mandraX je napisao/la:Ja ne znam šta ti gledaš, al' taj Hulems nije zaigrao na ovom EURU.
Ko je Hulems? Da nije Šveđanin neki. Na njiihovo prezime mi liči.
Harrison je napisao/la:@Klopp, kazes da je Hulems bio najbolji stoper EUR-a do ove utakmice, evo ja cu ti nabrojati 3 stopera koji su bolji od njega, a ima ih vise, jer namjerno necu spominjati Talijane, a to su: Terry, Ramos i Pepe. Hulems je odmah kiksao cim su se Svabe susrele sa ozbiljnim protivnikom. Ne racunaj Portugal u prvoj utakmici posto se ovi jos nisu bili zaholcali.
Hulems je prosjek igrac, mozda malo vise, ali da je sami vrh daleko od toga.
Nije fora da ti nabrojiš. Fora je šta kaže statistika i ljudi koji se bave tim stvarima. Nemoj gledat ocjene sa menadžera.
Sad gledam Castrol rankings gdje je Hummels 33., a to zapravo nije ni približno tačan ranking jer je Pirlo 44.
Gledam ja ranking na Kickeru, Bildu itd. Hummels je rame uz rame sa Piqueom, Chielnijem itd. Sad ćeš se ti smijat' ono

, ali ti ispadaš smiješan jer samo na osnovu ove utakmice zaljučuješ da je Hummy prosjek.

Cassano ga je okren'o, jeste, ali to je sve. Nije pravio više grešaka + imao je dvije dobre prilike.
Sad jel to + ili - ti procijeni.
Evo recimo britanci misle da je
najbolji štoper, zapravo
igrač grupne faze:
Readers of British broadsheet The Guardian named German defender Mats Hummels the best player of the group stage, and correctly so. Hummels served as a towering presence as Germany swept through Group B—supposedly the "Group of Death"—with three straight victories.
+ Protiv Grčke je bio beton, ali je včrs pogriješio i naravno na
brdovitom balkanu se odmah zaključuje tako k'o što ti zaključuješ, zato i
jesmo đesmo.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!