Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Nebi bilo loše pozvati Bilbiju, dečko razvaljuje. Najbolji je igrač ove sezone odličnog Borca i dobro bi bilo da ga usvojimo, a onda bi mogao igrati i za U-21 reprezentaciji.
Abd pobjeđujemo Estoniju i igramo u baražu. Istina da me malo strah pred ovu tekmu, ali moramo biti optimisti, jer znamo svoj kvalitet i znamo njihove mane, a oni znaju koliko smo jaki i mislim da će nam se htjeti osvetiti za onu blamažu u Zenici. Mi nećemo imati Rahimića i Pjanića u ekipi, ali ja vjerujem u Zmajeve i vjerujem da mogu donijeti tri boda iz Estonije.
Abd pobjeđujemo Estoniju i igramo u baražu. Istina da me malo strah pred ovu tekmu, ali moramo biti optimisti, jer znamo svoj kvalitet i znamo njihove mane, a oni znaju koliko smo jaki i mislim da će nam se htjeti osvetiti za onu blamažu u Zenici. Mi nećemo imati Rahimića i Pjanića u ekipi, ali ja vjerujem u Zmajeve i vjerujem da mogu donijeti tri boda iz Estonije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hocemo rahimica imat necemo pjanu i supica imat!el-fighter je napisao/la:Nebi bilo loše pozvati Bilbiju, dečko razvaljuje. Najbolji je igrač ove sezone odličnog Borca i dobro bi bilo da ga usvojimo, a onda bi mogao igrati i za U-21 reprezentaciji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nisu imali motiva da igraju protiv Turske pa im dadose 2 gola. Protiv nas im nece nedostajati motivacije jer sam siguran 100% da ce im Turci ponuditi nagradu ukoliko nam otkinu bar bod. Treba zaboraviti "laku pobjedu" u Talinu...vidjecete da ce biti tesko.el-fighter je napisao/la:Ma utakmica sa Estonijom će biti samo revijalna. Oni nemaju motiva da igraju ovu utakmicu, izgubili su sve šanse i kao Armenci će se unaprijed predati. To je moje mišljenje i znam da smo jači i bolji od njih i ako njih ne pobijedimo, nezaslužujemo da igramo baraž.
Ono cega se najvise bojim je to da Turci mogu platiti 10rici budala sa nasim bojama da unesu baklje i naprave prekid utakmice. I tu nam vise niko nece pomoci. FIFA ce nas odmah diskvalifikovati i mozemo zaboraviti i Spaniju i baraz i JAR.
A jbg-a,ako ne pobijedimo Estoniju onda....Koljektivna razvaljotka...:DD))D)D)D)
Estonija-Bosna 0-5...
Estonija-Bosna 0-5...
el-fighter je napisao/la:Nebi bilo loše pozvati Bilbiju, dečko razvaljuje. Najbolji je igrač ove sezone odličnog Borca i dobro bi bilo da ga usvojimo, a onda bi mogao igrati i za U-21 reprezentaciji.
U spicu imamo barem 3 igraca koji bi mogli igrati ispred Bilbije. Iskreno receno bojim se da ga pozove da ne proda momka. Svaka mu cast ali Borac treba da ga sto duze zadrzi jer kako je i sam Ciro rekao, najveci problem u PL je odliv talenata.
.Nisu imali motiva da igraju protiv Turske pa im dadose 2 gola. Protiv nas im nece nedostajati motivacije jer sam siguran 100% da ce im Turci ponuditi nagradu ukoliko nam otkinu bar bod. Treba zaboraviti "laku pobjedu" u Talinu...vidjecete da ce biti tesko.
Ono cega se najvise bojim je to da Turci mogu platiti 10rici budala sa nasim bojama da unesu baklje i naprave prekid utakmice. I tu nam vise niko nece pomoci. FIFA ce nas odmah diskvalifikovati i mozemo zaboraviti i Spaniju i baraz i JAR
Ma kakve baklje i kakava diskvalifikacija to je suplja naseg saveza da nemoraju placati kazne....
Valjda se uklone navijaci koji su kriticni to jest isprazni ta tribina,u ostalom prije bi nam zabranili da igramo pred nasim navijacima nego diskvalifikacija....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Slazem se.MIslim da nema sanse za diskvalifikaciju.Mozda bude kakva novcana kazna ili ne igranje pred publikom(ovo ne igranje pred publikom isto tesko)...kesirachemo pare i to je tooooooo...imaju nasi u savezu para,nakralisu se dovoljno da mogu to platit
=)
Ja se nadam jednom dobroj bakljadi(bez tuce ako moze)..
.Pozzz za sve one koji idu u Estonije...
To si govorio i prije utakmice protiv Armenije pa smo onda jedva pobjedili 0-2.amir je napisao/la:ZAR VI SUMNJATE DA CEMO POBIJEDITI ESTONIJU ?
Ta utakmica je za mene zavrsena, vec imamo 19 bodova, samo je pitanje kolika ce biti gol razlika poslije te utakmice.
Pa imamo extra tim i selektora, i zasto onda sumnjate u pobijedu protiv Estonije
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kakva bakljada. Ljudi kanite se corava posla. Cuj bakljadu, pa oderali bi nas do gole koze. Jedva cekaju incident....Google je napisao/la:Slazem se.MIslim da nema sanse za diskvalifikaciju.Mozda bude kakva novcana kazna ili ne igranje pred publikom(ovo ne igranje pred publikom isto tesko)...kesirachemo pare i to je tooooooo...imaju nasi u savezu para,nakralisu se dovoljno da mogu to platit=)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ti da si gledao tog Bibliju protiv Luxemburga i tih njegovih pola sata nebi garant pisao o nekom razvaljivanju niti bi ti ovaj pao na pamet vise..Bolje da nije ni ulazio,pa mali se nije mogao sa loptom sastaviti protiv giganta iz Luxemburga.A i premijer liga nam je neka mjera da vidimo ko je dobar a ko los u P.Mel-fighter je napisao/la:Nebi bilo loše pozvati Bilbiju, dečko razvaljuje. Najbolji je igrač ove sezone odličnog Borca i dobro bi bilo da ga usvojimo, a onda bi mogao igrati i za U-21 reprezentaciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Netrebamo nikako zaboraviti da je Estonija vrlo nezgodna ekipa (0-0 protiv Turske i Portugala, 0-1 protiv Brazila itd.). Oni su nas cak savladali 1-0 u Tallinu 2005. godine tako da ja pozivam na oprez. Smijesno je govoriti i ponasati se kao da smo vec osvojili sva 3 boda protiv Estonije.
Heh ako mi izgubimo od Estonije propadese sve one utakmice, iscekivanja, muke u kvalifikacijama...
Valjda igraci znaju sta im je raditi, a bome i Ciri, u ovakvim utakmicama protiv malih reprezentacija je najbitnija motivacija... a tu je Ciro najbolji...
Valjda igraci znaju sta im je raditi, a bome i Ciri, u ovakvim utakmicama protiv malih reprezentacija je najbitnija motivacija... a tu je Ciro najbolji...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Slazem se, Estonija nije ekipa koja se moze tek tako lahko otpisati. Ali nas mentalitet je takav da dizemo previse veliku euforiju pred vaznim utakmicama. Kada pobjedimo onda planiramo maximalno polufinale SP ali kada izgubimo onda smatramo da nevaljamo nista.harishp je napisao/la:Ne stvarno meni se digne kosa na glavi.Kad forumasi uhvate pricu ma ko su oni,poderacemo ih ko siroce napolitanku itd itd.Isto kao i previse straha ili nismo ni poceli tekmu a vec je neko izjavio saucesce![]()
Jos je skoro dvije i po sedmice do tekme,tu se nedao bog moze povrjediti koji vazan igrac ili totalno biti van forme.I jos milion nekih ako.......
Nase je da idemo po redu u Estoniji jesmo favoriti u Zenici nismo.Ali redosljed pobjeda moze biti i obrnut nikad ne znas.
Pa ko bi rekao da skoro sigurni putnik na svjetsko prvenstvo Svajcarska moze izgubiti tekmu od Luxemburga na svom terenu a ovi isti Grke razvale i na svom i na njihovom terenu.Ili Austrija tako glat dobiju Francuze.Ili da Portugalija ne moze Albaniju dobiti na svom terenu itd,itd..
P.S zaebite vi sesire da nam nebi bila mrka kapa
Pa ljudi ja ne mogu da vjerujem...Google je napisao/la:Slazem se.MIslim da nema sanse za diskvalifikaciju.Mozda bude kakva novcana kazna ili ne igranje pred publikom(ovo ne igranje pred publikom isto tesko)...kesirachemo pare i to je tooooooo...imaju nasi u savezu para,nakralisu se dovoljno da mogu to platit=)
Neko zaista misli da UEFA nebi jedva docekala da nas iskljuci iz kvalifikacija, pa covjece oni su nas pustili da se 5 godina ubijamo, a oni gledali sa strane i proucavali...
Mi jednostavno nismo dio Europe i svijeta, i shvatite to, jer jedna baklja nas moze kostati puno neostvarenih snova...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ponijet cemo mi sa sobom baklje pa ako bi ne do Bog Estonija dala gol, odmah prekidamo tekmu sa bakljama da nasi dodju sebi....

- miralem444
- Kontakt:
ma kakva bakljada..sta vam je....to ni u snu da niste u estoniji napravili..a u zenici necete...zapravo necemo...
utakmiceu estoniju samo ko i do sad imate svi ruke ,zdravo grlo...i ko slavuji...a te gluposti nam netrebaju.. za vrijeme utakmice...kad pobjedimo onda cemo napravid vatromet koji ce se pamtit... al ponavljam nista za vrijeme
utakmiceu estoniju samo ko i do sad imate svi ruke ,zdravo grlo...i ko slavuji...a te gluposti nam netrebaju.. za vrijeme utakmice...kad pobjedimo onda cemo napravid vatromet koji ce se pamtit... al ponavljam nista za vrijeme
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Estoniju cemo dobiti, u to nema sumnje realno, ja vec razmisljam o barazu i kako tu izbjeci one najjace. Ne vjerujem ni da ce Turska dobiti Belgiju u gostima, vidjet cete, i oni su u rasulu. Samo da u barau ne dobijemo Francuze, Svabe il Ruse, sve ostalo se moze igrati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ma i mene ovaj baraz muci...Lose su reprezentacije u barazu (lose po nas za prolaz dalje)..
Njemacku, Rusiju i Francusku iz milion razloga ne mozemo proci dalje..To je visa sila....
Sa Portugalom, Grckom, se mozemo nositi, no daleko najvece sanse imamo ukoliko bi dobili Dansku ili Svedsku iz te grupe ili Hrvatsku ili Ukrainu iz one drgue grupe...To nam je ja mislim najlaksi put do Afrike..
Njemacku, Rusiju i Francusku iz milion razloga ne mozemo proci dalje..To je visa sila....
Sa Portugalom, Grckom, se mozemo nositi, no daleko najvece sanse imamo ukoliko bi dobili Dansku ili Svedsku iz te grupe ili Hrvatsku ili Ukrainu iz one drgue grupe...To nam je ja mislim najlaksi put do Afrike..
[quote="Romariooo"]Samo da u barau ne dobijemo Francuze, Svabe il Ruse, sve ostalo se moze igrati.[/quote
Nas Hase je tuko,Engleze(Francuze),Svabe i Ruse....sto ne bi mogli i sad :DD))D)D
---------------------------
Nas Hase je tuko,Engleze(Francuze),Svabe i Ruse....sto ne bi mogli i sad :DD))D)D
---------------------------
- Principatus
- Kontakt:
Amire, Amire optimisto sta ih palis. 
Pa Amire isto si pricao prije utakmice u Genku, da ce mo Belgijance bukvalno razvaliti, pa sta bude.
Mi navijaci mozemo oprezno biti optimiste, a sto se tice igraca tu se ne brinem. Prije Estonije Ciro ce im ispricati, da su Estonci drugi Brazilijanci ili Englezi. Kako je reako Bilic da im je, dok je on jos bio igrac, za slabije reprezentacije pricao kao da se bore protiv svijetske sile, a protiv jakih momcadi govorio obrnuto, kao da im nisu neki igraci i da ne igraju u dobrim klubovima. Kaze Bilic da se normalan covjek zapita sta to on uopste tu prica, znas da nije istina i da te laze, ali na kraju ipak upali i covjek povjeruje i pobijedi.
Pa Amire isto si pricao prije utakmice u Genku, da ce mo Belgijance bukvalno razvaliti, pa sta bude.
Mi navijaci mozemo oprezno biti optimiste, a sto se tice igraca tu se ne brinem. Prije Estonije Ciro ce im ispricati, da su Estonci drugi Brazilijanci ili Englezi. Kako je reako Bilic da im je, dok je on jos bio igrac, za slabije reprezentacije pricao kao da se bore protiv svijetske sile, a protiv jakih momcadi govorio obrnuto, kao da im nisu neki igraci i da ne igraju u dobrim klubovima. Kaze Bilic da se normalan covjek zapita sta to on uopste tu prica, znas da nije istina i da te laze, ali na kraju ipak upali i covjek povjeruje i pobijedi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.