Ne vjerujem da ćemo ispasti. Prvo sam razmišljao, pa možda i hoćemo, kad sam čuo ko sve odlazi, a kakva su pojačanja. Al' i nije tako loša situacija.
Jevta ove sezone i nije bio nešto, i nismo izgubili nešto na toj poziciji, pošto je došao neki momak iz Šibenika, ko stijena i, ajde, dobro se pokazao na treninzima. Tu je još neki visoki, sa Tosun frizurom, isto nije loš. Ne znam ništa o njemu. I Janković je ostao, Ramić je ostao. A tu su i ove stare kajle Goca i Šoda.
Što se tiče sredine, mislim da je najbitnije da ostao tata Mikić! Ništa mi nismo izgubili u sredini kad imaš ovakvog igrača.

Došao je Ivetić (iako ne trenira, jer je on sa ovima iz Borca prošli bez probe, odličan igrač), došao je Asvedo (isto nije loš), Gigović, ima tu na probi još par igrača, kao i ovih juniora, možda se neki izbori, ali sam izdvojio ove nešto važnije. Da, i Nemanja Stjepanović, stariji, iskusniji, igrao za Zrinju. Ostao i Rastoka. Treba doći i taj Šerif Hasić što je po inostranstvu igrao. Mirović se još nije pojavio.
E što se napada tiče, kad bi doveli Džafu, to bi bilooooooooo, uh!

Ali, u slučaju da ne postignu dogovor, ostaju tu Kujundžija koji se oporavio i koji je odličan, po meni. Srndović je tu, i ovih par juniora. Znači, moraće dovoditi špica nekog. I da, Rovčanin se vratio, samo ne znam hoće li ostati.
Tribina izlgeda prespremno, kopaju opet nešto, da stavljalju prskalice valjda.
Ma biće dobro, nećemo ispasti, ali neće ni biti nekog potajno očekivanog vrha.

Prosječna sezona, kao i ove 3 do sad.
I da, još jedno dijete Rudara će izgleda u Borac, samo ne direktno iz Prijedora. Burduš valjda potpisuje za Racbo. A moguće i je i da ostane ovdje, ovih dana je stalno oko stadiona i tu nešto. Ma ne znam...