1/2 EP: Italija - Njemačka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: 1/2 EP: Italija - Njemačka
ma ja ba kita od igrača zato zarađuje 10m po sezoni 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa toliku platu su mu dali isti oni sto su dali i Gomezu 9M a hoće da im Dzeko igra za 5Mbaresi#6 je napisao/la:ma ja ba kita od igrača zato zarađuje 10m po sezoni
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mozes ga mrziti (kao ja
) zato sto je previse umisljen ,ali ne moze se osporiti da je napadacina
.
Ne treba Njemce nikada otpisati . Ali Italija je previse ozbiljna repka da si dopusti neki veci pad. Rutinski ce oni ovo odraditi do kraja .Spomenuo bi i Cassana koji je majstorski po ljevoj strani okrenuo Humelsa i centrirao za Ballotelia .
Ne treba Njemce nikada otpisati . Ali Italija je previse ozbiljna repka da si dopusti neki veci pad. Rutinski ce oni ovo odraditi do kraja .Spomenuo bi i Cassana koji je majstorski po ljevoj strani okrenuo Humelsa i centrirao za Ballotelia .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- delpiero20
- Kontakt:
sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada 
- Marsal
- Kontakt:
To su reprezentacije koje redovno igraju najveća svjetska takmičenja osim Irske. Al' eto i Irci igraše na velikom prvenstvu, a gdje smo mi kad smo toliko dobri???skyisthelimit je napisao/la:Marsal je napisao/la: Izvini što ne cijenim džeku i njemu slične kojima reprezentativno okjupljanje dođe samo da bi vidjeli svoju familiju i kur.čili se po čaršiji. Kad se ugledamo na zapadne reprezentacije možda nešto i naučimo. Ne moramo dalje gledat od naših komšija Hrvata.
tipicno retardirano bosansko razmisljanje..Zasto ja da navijam za svoju reprezentaciju kad je losa. Zasto to da radim..
Na koga momak da se ugledamo. Na Francusku mozda, na Holandiju, na Irsku ( jbg zapad )
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
O djes itaalijan. Così vuoi parlare italianodelpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Protiv Španije možeš samo sanjat ovakvu igru. Italija je odlična, definitivno je pokazala snagu, ali ovo su još uvijek precijenjeni Njemci. Mislim, Njemci nisu loši, rekao bih da spadaju među 3 najbolje u Evropi, ali onako ih zakucat kao favorite (u kladionicama) u konkurenciji Španije i Italije. I mean... no way.delpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 28 jun 2012, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- skyisthelimit
a ko je rekao da smo mi dobri i da zasluzujemo plasman.. Ja sam samo konstatirao da se za reprezentaciju ne navija zato sto smo losi, zato sto nikad ne igramo na takmicenjima i zato sto su preci razni talijani, svabe, englezi od nas samih.Marsal je napisao/la: To su reprezentacije koje redovno igraju najveća svjetska takmičenja osim Irske. Al' eto i Irci igraše na velikom prvenstvu, a gdje smo mi kad smo toliko dobri???
Jel sad jasnije ?
15.10 - 15.06 ...
Izasao Balo iz igre, sad Hulems moze odahnuti, ali Italija ima svog Dijamanta 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
u ovoj inflaciji ako gomez koji trpa 35-40 golova po sezoni ne zaslužuje te pare onda fkt. jbg švabo je ipak pa je i cijena veća. da je džeko englez zarađivo bi 20m.Dylan Dog je napisao/la:Pa toliku platu su mu dali isti oni sto su dali i Gomezu 9M a hoće da im Dzeko igra za 5Mbaresi#6 je napisao/la:ma ja ba kita od igrača zato zarađuje 10m po sezoni
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 28 jun 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- delpiero20
- Kontakt:
Bice zanimljivo...Italija je pokazala da moze igrati sa Spanijom, a vjeruj mi da mi mirise na osvajanje Italije. Osjeti se u zraku kao i 2006NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Protiv Španije možeš samo sanjat ovakvu igru. Italija je odlična, definitivno je pokazala snagu, ali ovo su još uvijek precijenjeni Njemci. Mislim, Njemci nisu loši, rekao bih da spadaju među 3 najbolje u Evropi, ali onako ih zakucat kao favorite (u kladionicama) u konkurenciji Španije i Italije. I mean... no way.delpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
E jbg... Marchisio mogao ih dokrajcit sad 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mogo je mogo al nije igracina jeevm22 je napisao/la:E jbg... Marchisio mogao ih dokrajcit sad
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Naravno da Italija ima šanse, u finalu poput ovog svako ima šanse i to dobre. Ono što se zna da nema nikakve šanse da Italija bude ovako superiorna ofanzivno kao večeras, jednostavno im to Španci neće dozvoliti. Španija možda nije pokazala ništa posebno kad je u pitanju ljepota, ali je pokazala nešto posebno kada je u pitanju protivnička igra, u stanju su da potpuno paralizuju protivnika i onda taj protivnik mora htio - ne htio u defanzivu. Italija je zapravo jedina pokazala da može donekle protiv takve igre, ali nema nikakve šanse da gledamo rapsodiju kao ovu večeras.delpiero20 je napisao/la: Bice zanimljivo...Italija je pokazala da moze igrati sa Spanijom, a vjeruj mi da mi mirise na osvajanje Italije. Osjeti se u zraku kao i 2006A i Spanija nema neku igru kao to se misli...nisu nista posebno pokazali pa moze biti svasta
Come va mio italiano...delpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
Ili si Taljian koji zivi u BiH, ili si totalno zbunjen...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- delpiero20
- Kontakt:
Talijan, ne mojom voljom...Safet Susic me primorao na toPirke je napisao/la:Come va mio italiano...delpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
Ili si Taljian koji zivi u BiH, ili si totalno zbunjen...
Sto se za*ebaju ovi italijani previse, jos dva su im mogli utrpati 'nako komotno.
Don't hate what you don't understand.
Ne moze vala biti odvratnija od one s kojom je Italija osvajala velika takmicenja da je ****.delpiero20 je napisao/la:sta ovaj komentator na bht kaze "kao da igraju spanci"...nek se ne sramoti, nismo zasluzili da nas poredi sa najodvratnijom igrom ikada
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva igra Italije, nevjerovatno, ova Njemacka djeluje kao trecerazredna ekipa naspram njih, kako samo kombinuju Talijani, kako im sakriju loptu
, ovi jadnici se okrecu oko sebe ne znaju gdje je lopta...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.