Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa moraju djubrad nesto pisati,sad kad je Bayern otpao...
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeki cijena pala za 3 Miliona na Transferamrktu, sada mu je vrijednost 29.000.000 €
pa dobro. to je normalno s obziro da ja malo igro. osim toga, nema to puno veze sa visinom odstete za transferGoalgetter je napisao/la:Dzeki cijena pala za 3 Miliona na Transferamrktu, sada mu je vrijednost 29.000.000 €
Bolje bi mu bilo u Juventusu nego u Bayernu.
E čuj Krasića, koji će klinac Cityiju Krasić
Daj Bože da od ovoga išta bude pod uslovom da su tačni ovi navodi.
Daj Bože da od ovoga išta bude pod uslovom da su tačni ovi navodi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Naravno da je Juve opcija iz snova, od Bayerna 10x bolja, al ljudi kolko tu ima istine?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Juventus traži napadača, prije svega prioritet je bio Cavani, ali kako ADL traži 70 miliona za njega, on je vjerovatno otpao sa liste, pored Cavania, Juventus je pokušao dovesti i Persia, iako se u jednom trenutno to činilo kao završen posao u zadnje vrijeme se sve stišalo. Pored ove dvojice od početka prijelaznog roka spominjali su se još Džeko i Damiao, a znamo da je Dzeko bio želja Juventusa i prošle godine, ali jednostavno Juventus nije mogao u tom trenutku ispuniti uslove koje je zahtijevao Wolfsburg.
Trenutno je sitauacija drugačija Juventus ima pare za zvijezdu u napadu, pa vidjet ćemo šta će biti do kraja prijelaznog roka, Krasić je bio želja City kad je ovaj prelazio u Juventus, ali on je izabrao Juventus, ispred građana. E sad je pitanje da li oni još žele Krasića koji je godinu dana sjedio na tribinama.
Jedno je sigurno ukoliko dođe do dogovora klubova, Dzeko će morati pristati na smanjenje plate, jer mu Juventus neće dati platu od 7 mil, jer u Juventusu najveću platu ima Buffon 5 mil. Mislim da je maksimum 6 mil (iako je i to pitanje).
Trenutno je sitauacija drugačija Juventus ima pare za zvijezdu u napadu, pa vidjet ćemo šta će biti do kraja prijelaznog roka, Krasić je bio želja City kad je ovaj prelazio u Juventus, ali on je izabrao Juventus, ispred građana. E sad je pitanje da li oni još žele Krasića koji je godinu dana sjedio na tribinama.
Jedno je sigurno ukoliko dođe do dogovora klubova, Dzeko će morati pristati na smanjenje plate, jer mu Juventus neće dati platu od 7 mil, jer u Juventusu najveću platu ima Buffon 5 mil. Mislim da je maksimum 6 mil (iako je i to pitanje).
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Sve ove price oko Dzeke su nagadjanja i spekulacije..Nigdje nijedne izjave zvanicnika Juventusa,City-a ili nekog treceg kluba ili pak Dzekinog menadzera,koji i kad se oglasi kaze da Edin ne ide nigdje..
Po meni,sve ce se definitivno znati u ovih prvih 15-ak dana jula,nakon sto se Euro zavrsi i trziste se opet otvori..I imam neki osjecaj da ce to biti neki klub koji se i ne spominje svo ovo vrijeme..Kao i kad je odlazio iz Njemacke i otisao u City kojeg skoro niko nije spominjao kao opciju..Jer i tada se pricao o Juventusu,Milanu,Arsenalu.. Ove pare koje traze za Dzeku trenutno jedino zele dati cini mi se PSG,Malaga i hudi Anzi
Mozda novi klub treba traziti medju ova tri..? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Čovjek odmara relax kupa se u Dubrovniku ,a vi đžaba gubite vrijeme gdje će....na plažu do daljnjeg 
Pa pravo da ti kažem PSG nije loša opcija (dali bi mu istu platu, prostor za igru), jer se pojačavaju opasno i haraće Francuskim fudbalom, te bi bila velika šansa da iduće sezone Džeko digne novi pehar (Francuske lige) a što je još bolje bio bi konstantno u igri a ne na klupiRios je napisao/la:Ove pare koje traze za Dzeku trenutno jedino zele dati cini mi se PSG,Malaga i hudi AnziMozda novi klub treba traziti medju ova tri..?
🔵⚪
Pa slazem se s tobom oko ovog da bi imao prostora za igru,bio bi vjerovatno jedan od vodecih igraca PSG-a,medju najboljim strijelcima,a pritom kako i ti kazes,PSG se pojacava,bice u vrhu lige,igrat ce LP..Eh sad,meni jedino tu smeta to sto bi u tom slucaju igrao u ligi koja vise nije u top 5 i samim tim nekako ne bi vise bio,uslovno receno,u toj nekoj prvoj kategoriji svjetskih fubalera i zizi javnosti..Jer nije isto igrati i zabijati golove u seriji a ili premijer ligi i u francuskom prvenstvu..0oo0 je napisao/la:Pa pravo da ti kažem PSG nije loša opcija (dali bi mu istu platu, prostor za igru), jer se pojačavaju opasno i haraće Francuskim fudbalom, te bi bila velika šansa da iduće sezone Džeko digne novi pehar (Francuske lige) a što je još bolje bio bi konstantno u igri a ne na klupiRios je napisao/la:Ove pare koje traze za Dzeku trenutno jedino zele dati cini mi se PSG,Malaga i hudi AnziMozda novi klub treba traziti medju ova tri..?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- mighty_reds
- Kontakt:
U ovakvim situacijama se najbolje vidi kakva je zapravo konkurencija u Cityu, kada je i ovakav Balotelli tek treća opcija u napadu.Bulkin je napisao/la:Pa nije ni los ovaj Balo sto je konkurent nasem Dzeki u City.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Dzeksone kralju ako i dalje budes htjeo bit ambasador za djecu pomagat onim kome je pomoc potrebna neka te u Sitiju ako mislis i dalje igrat baluna idi negdje drugo jer u Sitiju ces tesko zaigrat.Kunn,Tevez,Balo vratio se i onaj mali Svedjanin Gudieti a kupice garant jos nekog.Dakle na tebi je izbor hoces li biti humanitarni radnik ili fudbaler.
A on najstariji, najmanje povjerenja terenera ima. I da, Dzeko je 3 opcija, odkud ti to da je Balo treca?mighty_reds je napisao/la:U ovakvim situacijama se najbolje vidi kakva je zapravo konkurencija u Cityu, kada je i ovakav Balotelli tek treća opcija u napadu.Bulkin je napisao/la:Pa nije ni los ovaj Balo sto je konkurent nasem Dzeki u City.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma dzaba bacanje po bazenu s izvikanim Spahicem!!
Potrebo mu je naci ekipu u kojoj ce igrati.Pa nevjerovatno je da jedan Mandzukic koji nije mogao prici Edinu po klasi predje u Wolfsburg mislim prije Edina trenutno.Mandza je sada u formi a i prodalo ga EURO.
Moj Dzeko idi ti gdje ces igrati a ne da mi cekamo u kojoj ces minuti uci.
Bjezi od umjetnog kluba,plasticnog stovrenog preko noci s parama.
Idi tamo gdje tradicija i gdje ce te cijeniti.Sto puta te onaj Manici ponizio papak jedan.
NIkada vise City nece osvojiti titulu ono je bilo vanzemaljska sreca.
Edine nadji stranog menadjera onog naseg italijana kako se zove i bjezi molim te
Potrebo mu je naci ekipu u kojoj ce igrati.Pa nevjerovatno je da jedan Mandzukic koji nije mogao prici Edinu po klasi predje u Wolfsburg mislim prije Edina trenutno.Mandza je sada u formi a i prodalo ga EURO.
Idi tamo gdje tradicija i gdje ce te cijeniti.Sto puta te onaj Manici ponizio papak jedan.
Edine nadji stranog menadjera onog naseg italijana kako se zove i bjezi molim te
Kakav Mandzukic, njega su uzeli za klupe i i tri puta je jeftiniji od Edina. Po hrvatskim medijima su svi skepticni po pitanju njegove minutaze u Bayernu. Imace gori status nego Dzeko u Citiju, a dzeko se naigrao u konkurenciji Teveza Aguera i Bale.vecaveca je napisao/la:Ma dzaba bacanje po bazenu s izvikanim Spahicem!!
Njih dvojica ne mogu jedan bez drugog 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Menager levat, luzer ,nula neki Irfan-aga
kad vidim svi odlaze , prodaju se , idu , a naš dijamant nezadovoljan šuti i trpi,al bar se odmara na Jadranu
Dobro bar ga šeici iz Citya dobro plaćaju merak
bit će bolje od jeseni ako Bog da .
Dobro bar ga šeici iz Citya dobro plaćaju merak
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.