počela izgradnja novog travnjaka.
opet se spominje veloso. nešto sam ubijeđen milan dovodi teveza i velosa do kraja. zapamtite ovo dobro
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tu je Traore mada nevjerujem da ce Traore biti starter on je back up ,a ako dodju Veloso ili Lass Diara oni idu vjerovatno na tu poziciju DMFGaziHusrevbeg je napisao/la:Allegri na poziciji DMF želi destruktivca, a Veloso mi i nije baš takav, tu poziciju će vjerovatno igrati Traore (ako je potpisao uopšte) ili Ambrosini do povratka Muntarija.
usput shaarawyev agent kaže da je milan iskesao 20m da bi bio u 100% vlasništvu milana.27 - In 289 minutes played at Euro 2012, Antonio #Cassano has attempted 13 shots (inc. blocked) and created 14 goalscoring chances. Starter.
![]()
20baresi#6 je napisao/la:usput shaarawyev agent kaže da je milan iskesao 20m da bi bio u 100% vlasništvu milana.27 - In 289 minutes played at Euro 2012, Antonio #Cassano has attempted 13 shots (inc. blocked) and created 14 goalscoring chances. Starter.
![]()

nije ni čudo što neće sa angelom merkel na kafuBOATENG: "I would like to marry Melissa and make a family with her, That's what I want and I'm not ashamed to say it"
zato ja kažem balotellija dovedi ubaci ga sa ibrom i mirna bosnaMontolivo's assist to Balotelli was played with a boot bearing a Germany flag (his mum's German)
Balotelli has now scored 4 goals for Italy - and all of them have been on Polish soil.
43% - Cassano has scored or assisted 10 of Italy's last 23 competitive goals. Fantantonio.

fixed.IlPrincipe je napisao/la:Montolivo i Cassano po asistenciju
btw
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.