Djedovica uzimaju Lakersi, samo problem je onda sta uraditi sa Bryantom, sumnjam da ce se zadovoljit klupom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li kakve sanse za ove nase pulene?
Btw. nadam se da se ne ljutis sto sam tvoju sliku stavio maloprije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Djedovica uzimaju Lakersi, samo problem je onda sta uraditi sa Bryantom, sumnjam da ce se zadovoljit klupom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li kakve sanse za ove nase pulene?
Jesi to duhovit?Donnie Darko je napisao/la:Djedovica uzimaju Lakersi, samo problem je onda sta uraditi sa Bryantom, sumnjam da ce se zadovoljit klupom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li kakve sanse za ove nase pulene?
Btw. nadam se da se ne ljutis sto sam tvoju sliku stavio maloprije
Izgleda da cete R. White-a uzeti.Zeljovac_1921 je napisao/la:Hajmo Perry Jonesa ili Zellera
Nado sam se Jonesu...adriano_leite je napisao/la: Edit: Woyo opet pogodio.
Izgleda da ce im igrati SF/PF, ali belaj je sto nece igrati vjerovatno gostujuce tekme gdje se leti avionom, jer se boji letenjaNEZALAGANJE je napisao/la:Koji ce djavo HOU jos jedan PF?
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AMIN NESTO DOBRO!!! GO CAVS GO!Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Zeller goes to Cleveland for picks.
Eto ga vama u CLE!DAL birao za vasadriano_leite je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Dallas is working on a possible deal for the 17th pick, so unclear if they will be choosing for themselves, **** tell Y!
Ipak dobru stvar napravio Grant, sad ocekujem trejd AV-a za neki pick, jer cini se da smo nasli svog centra za buducnost. GO CAVS GO!!!NEZALAGANJE je napisao/la:Eto ga vama u CLE!DAL birao za vasadriano_leite je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Dallas is working on a possible deal for the 17th pick, so unclear if they will be choosing for themselves, **** tell Y!
SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi izgleda zele uzeti Tyshawn Taylora ...pa dobro treba nam neki dobar PG koji ce sad umjesto Rosa nesto pokusati napraviti.
Jos jedan PF za vas...Zeljovac_1921 je napisao/la:E moj Morey debilu pa sto ne uze Perry Jonesa levatu
Kako kazu Rocketsi ce tradeovati Whitea
Ma ovo je neki trade upitanju 100%NEZALAGANJE je napisao/la: Jos jedan PF za vas...![]()
![]()
Ne znam,niko nista ne pominje...Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma ovo je neki trade upitanju 100%NEZALAGANJE je napisao/la: Jos jedan PF za vas...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.