Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
nakon drugog gola balonje, na njegovu reakciju kaze :.."i onda onako u Tarzanovom stilu"........... 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj vama sve smeta , jel vi imate neke komplexe prema komentatorima , Kemo veceras pristojan. Samo nek nije Bilic.
Vidjelo se vec kod intoniranja himni da su talijani napaljeni 
Treba Dobro Prebrojati te igrace da nebi ko usao sa Klupe 
čuo sam to, al' sam se dvoumio bih li postavio ovdjeBelminM23 je napisao/la:Treba Dobro Prebrojati te igrace da nebi ko usao sa Klupe
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma Dobar je on kakvih imaanonimni je napisao/la:čuo sam to, al' sam se dvoumio bih li postavio ovdjeBelminM23 je napisao/la:Treba Dobro Prebrojati te igrace da nebi ko usao sa Klupe![]()
al' nemoj Kemu Arsenalovca dirat'
![]()
(zezam se malo
)
Ovo onako Smijesno
to što sad reče stoji, ne mogu reći da nije tako, al' ako može bolje, daj bolje
sreća pa ove s javne TV još jednom na Euru moram slušat' 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

kako ih je fino vidjeti
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislim da je ovo hit ovogodjisnjeg Eura sto se tice komentatoraBelminM23 je napisao/la:Treba Dobro Prebrojati te igrace da nebi ko usao sa Klupe
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- legenda reala
- Kontakt:
Finale vam prenose Kristić i Šuko uživo iz Kijeva
Provjerena informacija
Provjerena informacija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nepravda. Ako su zajedno BHT i FTV otkupili prvenstvo, red bi bio da i Bilića pošalju, da i on vidi svijeta.legenda reala je napisao/la:Finale vam prenose Kristić i Šuko uživo iz Kijeva![]()
Provjerena informacija
Portugalac ima povjerenje UEFA-earelinho je napisao/la:
kako ih je fino vidjeti
Proenca nakon finala Lige prvaka, sudi i finale Eura
Piše: E. Škorić
Danas, 12:06
Portugalski sudac Pedro Proenca dijelit će pravdu u posljednjoj utakmici, onoj finalnoj, Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.
PREPORUČI
Podijeli
55
Printaj
U nedjelju s početkom u 20:45 sati na Olimpiskom stadionu u ukrajinskoj prijestonici Kijevu snage će u finalnom okršaju Eura 2012 odmjeriti Italija i Njemačka.
Evropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je danas kako će 41-godišnji sudac iz Lisabona suditi još jedno veliko finale ove godine, jer je, sjetit ćete se, sudio finale lige prvaka između Chelseaja i Bayerna.
Na Euru je sudio i Špancima i Italijanima. Furiji protiv Irske (4:0), a Azzurrima protiv Engleske (prošli na penale). Sudio je i duel u grupi D između Švedske i Francuske (2:0).
evo dokaza da ne grijese samo komentatori vec da i novinari imaju puno gresaka

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:
![]()
![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
ma photoshop
jbt, kakvi smo mi ljudi, samo nek' je šta džaba i odmah nestaje, a još komentatori uradili šta su uradili

jbt, kakvi smo mi ljudi, samo nek' je šta džaba i odmah nestaje, a još komentatori uradili šta su uradili
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- majestic24
- Kontakt:
Ako smo im do sada trpili svakave gluposti,ova je vrhunac svega
...baloteli djeli radost s posvojenom majkom
Pa ovome ni chuck noris nije ravan
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2lVYIyAkT4
...baloteli djeli radost s posvojenom majkom
Pa ovome ni chuck noris nije ravan
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2lVYIyAkT4
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jel se ko sjeća, kada je onaj sudija iz Bosne, kojemu su predviđali svijetlu budućnost, ne mogu da se sjetim imena
Uglavnom, bio je jedan od sudija ( rijetkih ), sudija iz BiH da su sudili međunarodne utakmice ukrao pivo, šta li iz frižidera negdje na nekom stadionu, uglavnom ukrao je piće, i dobio doživotnu suspenziju
Kakav smo mi narod, golemo majke mi

Uglavnom, bio je jedan od sudija ( rijetkih ), sudija iz BiH da su sudili međunarodne utakmice ukrao pivo, šta li iz frižidera negdje na nekom stadionu, uglavnom ukrao je piće, i dobio doživotnu suspenziju
Kakav smo mi narod, golemo majke mi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- red devil88
- Kontakt:
Nisam sigura ali mislim da je Novo Panic, legendazizu1991 je napisao/la:Jel se ko sjeća, kada je onaj sudija iz Bosne, kojemu su predviđali svijetlu budućnost, ne mogu da se sjetim imena
Uglavnom, bio je jedan od sudija ( rijetkih ), sudija iz BiH da su sudili međunarodne utakmice ukrao pivo, šta li iz frižidera negdje na nekom stadionu, uglavnom ukrao je piće, i dobio doživotnu suspenziju![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav smo mi narod, golemo majke mi![]()
Glory Glory Man United !!! 
Novo Panic je dozivotno suspendovan zbog puno ozbiljnijih stvari."Nas najbolji sudija",kako smo cesto slusali za njega je namjestao utakmice,cak mislim i neku utakmicu kvalifikacija Lihtejnstajn je igrao s nekim,je valjda namjestio.red devil88 je napisao/la:Nisam sigura ali mislim da je Novo Panic, legendazizu1991 je napisao/la:Jel se ko sjeća, kada je onaj sudija iz Bosne, kojemu su predviđali svijetlu budućnost, ne mogu da se sjetim imena
Uglavnom, bio je jedan od sudija ( rijetkih ), sudija iz BiH da su sudili međunarodne utakmice ukrao pivo, šta li iz frižidera negdje na nekom stadionu, uglavnom ukrao je piće, i dobio doživotnu suspenziju![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav smo mi narod, golemo majke mi![]()
Posrao se na cijelu BiH sudacku organizaciju,zbog licne financijske koristi jako je nastetio ugledu BiH fudbala,dok Damir Skomina sudi ligu prvaka i evropska prvenstva nase sudije se udaraju nogom u guzicu kad dobiju da vode utakmicu evropskog prvenstva za igrace do 17 godina ili pak kvalifikacijski duel Malta-Kazahstan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic i 17 gostiju.