TmNationsForever najbolja online igra
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: TmNationsForever najbolja online igra
Je li igra neko Trackmania 2? ????

Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????

- pintol_TM87
- Kontakt:
ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa ok ako mislis na TrackMania Nations Forever, al' mi pričamo o TrackMania 2...pintol_TM87 je napisao/la:ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...

- pintol_TM87
- Kontakt:
ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...[/quote]
Pa ok ako mislis na TrackMania Nations Forever, al' mi pričamo o TrackMania 2...
 [/quote]
[/quote]ma da mislim o forever jer sam vidjeo da si ti tu pa eto da znas gdje sam najvise

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
						- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Najbolji sam u toj igrici..  Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
 Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
Evo vam link za download zadnje verzije ko nema: http://www.gamefront.com/files/TrackMan ... einfo.html
Inace sam 27.000 u svijetu, ali moglo bi i bolje da mi nije mrsko ici na bolje servere gdje ima manje ljudi a poboljsavas ranking.. Ajde sada ko hoce na fun speed nek uleti da probamo malo...

Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
 Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.Evo vam link za download zadnje verzije ko nema: http://www.gamefront.com/files/TrackMan ... einfo.html
Inace sam 27.000 u svijetu, ali moglo bi i bolje da mi nije mrsko ici na bolje servere gdje ima manje ljudi a poboljsavas ranking.. Ajde sada ko hoce na fun speed nek uleti da probamo malo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA ! 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
						ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Taj klan "Fun" je najgluplji klan u historiji ove igrice :ugeek: ...jedino im server valja...Baja_Zvjerka je napisao/la:Najbolji sam u toj igrici..Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
Evo vam link za download zadnje verzije ko nema: http://www.gamefront.com/files/TrackMan ... einfo.html
Nego druže, "Destyno Very Short" (tako nekako, crvenim slovima piše) - bujrum nekad

moj nick: mandraX

- harebianconero
- Kontakt:
Igra li neko još uvijek ovo ? 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam prestao, dosadilo miharebianconero je napisao/la:Igra li neko još uvijek ovo ?

Igrica je strašna zaista, extra, baš ona prava zaraza, al' jbg, što je previše - previše je, ja sam dane provodio na njoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.