Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Uzmi zvanicne statistike i vidi sta se racuna....messilla je napisao/la:@Toma racuna ono sto mu odgovara u datom trenutku![]()
Samo cekam neki njihov clanak da upravo to tvrdi.Bulkin je napisao/la:Hrvatska je definitivno 3ća u Europi
pa neke neznalice su govorile da ce Italija biti zadnja i u grupi, znači i Irci su bili favoriti, a jedina istina je da niko nije favorit protiv Azzura, niko...Oxygen je napisao/la:Španija favorit protiv Italije, ali to su bile da ne nabrajam koje sve reprezentacije.
Bit će interesantno jer su se već sreli, očekujem opreznu igru sa obje strane, rani gol sve mijenja.
Pretpostavljam da će brko ovaj put ubaciti i napadača.
Dajem Španiji koji procenat više čisto zbog kontinuiteta ove ekipe na velikim takmičenjima, a moje simpatije pripadaju naravno Azzurima koji su po meni zaslužili titulu.
muXmania je napisao/la:pa neke neznalice su govorile da ce Italija biti zadnja i u grupi, znači i Irci su bili favoriti, a jedina istina je da niko nije favorit protiv Azzura, niko...Oxygen je napisao/la:Španija favorit protiv Italije, ali to su bile da ne nabrajam koje sve reprezentacije.
Bit će interesantno jer su se već sreli, očekujem opreznu igru sa obje strane, rani gol sve mijenja.
Pretpostavljam da će brko ovaj put ubaciti i napadača.
Dajem Španiji koji procenat više čisto zbog kontinuiteta ove ekipe na velikim takmičenjima, a moje simpatije pripadaju naravno Azzurima koji su po meni zaslužili titulu.
Da tri puta jacu ekipu, koju su pobjedili jedva 1:0 u ravnopravnom mecumuXmania je napisao/la:Španija jeste beton nema sta mogu tri tima napraviti, al evo Italija izbaci 3x jaču ekipu, nije mala stvar
Istina ali kad su igrali bez napdaca i krila.. cim je usao onaj "kloc" stvorili su sanse, sreca pa ne znaGaziHusrevbeg je napisao/la:Italijani su se ravnopravno nosili sa veznim redom Španije u grupnoj fazi, a u nedjelju će u veznom redu biti pojačani i za De Rossija, tako da su im šanse za pobjedom u finalu veće nego što su to bile u utakmici grupne faze.
Španci mi djeluju dosta istrošeno i pasivno, što će Italijani sigurno iskoristiti ako im se ukaže prilika. Vezni red Španije mora biti dosta aktivniji ako hoće pobjedu, jer italijani imaju najboljeg igrača turnira Andreu Pirla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.