NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Upravo tako Nedim gradaščević je najveći talenat poslije rata, al **** volio je više gitaru i fax i druge stvari na kraju od lopte pa je odustao... Poznajem ga jer smo zajedno prve korake učili još kod Tarze, preko Durguta i ostalih... Mi imamo dobre trenere samo su nam slabi treninzi jedini treneri koji su nas ubijali na treninzima su bili MRKI, i CVITKUŠIĆ, a ljudi ne pričajte da imamo bezveze omladinske pogone naši omladinski pogoni su igrali završnice, nego je problem što se kod nas mladi igrači puštaju kao šteta niz vodu pola generacija što je propalo je propalo zato što im nije data šansa prava. A zadnje dvije generacije "Vedina" i "Jahiceva" imali su sve uslove al oni se umisle odigraju par utakmica i seljačka politika daj odmah pare ucjenjuj klub.. pa igraj za raju i dusu mlad si sine doce vrijeme za pare... Ja odem igram seoske lige kad te ljudi vole to je najveće zadovoljstvo... a pogotovu u čaršiji poput naše netreba letit za parom...
ma nisi piska upravu treba ucjenjivati klub j e b o zvijezdu i navijace bolje je jahicu da igra u srebreniku ja kad ga vidim prvi put pljunut cu ga
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da ovu djecu što Doro vodi da ih baš pravo uči vrijednostima. Na svaku pobjedu nagrada ali za svaku izgubljenu kazna na njegov svojstven način 

Dragon Town
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Eldin Mašić, 25-godišnji veznjak, je danas potpisao nastavak saradnje sa klubom. Eldin je u Zvijezdu prešao iz NK Istra 1961 u ljeto 2010. godine.
Dragon Town
zanimljivo je da je zvijezda bila u kontaktu sa tomicem ali njega zeljo pokupi....valjda i mi nesto spacno ubodemo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma Zvijezda je uvijek u nekom kontaktu, ali onom pravom saznat ćemo svi na vrijemeastra1922 je napisao/la:zanimljivo je da je zvijezda bila u kontaktu sa tomicem ali njega zeljo pokupi....valjda i mi nesto spacno ubodemo

Dragon Town
-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Nikolom Kovacevicem,je li na treninzima i da li je rijesio papire sa Spartakom?
A sto se tice novih pojacanja nasi ce angazovati 2-3 iskusnija igraca, i 2-3 mladja (najvjerovatnije nekog sa probe) i to je to.Mislim da cemo ovu sezonu biti daleko jaci,bez obzira kakvi nam budu novi igraci,jer smo sve kljucne igrace zadrazali i jos smo uigraniji u odnosu na proslu polusezonu.
A sto se tice novih pojacanja nasi ce angazovati 2-3 iskusnija igraca, i 2-3 mladja (najvjerovatnije nekog sa probe) i to je to.Mislim da cemo ovu sezonu biti daleko jaci,bez obzira kakvi nam budu novi igraci,jer smo sve kljucne igrace zadrazali i jos smo uigraniji u odnosu na proslu polusezonu.
drug zaboravio si da nema hamze vise,vajda je i on bio jedan od kljucni igraca..bas me zanima kako ce zvijezda izgledat bez hamze..po meni je hamza godinama bio glavni oslonac zvijezde..nadam se da ce te nac dobru zamjenu na njegovo mjesto u ekipi..Bosanski zmaj je napisao/la:Kakva je situacija sa Nikolom Kovacevicem,je li na treninzima i da li je rijesio papire sa Spartakom?
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Sto se tice Hamze, on je vec pred kraj zadnje sezone poceo igrati svaku drugu utakmicu jer vise nije imao snage, a onu koju odigra izadje u 60-70 minuti,tako da smo mi vec poprilicno navikli da igramo bez Hamze.Zelja trenera Kuntica u narednoj sezoni je da ubrza igra, a sa Hamzom u sastavu i sa njegovih 37 godina to nije moguce.
nikola kovacevic a i nasi celni ljudi su imali zelju da se nastavi saradnja medutim prvi golman spartaka je blizu odlaska u c zvezdu tako da bi kovacevic trebao kod njih biti drugi golman.spartak nam je opet ponudio treci put(nakon labusa i kovaceviva) svog treceg golmana da dode na posudbu sto nasi nisu prihvatili.trenutno se na probi nalaze dva golmana jedan je iz medide a drugi je iz bos.novog uz nase prljacu kurbasica i smajica imamo cak pet golmana,al nemozes jednog spacnog sastaviti od njih
jaci cemo biti sigurno samo ako rijesimo pitanje golmana ako nademo kvalitetnu zamjenu kovacevicu jer trenutno ni jedan od ovih pet nema kvalitet koji bi mogao iznijeti cijelu sezonu.
hamza djelmic jahic i mesi su dosta sarali sa utakmicama tako da kad neko od njih nije bio u satavu nista se nije osjetilo a nekad smo cak i bolje igrali bez njih tako da nema straha za ovu sezonu ,iako bi ja doveo pod hitno dva malo iskusnija i malo skuplja igraca jer pripreme idu nema puno vremena
po meni je najzalosnije sto je jahic otisao jer je kuntic htio da on od ove sezone igra prvu postavu zbog onog pravila do 21 godine.i imao bi zagarantovanu mjesto u prvih 11 i vjerujem da bi u sledecoj sezoni utrostrucio svoju vrijednost na trzistu

jaci cemo biti sigurno samo ako rijesimo pitanje golmana ako nademo kvalitetnu zamjenu kovacevicu jer trenutno ni jedan od ovih pet nema kvalitet koji bi mogao iznijeti cijelu sezonu.
hamza djelmic jahic i mesi su dosta sarali sa utakmicama tako da kad neko od njih nije bio u satavu nista se nije osjetilo a nekad smo cak i bolje igrali bez njih tako da nema straha za ovu sezonu ,iako bi ja doveo pod hitno dva malo iskusnija i malo skuplja igraca jer pripreme idu nema puno vremena
po meni je najzalosnije sto je jahic otisao jer je kuntic htio da on od ove sezone igra prvu postavu zbog onog pravila do 21 godine.i imao bi zagarantovanu mjesto u prvih 11 i vjerujem da bi u sledecoj sezoni utrostrucio svoju vrijednost na trzistu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta bi sa pomocnog? Neko je prije par sedmica rekao da treba da se pocne radit a nista jos. A govore da ce sve pripreme ovdje odradit, znaci nista ni od njega ove godine
u proslom broju sporta je izaslo da ce se do kraja godine uraditi pomocni teren da ce se zavrsiti restoran i apartmani za igrace,, sva stolarija za tribinu se radi tako da do kraja godine ce se sigurno to sve zavrsiti
eto prvu utakmicu igramo protiv gradine u doboj istoku na turniru 14 ili 15 07 a moguci protivnici do pocetka sezone su celik osijek i spartak
eto prvu utakmicu igramo protiv gradine u doboj istoku na turniru 14 ili 15 07 a moguci protivnici do pocetka sezone su celik osijek i spartak
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moje misljenje je da ce nam izuzev Nuhanovica ovi igraci nedostajati i bez njih ova ekipa nije ista.Po meni Dzelmic je bio strasan igrac brz,prodoran i ljubimac vecine publike,mali Jahic je i tada po meni trebao igrat prvu postavu jer je zasluzio prikazanom igrom,a i asistirao je za par golova,a sad dali bi igrao prvu postavu to su nasa nagadanja.Kovacevic je u posljednje vrijeme super branio i bio dosta siguran na istrcavanjima.Hamza je posebna prica,gledao sam sve utakmice kuci i mislim da je 90 posto golova njegovo djelo dal asistencijom ili ih je on dao i tu nevidim adekvatnu zamjenu za njega,ali pred nama je prvenstvo mozda i ja grijesim.astra1922 je napisao/la:nikola kovacevic a i nasi celni ljudi su imali zelju da se nastavi saradnja medutim prvi golman spartaka je blizu odlaska u c zvezdu tako da bi kovacevic trebao kod njih biti drugi golman.spartak nam je opet ponudio treci put(nakon labusa i kovaceviva) svog treceg golmana da dode na posudbu sto nasi nisu prihvatili.trenutno se na probi nalaze dva golmana jedan je iz medide a drugi je iz bos.novog uz nase prljacu kurbasica i smajica imamo cak pet golmana,al nemozes jednog spacnog sastaviti od njih![]()
-
- Kontakt:
Crvena zvezda ima na golu jako dobrog Bajkovica koji je treci golman reprezentacije, a Aleksic iz Spartaka je drugi golman reprezentacije.Spartak za svog golmana trazi 2 miliona eura, tako da ne vjerujem da ce Aleksic prelazit u C.zvezdu, jer nece htjeti dzabe gomilati golmane.Jedino u slucaju da Bajkovic napusti Marakanu, sto do sada nije ucinio.Tako da mi je malo cudna ta prica da ce Aleksic (prvi golman Spartaka) preci u Zvezdu.
Volio bih da Kovacevic ostane kod nas, na kraju krajeva iako su nasi rekli da ne zele igrace na posudbu, ako ne uspijemo naci adekvatno golmansko rjesenje bilo bi dobro da nam se Kovacevic vrati, pa barem bila to i posudba.
Volio bih da Kovacevic ostane kod nas, na kraju krajeva iako su nasi rekli da ne zele igrace na posudbu, ako ne uspijemo naci adekvatno golmansko rjesenje bilo bi dobro da nam se Kovacevic vrati, pa barem bila to i posudba.
Lose su ti informacije.Bosanski zmaj je napisao/la:Crvena zvezda ima na golu jako dobrog Bajkovica koji je treci golman reprezentacije, a Aleksic iz Spartaka je drugi golman reprezentacije.Spartak za svog golmana trazi 2 miliona eura, tako da ne vjerujem da ce Aleksic prelazit u C.zvezdu, jer nece htjeti dzabe gomilati golmane.Jedino u slucaju da Bajkovic napusti Marakanu, sto do sada nije ucinio.Tako da mi je malo cudna ta prica da ce Aleksic (prvi golman Spartaka) preci u Zvezdu.

1.)Bajkovic nije u reprezentaciji
2.)Bajkovic verovatno odlazi iz Zvezde ali necemo dovoditi golmana jer na klupi imamo mozda cak i boljeg od njega(a mladjeg) Kirovskog.
3.)Zvezda se ne interesuje za Aleksica,jer davati milion i nesta za golmana takvog kalibra i nije neka investicija za srpski fudbal.
4.)On ako bude odlazio ide u inostranstvo,ali mislim da to nece biti ovaj prelazni rok.
5.)Kovacevic se nece zadrzavati u Spartaku jer oni imaju sigurno 2 bolja golmana od njega u ovome trenutku a bgm verujem i da je treci bar u njegovom rangu.
6.)To bi znacilo da bi on mogao vrlo lako da se vrati u Gradacac.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa kad si ti devil zadnji puta pogledao kovacevica ako si ga ikad gledao a isto tako gdje si imao priliku gledati oba rezervna golmana spartaka,suplja ti prica....nevidim razlog zasto ga onda spartak ne bi pustio nama na pozajmicu kada to ide svima u prilog
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa zar to nisam i ja napisao pod tackom.....6 ?astra1922 je napisao/la:pa kad si ti devil zadnji puta pogledao kovacevica ako si ga ikad gledao a isto tako gdje si imao priliku gledati oba rezervna golmana spartaka,suplja ti prica....nevidim razlog zasto ga onda spartak ne bi pustio nama na pozajmicu kada to ide svima u prilog

Gde sam gledao te golmane,pa moji ljudi.Stijakovic igrao u Beogradu u par klubova pre odlaska u Spartak,igrao protiv njega na nekim turnirima,Mirkovic bio u OFK Beogradu a ako pratis teme dole u fudbalu u regionu video bi da ja posle Zvezde najvise pratim utakmice OFK-e.

Astra,cudi me da jos ne znas da je Devil nekadasnji prvotimas OFK Beograda Saša Đani Ćurčić tako da itekako ime veze u fudbalskom svijetu i informacije iz prve ruke 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Iz njegovog pisanja se da primjetiti da itekako ima veze sa fudbalom,a ko nema veze sa fudbalom dobro mu dodje i informacija od oruzara.Dylan Dog je napisao/la:Astra,cudi me da jos ne znas da je Devil nekadasnji prvotimas OFK Beograda Saša Đani Ćurčić tako da itekako ime veze u fudbalskom svijetu i informacije iz prve ruke
Aj bezi u krasni.Dylan Dog je napisao/la:Astra,cudi me da jos ne znas da je Devil nekadasnji prvotimas OFK Beograda Saša Đani Ćurčić tako da itekako ime veze u fudbalskom svijetu i informacije iz prve ruke

Nemoj da poveruju,oterace me sa foruma zbog (ne)sportskog zivota.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.