Ma jednom riječi me impresionirao i u odbrani a pogotovo u napadu. Nisam mislio da glumimandraX je napisao/la: Jes' primjetio onaj trk u 120-oj minuti? Kao da je tek ušao u igru jbt![]()
Ovo za padanje, nisam stvarno vidio nijednom, jest' bilo par prekršaja na Albi, al' Bgm ono nije bilo bacanje, pošteno su ga izudarali večeras ...
Bit' će malac strašno pojačanje ukoliko dođe.
Mes Que Un Club
Dobrodosao nazad

Sada je i konacno Jordi Alba je igrac Barcelone
Valenci ce pripasti 14 miliona,a Alba ce potpisati ugovor na 5 godina.

Sada je i konacno Jordi Alba je igrac Barcelone

Valenci ce pripasti 14 miliona,a Alba ce potpisati ugovor na 5 godina.

Visca el Barça ! Mes que un club !
To je to, welcome back Jordi! 
Strašno pojačanje.
Strašno pojačanje.
Dobro došao Jordi.
Valencia izvukla maksimalnih 14 miliona za igraca kojem je isticao ugovor. I oni su odradili majstorski posao za sebe.
Valencia izvukla maksimalnih 14 miliona za igraca kojem je isticao ugovor. I oni su odradili majstorski posao za sebe.
Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ?
nakon sinocenje utakmice !!!

Jos Javi Martinez i dosta za ovo ljeto !!! p.s. jos se ovaj covjek vraca :

**************************************************************************************************
Bonus par slika od sinoc :

Jos Javi Martinez i dosta za ovo ljeto !!! p.s. jos se ovaj covjek vraca :

**************************************************************************************************
Bonus par slika od sinoc :

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Drama dobar transfer.Valencija je izvukla realno maksimum.14 milki nije malo ali za ovako mladog , talentovanog i kvalitetnog igraca nije ni puno.Alba ce biti pojacanje sezone u to sam ubjedzen.Barcelona bi trebala jos jednog CD dovesti i to bi trebalo biti to.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Lose javljajuripper je napisao/la:Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kako znas da lazu ,to ti prico sa direktorom valencije pa znasAdi_Zepce je napisao/la:Lose javljajuripper je napisao/la:Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Jok vec mi Rossel sam javio
Pa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne sudim o igracu nakon jedne utakmice. Istina citavo prvenstvo je solidan, u zadnje dvije utakmice i iznad toga iako je sinoc imao dva kiksa u odbrani pa je vrlo lako mogao postati i tragicar.MrHc je napisao/la:Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ?nakon sinocenje utakmice !!!
Vidjet cemo kako ce to izgledati u Barci, u Španiji ima desnog beka koji je defanzivno orjentisan i dva zadnja vezna koja su u stanju pokriti njegovo ispadanje.
Elem, onaj ko je siguran da ovaj dostojno moze nadoknaditi gubitak Abidala nek posjeti kakvog efendiju ili psihijatra.
Don't hate what you don't understand.
Ne znam brate zaista te detalje, znam samo da su ovako objaviliAdi_Zepce je napisao/la:Lose javljajuripper je napisao/la:Kako javlja MundoDeportivo : Dvije rate po 7 miliona, jedna odmah, druga naredne godine, bez ikakvih bonusa, varijabli i slicnih zezancija.D10S je napisao/la:Na koliko ce rata uprava Barce isplatiti Valenciji ovaj transfer, i koliko je od tih 14 miliona na bonuse?14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem
http://www.mundodeportivo.com/20120628/ ... 93755.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje piše da je u dvije rate, ali što kažeš i sam - ko ce ga znati sad te sve detalje oko ugovora
I ovi ugovori viši nisu ko prije, isplati keš i vodi. Sad sve nešto varijable, rate, bonusi
Ma bizi, propala mi fora. Obzirom da Barca svakom klubu isplacuje i sitnis na rate, a ostatak u bonusima htio sam i sa ovim napraviti sprdnjuAdi_Zepce je napisao/la: Lose javljaju14 miliona u novcu i tri miliona u bonusima.Transfer ce znaci na kraju izaci vjerovatno na 17 miliona eura.Poznato je da ti katalonski mediji "lazu",ali da sada izmisljaju kad je sve zavrseno nmg da vjerujem
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ovi mediji iz Valencije (vjerujem najvise radio postaji "Nou") kazu 14 miliona plus 3 bonusa.I mislim da Mundo Deportivo je malo "izokrenuo" istinu
Sumnjam da ce ovaj transfer ici u dvije rate,jer Valenciji je potreban novac da otplati ratu kredita

EDIT:
@D10S sorry onda

EDIT:
@D10S sorry onda
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
pa ev cito sam na superdeporte ,to je iz valencije novina ,pise za 14 miliona eura fixno preso "El jugador se marcha al FC Barcelona por catorce(14) millones de euros fijos"(fijos-fixno )Adi_Zepce je napisao/la:Jok vec mi Rossel sam javioPa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Vidio sam to sad i ja.A na forumu (sentimentche) navode drugo.Uglavnom tko ce znati kako je to sve dogovorenobarca_87 je napisao/la:pa ev cito sam na superdeporte ,to je iz valencije novina ,pise za 14 miliona eura fixno preso "El jugador se marcha al FC Barcelona por catorce(14) millones de euros fijos"(fijos-fixno )Adi_Zepce je napisao/la:Jok vec mi Rossel sam javioPa tu informaciju objavio svaki moguci mediji iz Valencije,a realno znamo da su ovi Mundo Deportivo i Sport skloni izmisljanju nekih informacija.
Postoji zafrkancija da ce ti bonusi u dezp predsjednika Valencije,protiv kojeg se vodi postupak pred sudom u Valenciji
Uglavnom kako je to sve dogovoreno svi mozemo nagađati.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
da je Abidal zdrav nikada nam nebi trebao ni Alba ni Alaba ni Bale .... al' objektivno i realno mali Alba je izmislio svijet za Adriana naseg trenutno prvog lijevog bocnog. E to ja govorim .... i mislis da Vilanova nije upoznat sa njegovom ofanzivnom postavkom igre ? pa mora citati forum na sportsport.ba da vide koga ce dovesti i kako postaviti formacijuxaviesta je napisao/la:Ne sudim o igracu nakon jedne utakmice. Istina citavo prvenstvo je solidan, u zadnje dvije utakmice i iznad toga iako je sinoc imao dva kiksa u odbrani pa je vrlo lako mogao postati i tragicar.MrHc je napisao/la:Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ?nakon sinocenje utakmice !!!
Vidjet cemo kako ce to izgledati u Barci, u Španiji ima desnog beka koji je defanzivno orjentisan i dva zadnja vezna koja su u stanju pokriti njegovo ispadanje.
Elem, onaj ko je siguran da ovaj dostojno moze nadoknaditi gubitak Abidala nek posjeti kakvog efendiju ili psihijatra.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.