FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bgm. Barca masno placa ovu svoju La Masiju
samo da ih vrate kuci.. prosle godine Cesc ove Alba, ko je sljedeci..
FORZA NAPOLI
Otom potom, i za Fabregasa su govorili zna Guardila sta ce s' njim i kako ce postaviti formaciju bla bla a Bgm k'o da nije znao vec ga pokusavao uhljebiti po nekim laznim devetkama desetkama i sl.MrHc je napisao/la: da je Abidal zdrav nikada nam nebi trebao ni Alba ni Alaba ni Bale .... al' objektivno i realno mali Alba je izmislio svijet za Adriana naseg trenutno prvog lijevog bocnog. E to ja govorim .... i mislis da Vilanova nije upoznat sa njegovom ofanzivnom postavkom igre ? pa mora citati forum na sportsport.ba da vide koga ce dovesti i kako postaviti formaciju)) Dakle jedna CINJENICA Alba - je Roberto Carlos za Adriana end of discusion
Po vama ovaj ispade najbolji bek na svijetu, doduse nista cudno i Valdes je ovdje slovio za najboljeg golmana, a Pique za najboljeg stopera.
Don't hate what you don't understand.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jesi ti tvrdoglav lik jbt. Pa Abidal je ostario i da je ostao zdrav opet bi morao neko doci jer je covjek ostario, niko nije vjecan. Bolje dati pare na nekog ko zna kako se radi u Barci nego dovoditi strance. Abidal nikada nije u ofanzivi bio dobar, Alba je izmislio fudbal sto se tice ofanzive za Abidala, dok je Abidal 5 puta bolji u odbrani od Albe.xaviesta je napisao/la:Otom potom, i za Fabregasa su govorili zna Guardila sta ce s' njim i kako ce postaviti formaciju bla bla a Bgm k'o da nije znao vec ga pokusavao uhljebiti po nekim laznim devetkama desetkama i sl.MrHc je napisao/la: da je Abidal zdrav nikada nam nebi trebao ni Alba ni Alaba ni Bale .... al' objektivno i realno mali Alba je izmislio svijet za Adriana naseg trenutno prvog lijevog bocnog. E to ja govorim .... i mislis da Vilanova nije upoznat sa njegovom ofanzivnom postavkom igre ? pa mora citati forum na sportsport.ba da vide koga ce dovesti i kako postaviti formaciju)) Dakle jedna CINJENICA Alba - je Roberto Carlos za Adriana end of discusion
Po vama ovaj ispade najbolji bek na svijetu, doduse nista cudno i Valdes je ovdje slovio za najboljeg golmana, a Pique za najboljeg stopera.
Uostalom, koga bi ti doveo eto umjesto Albe, tj. ko bi po tebi mogao dostojno zamijeniti Abidala???
Tebe bi Barca trebala zaposliti kao skauta, generalnog direktora itd. jer ocigledno znas neke stvari koje u Barceloni ne znaju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ne znam cemu to omalovažavanje Adriana izjavama tipa "Alba je Roberto Carlos za Adriana"MrHc je napisao/la:da je Abidal zdrav nikada nam nebi trebao ni Alba ni Alaba ni Bale .... al' objektivno i realno mali Alba je izmislio svijet za Adriana naseg trenutno prvog lijevog bocnog. E to ja govorim .... i mislis da Vilanova nije upoznat sa njegovom ofanzivnom postavkom igre ? pa mora citati forum na sportsport.ba da vide koga ce dovesti i kako postaviti formacijuxaviesta je napisao/la:Ne sudim o igracu nakon jedne utakmice. Istina citavo prvenstvo je solidan, u zadnje dvije utakmice i iznad toga iako je sinoc imao dva kiksa u odbrani pa je vrlo lako mogao postati i tragicar.MrHc je napisao/la:Xaviesta jesi i dalje pri onim stavovima o ALbi ?nakon sinocenje utakmice !!!
Vidjet cemo kako ce to izgledati u Barci, u Španiji ima desnog beka koji je defanzivno orjentisan i dva zadnja vezna koja su u stanju pokriti njegovo ispadanje.
Elem, onaj ko je siguran da ovaj dostojno moze nadoknaditi gubitak Abidala nek posjeti kakvog efendiju ili psihijatra.)) Dakle jedna CINJENICA Alba - je Roberto Carlos za Adriana end of discusion
Pa ne može svako igrati u prvih 11, mora biti igraca i za klupe, sezone je duga, juriša se na tri fronta, ozljede igraca i kartoni su neminovni itd.
Svako bi volio da ima na svakoj poziciji pa dva najbolja igraca svijeta za te pozicije, ali ne može jbg
Daj ba ohladite malo.
Svako ima svoj ukus,i treba cijeniti tuđe misljenje.
Svako ima svoj ukus,i treba cijeniti tuđe misljenje.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Adriano je presao u Barcu za samo par miliona manje..Ne znam cemu to omalovažavanje Adriana izjavama tipa "Alba je Roberto Carlos za Adriana" da je Adriano tolika letva od igraca nebi ni bio clan Barce
FORZA NAPOLI
Dobro došao kući Alba

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar bek svaka cast momci..messilla je napisao/la:Dobro došao kući Alba![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Ovo mora da je neka glupost
Ovaj post je postao/la Spartak, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Alves-Pique-Mascherano-Alba
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovaj post je postao/la Spartak, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Alves-Pique-Mascherano-Alba

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovaj Alba prije bio bolji strijelac od Messia
[youtube][/youtube]
Ovaj Alba prije bio bolji strijelac od Messia
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 29 jun 2012, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Najbolje od najboljeg.
Najbolje od najboljeg.
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
K'o protiv Werdera
Fantastičnog igrača je dobila Barcelona, znam da nisam ovo trebao pisati, al morao sam da to uradim
Ukoliko ga zaobiđu ozlijede, jedno dugoročno riješenje je svakako na pomolu
Ukoliko ga zaobiđu ozlijede, jedno dugoročno riješenje je svakako na pomolu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kakav ludakD10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za mene, nikad prežaljeni Ronnie
Ronaldinho da je imao 20% želje koju posjeduje Ronaldo, bio bi najbolji igrac kojeg smo gledali. Mislim, ono sto je radio od 2004. do 2007. je svakako jedan nivo na kojem niti je ko igrao niti ce kad igrati. Nije bio efikasan k'o Messi sada (doduse nije ni Messi bio nista efikasniji dok je igrao na krilu) ali je pravio spektakl i prevagu na terenu kad je bilo najpotrebnije.
Naravno ne treba ni spominjati da je od tada prosjecne napravio najbolju ekipu na svijetu.
Naravno ne treba ni spominjati da je od tada prosjecne napravio najbolju ekipu na svijetu.
Don't hate what you don't understand.
Rosel za pojacanja pripremio 40 miliona eura, 14 je vec utroseno na Albu tako da ostaje 26 miliona eura za centralnog odbrambenog igraca.
U konkurenciji su:
Thiago Silva, David Luiz, Branislav Ivanovic, Javi martinez, Hummels i Neven Subotic!
Od svih nabrojanih jedino koga mogu dovesti je Subotic, a ostali su nemoguca misija.
U konkurenciji su:
Thiago Silva, David Luiz, Branislav Ivanovic, Javi martinez, Hummels i Neven Subotic!
Od svih nabrojanih jedino koga mogu dovesti je Subotic, a ostali su nemoguca misija.
Ajde da i ovog kralja prokomentiramo, onog sto je umislio da je dobio poziv za reprezentaciju pa ga odbio 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
rosel je izjavio da je to neka srednja cifra 40 mliona ,nije fixna ,moze se potrosit manje od toga a i vise isto znaci nije tacno 26 ostalo ,moze se i preko 40 miliona ic ,ak bude potrebe i sve zavisi koga bude htio i mogo dovest titoigman je napisao/la:Rosel za pojacanja pripremio 40 miliona eura, 14 je vec utroseno na Albu tako da ostaje 26 miliona eura za centralnog odbrambenog igraca.
U konkurenciji su:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.