Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

HzBvB
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la HzBvB » 29 jun 2012, 11:36

secer je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Saurman nastavlja po starom. Nazvati Talijane poluamaterima nakon večerašnje partije jednako je nazvati Portugalce poluamaterima nakon meča protiv nas.
da nije mozda pogrijesio?
u nj. reprezentaciji igraju igraci iz klubova koji su u e-takmicenjima bitni koliko i ceski klubovi.
neuvjerljivi u kvalifikacijama, vile ih pronosale protiv spanije, losi protiv hrvata(ili cemo reci da su hrvati bili ravnopravan protivnik u svakom pogledu) kojima je trebao jedan golcic da te iste zabare posalju kuci, osrednja tekma protiv losih engleza i onda dodje monika i cudi se onima koji ponekad hraknu na zabare.

o sinosnjoj utakmici necu, nema potrebe.
jedino me zanima koliko losih utakmica mora odigrati svajnic pa da ovi moji bavarci shvate da se ne radi o top klasi ;)
De nesh ozbiljno @secer ...Ti ovo sto pises , ne mislis ozbiljno, zar ne ?Malo furas ovdje raju ili ....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jun 2012, 11:56

secer je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Saurman nastavlja po starom. Nazvati Talijane poluamaterima nakon večerašnje partije jednako je nazvati Portugalce poluamaterima nakon meča protiv nas.
da nije mozda pogrijesio?
u nj. reprezentaciji igraju igraci iz klubova koji su u e-takmicenjima bitni koliko i ceski klubovi.
neuvjerljivi u kvalifikacijama, vile ih pronosale protiv spanije, losi protiv hrvata(ili cemo reci da su hrvati bili ravnopravan protivnik u svakom pogledu) kojima je trebao jedan golcic da te iste zabare posalju kuci, osrednja tekma protiv losih engleza i onda dodje monika i cudi se onima koji ponekad hraknu na zabare.

o sinosnjoj utakmici necu, nema potrebe.
jedino me zanima koliko losih utakmica mora odigrati svajnic pa da ovi moji bavarci shvate da se ne radi o top klasi ;)
hitno

slika
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2012, 12:13

HzBvB je napisao/la:
De nesh ozbiljno @secer ...Ti ovo sto pises , ne mislis ozbiljno, zar ne ?Malo furas ovdje raju ili ....
Zuckeru su zaGHNOJile rane. Nije mu dobro. Probaj da ga shvatis. :roll:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2012, 12:47

ni sam ne znam zasto se upustam u prazne rasprave sa *** forumasima koji kao kontraargument postavljaju slike koje najbolje pokazuju o kome je ustvari rijec.
il ovo :roll:
MaGiCa je napisao/la:Zuckeru su zaGHNOJile rane. Nije mu dobro. Probaj da ga shvatis.
meni je poznato da tvoje pleme poraze... necu o tome.

nakon sto je prevarantsko-manipulatorska nacija pobjedila njemackog selektora koji je, usput receno, najobicniji plagijator i velika neznalica, forum biva zasut hvalospjevima ispranih mozgova po kojima je ta ista italija od samog pocetka glavni favorit za osvajanje ep-a.
majku mu, bas me zanima je li neko od njih na zabare stavio pisljivih 100 km :)
citajuci njihove komentare pomislis kako se ta ista italija prosetala do finala evropskog prvenstva lomeci sve i jednog protivnika. istina je, kao i obicno, sasvim drukcija.
zabari su se mucili u kvalifikacijama iako su za protivnike imali lijeve ekipe i srbiju koja je bila u totalnom raspadu.
izgubili su zadnje tri prijateljske utakmice(urugvaj(0:1), amerika(0:1), rusija(0:3)), kilavili se u grupnoj fazi placuci po medijima kako su se spanci i hrvati urotili protiv njih i kako ce odigrati nerijeseno samo da zabari ispadnu vec nakon grupne faze(dakle, grupu nisu prosli svojom snagom). ovdje cu zastati i osvrnuti se na grupnu fazu 8-)
spanija - italija
http://www.transfermarkt.de/de/spanien- ... 69004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
totalna dominacija spanije, pogotovo u drugom pv. bas me zanima moze li neko iskopati statistiku drugog pv te utakmice?

italija protiv hrvatske za koju niko nece reci da je fudbalska velesila 8-)
http://www.transfermarkt.de/de/italien- ... 69006.html" onclick="window.open(this.href);return false;

i na kraju utakmica njemacka - italija
http://www.transfermarkt.de/de/deutschl ... 21626.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e bas su ih zabari razbili :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2012, 13:08

secer je napisao/la:ni sam ne znam zasto se upustam u prazne rasprave sa *** forumasima koji kao kontraargument postavljaju slike koje najbolje pokazuju o kome je ustvari rijec.

Daj nam napisi kako si nas nazvao. Ne citam zvezdice umesto slova. Ajde, kulturo, pokazi se. 8-)

meni je poznato da tvoje pleme poraze... necu o tome.
Ne razumem. Budi konkretniji.
nakon sto je prevarantsko-manipulatorska nacija pobjedila njemackog selektora koji je, usput receno, najobicniji plagijator i velika neznalica, forum biva zasut hvalospjevima ispranih mozgova po kojima je ta ista italija od samog pocetka glavni favorit za osvajanje ep-a.
1. bold - rasizam
2. bold - kvaziintelektualizam
3. bold - imaginarnost
majku mu, bas me zanima je li neko od njih na zabare stavio pisljivih 100 km :)
Nekome pisljivo, nekome mnogo. Relativno je to.
zabari su se mucili u kvalifikacijama iako su za protivnike imali lijeve ekipe i srbiju koja je bila u totalnom raspadu.
izgubili su zadnje tri prijateljske utakmice(urugvaj(0:1), amerika(0:1), rusija(0:3)), kilavili se u grupnoj fazi placuci po medijima kako su se spanci i hrvati urotili protiv njih i kako ce odigrati nerijeseno samo da zabari ispadnu vec nakon grupne faze(dakle, grupu nisu prosli svojom snagom). ovdje cu zastati i osvrnuti se na grupnu fazu 8-)
Zabari su grupu prosli lagano. Dakle, nisu se mucili.
Prijateljske su prijateljske. Nauci da ih razlikujes od takmicarskih (te ces mozda shvatiti zasto Nemci nisu uspeli da pobede Italiju u takmicarskoj tekmi).
A nemoj reci da se nikada nije desilo 2-2 i da tada Italijani nisu ispali u grupi. ;)
e bas su ih zabari razbili :lol:
Ma nisu uopste. Statistike pokazuju da su se Nemci pitali citavu utakmicu. Igrom slucaja nisu dali gol iz igre i primise komada dva ali, sve je to relativno...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jun 2012, 13:16

secer je napisao/la:...
slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jun 2012, 13:16

šteta greška procijne trenera,borili se ali lopta je okrugla , ipak su Talijani dominirali neki igrači me totalka razočarali.Tuga bit će bolje ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2012, 14:40

MaGiCa je napisao/la:Daj nam napisi kako si nas nazvao
pogadjaj :) dajem ti samo jedan pokusaj.
MaGiCa je napisao/la:Ne razumem
razumemo se mi, bre ;)
MaGiCa je napisao/la:1. bold - rasizam
2. bold - kvaziintelektualizam
3. bold - imaginarnost
rece mi covjek cije pleme, pa tako i on sam, poraze... nebitno :)
ono sto si boldirao nije nista drugo do gola istina za koju imamo bezbroj dokaza.
pa, nisu nijemcima karabinjeri upadali na pripreme, hapsili igrace i sl.
tvoj/vas zabarski problem je to sto ne znate definiciju normalnog, jer je vama normalno ono sto dolazi iz italije u kojoj nista nije normalno :)
MaGiCa je napisao/la:Nekome pisljivo, nekome mnogo. Relativno je to.
daaaa. ovdje govorimo o forumasima koji na skupocjenu odjecu i obucu(imamo i temu) izdvajaju velike sume novca, koji, povedemo li se onim sto pisu na forumu, vrte ogromnim sumama i kao takvima im nije tesko izdvojiti pisljivih stotinu konvertibilnih. osim toga, procitamo li komentare napisane nakon tekme, dolazimo do zakljucka da je svaki rezultat osim pobjede zabara ravan katastrofi, zar ne :) ako je tako, onda se isplatilo uzeti kredit i uloziti ga na ´plavo´, a kamoli nekih 100 km.
MaGiCa je napisao/la:Zabari su grupu prosli lagano
ovo je laz.
dovoljno je pogledati naslove u medijima nakon odigranog 2. kola ;)
cekaj, moram te potsjetiti :)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-uefa- ... i-22/82550" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hoce-li ... i-22/82508" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/italija ... 2004/82329" onclick="window.open(this.href);return false; italija u strahu :shock:
MaGiCa je napisao/la:Statistike pokazuju da su se Nemci pitali citavu utakmicu.
upravo tako.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 jun 2012, 14:55

Neki dan sam rekao na poluvremenu tekme Španija - Francuska da je Laurent Blanc na drogama.

Ako je on bio na drogama tada, ljudi moji na čemu je bio onda Joachim Low jučer?

Nabrojat ću greške koje veliki treneri ne bi trebali raditi:

Prvo, mnogo prije prvenstva nije znao koji igrači će činiti obranu. Obrana je najvažnija u nogometu i istu trebaš uigravati dugo vremena da bi automatizmi radili kao kazaljke na satu. Dakle, odavno je trebao riješiti problem obrane.

Drugo, već jako dugo vremena igraju igrači u prvoj postavi koji igrama to ne zaslužuju a jedan Reus je prvu pravu priliku dobio tek protiv Grčke što je u najmanju ruku žalosno.

Treće, kad ostavimo davnu prošlost iza sebe dolazimo na nešto bližu. Prva utakmica protiv Potrugala je već dala naslutiti da nešto nije u redu. Portugal je bio opasnija momčad i vidjelo se da stvari ne funkcioniraju kako trebaju. Već tada se moralo nešto poduzeti sa novim igračima.

Utakmica protiv Nizozemske ne smije biti mjerilo jer su Nizozemci bili iznimno slabi u obrani i u lošoj atmosferi tako da tu tekmu ne shvaćam kao mjerilo.

Protiv Danske malo bolja igra ali daleko je to bilo od prave ekipe.

Četvrto, napokon slijedi najbolja tekma na prvenstvu.

Jednostavno je Low u toj tekmi postavio napad kakav i treba biti u ovom trenutku jer je Gotze ozlijeđeni. Dakle, Ozil sredina, Šurle lijevo, Reus desno i Klose naprijed.

Što je uslijedilo moglo se vidjeti. Rapsodija Njemačke u igri prema naprijed. Moram napomenuti da su Grci imali nekoliko odličnih kontra napada i da su to bolje iskoristili moglo se malo zakuhati ali opet nedovoljno jer je Njemačka bila stvarno bolja momčad.

Napadačka postavka u toj tekmi je ono čemu Njemačka treba težiti sa ovakvim igračima. Sorry Podolski, Gomez ali vi jednostavno nemate mjesta u prvoj momčadi jer ima boljih momaka. U neku rotaciju može ući Muller jer ima srce i donosi veliku količinu trke ali za nešto više još uvijek sumnjam u njega.

Dakle, ova ekipa je donijela osim rezultata i igru a to je ono što smo vi čekali od prošle godine.

Peto, utakmica protiv Italije. Trener uvodi nove igrače u igru i narušava dobitnu kombinaciju. Uvodi Podolskog, Gomeza i Kroosa.

Kroos je do te utakmice igrao svega 10 minuta. Koji trener bi mogao dati priliku igraču koji mjesec dana nije igra utakmicu? Pa izgleda Low.

Što je on očekivao od Kroosa? Pa momak nije igrao ništa do tada, prespor je bio jučer u mnogim situacijama koje bi inače bolje riješio jer se vidjelo da mu fali prvi korak a znamo da i inače nije brz a onda se sve to još više dođe do izražaja. Zbog čega ga onda uvodiš u igru? Da namiriš dugove prema njemu jer nije igrao apsolutno ništa kroz cijelo prvenstvo? I onda još Ozil igra desno? Zar je vrijeme za takav eksperiment u ovoj utakmici?

Joachim Low, taj koji ti je rekao da takvo nešto učiniš nije normalan. Samim time nisi normalan ni ti jer te nagovorio na grijeh odnosno poraz.

Onda još mora igrati Podolski... Pa da je tu stavio Reusa već bi bila druga priča. Onda kao šlag na tortu stavlja Gomeza pored uvijek dobrog Klosea. Onaj tko ne vidi da se bolje uklapa Klose u igru Njemačke taj za mene nema pojma o nogometu. Da, pale su teške riječi od mene ali ostajem kod izrečenog jer me nitko ne može ubijediti u drugačije.

Klose i Ozil su traumkombinacija. Njihova suradnja je melem za oči. Strašno koliko dobro funkcioniraju ta dvojica.

Sve što mogu reći za Miroslava Klosea jest to da igraj čim duže majstore jer je lijepo gledati takvog igrača na djelu za Elf. Stvarno me još jednom impresionirao igrama na ovom prvenstvu.

Gomez pokraj Klosea nema šanse jer Klose jednostavno bolje razumije igru a to je Njemačkoj potrebno više od Gomezova snalaženja pred golom.

Da se još malo vratim na Kroosa i Ozila. Pa dragi izborniče znao si već otpočetka tekme da Italije više ne igra bunker ( naravno da su drugo poluvrijeme zaigrali bunker jer im je to rezultat omogućio ) i onda postavljaš u početnu postavu sporog Kroosa i igrača koji treba vezati igru, Ozila, na krilo???

Pa ovome se ne mogu načuditi nikako.

Taktika jučer je bila niti obrana niti napad. Nešto u sredini. A takva formacija je idealna za Talijane jer onda imaju prostora u sredini koliko hoćeš.

Po meni, ako su se već počeli braniti na početku tekme zašto onda ne igraš tu obranu kako treba a ne da između linija bude i po 20 metara prostora??

Dalje, kratko i jasno Švajni nije zaslužio da igra. To je muka za njega u ovom trenutku da igra. Low je to trebao uvidjeti i postaviti drugog igrača na tu poziciju. Koga? Ja bih stavio Bendera jer je ionako Khedira bio u svakoj tekmi previše ofanzivan.

To je to od mene iako bih tu još mogao nabrojiti i masu sitnih grešaka koje su se događale u samoj tekmi.

Prolaznu ocjenu su po meni zaslužili Ozil, Klose, Khedira i Reus.

Totalausfall su bili Hummels, Badstuber, Podolski, Gomez, Švajni.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 15:08

Sta bi sinoc? :roll: :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jun 2012, 15:25

Ljudi šta je s amerom jel živ :mrgreen:

Nego amer se brine za beka(desnog meščini :mrgreen: ), i čudi kako nema tolika Njemačka kvalitetnog beka, e ja se brinem šta će biti kad se Miro oprosti, jadna Njemačka koja mora ovisiti o Gomezu, jednostavno protiv ozbiljnih protivnika on nema šta tražiti, jer Ozil ne dolazi do izražaja s njim, a odma ni on sam nema prilika.
Znači treba tražiti jednog novog napadača tipa Vila,Klose koji učestvuje u igri, ali izgleda da toga nema u Njemačkoj. :roll:
Predstoji buran period u Njemačkom savezu :mrgreen:

Stefan Efenberg je sve objasnio ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2012, 15:32

legenda reala je napisao/la:
Nego amer se brine za beka(desnog meščini :mrgreen: ), i čudi kako nema tolika Njemačka kvalitetnog beka, e ja se brinem šta će biti kad se Miro oprosti, jadna Njemačka koja mora ovisiti o Gomezu, jednostavno protiv ozbiljnih protivnika on nema šta tražiti, jer Ozil ne dolazi do izražaja s njim, a odma ni on sam nema prilika.
Gledaj Legenda, ja se s tobom oko dosta stvari, po pitanju tvoje analize i mišljenja o Elfu slažem i istina je da se Klose bolje uklapa u ovaj sistem. A ovaj sistem igre jeste dosta lijep, ali ima i svoje mane, što se evo pokazuje u nekim ključnim utakmicama. Ako Gomez može zabijat u Bayernu, onda mora moći i u Elf-u, samo se treba njemu donekle prilagodit. Taj Gomez je Holandiji zabio 2 lijepa gola, za koje su stručnjaci tvrdili da nikad ne može zabit, mislim neki ljudi-stručnjaci, jer uvijek ta priča, da on faktički samo u prazno može pogodit. Nije problem opšte ovde bio u Mariju. Veći je problem Poldi i veliki je problem kad se oslanjaš na jednog Kroosa u sredini, koji nema taj šlif (bar ne još uvijek) za velike utakmice, te koji je nekako usporen. Ja sam njega i po pitanju utakmica u Bayernu znao kritikovat. Momak mora još napredovat u određenim segmentima. Bilo je utakmica kad pomislim, evo ga, postaje veliki, ali nešto tu fali. I Nijemci se moraju vratit svojim starim vrijednostima, više žestine, više prgavosti, više ubojitosti prema naprijed, a ne igranje na ljepotu i pokušaji da se ušetaš u gol. Prije su bitne odlike bile, ubacivanja i fantastični golovi glavom, odlučnost da se raspali lopta izvan šesnaesterca i pogodi. Znači malo više te pravolinijske igre. Hebo ti današnje sisteme, nema šta Njemačka ganjat sisteme igre, to je nešto za Portugalce i Špance, a kod Nijemaca treba pragmatika da vlada, a onda tek dotjeruješ malo i sistem, da ono baš ne bi sve na silu išlo. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2012, 15:55

secer je napisao/la:pogadjaj :) dajem ti samo jedan pokusaj.
Ne bih da ulazim u tvoj ukus.
razumemo se mi, bre ;)
Ocigledno da se ne razumemo.
Za pleme me povuci. Vazi :?:
To ti je cist agresivni nacionalizam, koji ti nekaznjeno promovises.
ono sto si boldirao nije nista drugo do gola istina za koju imamo bezbroj dokaza.
tvoj/vas zabarski problem je to sto ne znate definiciju normalnog, jer je vama normalno ono sto dolazi iz italije u kojoj nista nije normalno :)
Nisam ja Zabar. Sa druge strane ti si wannabe Nemac, ali te akcenat i rodni list "razdvajaju od zeljenog".

daaaa. ovdje govorimo o forumasima koji na skupocjenu odjecu i obucu(imamo i temu) izdvajaju velike sume novca, koji, povedemo li se onim sto pisu na forumu, vrte ogromnim sumama i kao takvima im nije tesko izdvojiti pisljivih stotinu konvertibilnih. osim toga, procitamo li komentare napisane nakon tekme, dolazimo do zakljucka da je svaki rezultat osim pobjede zabara ravan katastrofi, zar ne :) ako je tako, onda se isplatilo uzeti kredit i uloziti ga na ´plavo´, a kamoli nekih 100 km.
Ja te pare nemam za zezanje. Kladjenje je to - zezanje.
Korisnije mi je u ovoj fazi zivota da kupim dobru knjigu, no da opletem po tiketu. Oni su za besposlicare.

ovo je laz.
dovoljno je pogledati naslove u medijima nakon odigranog 2. kola ;)
cekaj, moram te potsjetiti :)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-uefa- ... i-22/82550" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hoce-li ... i-22/82508" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/italija ... 2004/82329" onclick="window.open(this.href);return false; italija u strahu :shock:
Ja sam ti govorio o kvalifikacionoj grupi.

upravo tako.
Odgledao sam sad reprizu. Preporucujem ti isto. Mozda i ukapiras nesto od fudbala, kad ga trezvenije budes posmatrao.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jun 2012, 16:05

@Stefan Effenberg

U potpunosti se slazem, a ovo bih dodatno podvukao:
Stefan Effenberg je napisao/la:Po meni, ako su se već počeli braniti na početku tekme zašto onda ne igraš tu obranu kako treba a ne da između linija bude i po 20 metara prostora??
Zalosno je bilo gledati usamljene dvometrase u situacijama 1 na 1 protiv hitrih tal. napadaca na brisanom prostoru. I budala je znala da se takve situacije moraju izbjeci. Nevjerovatan jaz izmedju linija, pa svapske sestice nisu nijednu loptu izbile iz svog kaznenog prostora, dok su Talijani imali gustinu dijamanta u odbrani. Nijedan tal. stoper nije uhvacen na velikom prostoru u 1 na 1 situaciji, njihovi vezni red je sve sjajno krpio.

Automatizovana igra u kojoj stoper mora dodati loptu sestici, bez ijedne yebene duge lopte na kompletnom turniru (to je kod Jegija zabranjeno). :shock:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2012, 16:25

MaGiCa je napisao/la:Ne bih da ulazim u tvoj ukus
zasto pitas kad sve znas ;)
radoznala osoba koju sve zanima, a ne smije da se kocka.
pokusaj, uopste ne boli ;)
MaGiCa je napisao/la:To ti je cist agresivni nacionalizam, koji ti nekaznjeno promovises.
ja nacionalista :) ako mi ima nesto mrsko, onda su to nacionalisti.
anton i efenberg ce posvjedociti u moju korist.
MaGiCa je napisao/la:Za pleme me povuci
:lol:
ovo je nesto sto treba sankcionisati, maj frend.
MaGiCa je napisao/la:Sa druge strane ti si wannabe Nemac, ali te akcenat i rodni list "razdvajaju od zeljenog".
promasaj, zabaru. ili da se posluzim njemackom rijecju ´daneben´ :lol:
MaGiCa je napisao/la:Ja te pare nemam za zezanje. Kladjenje je to - zezanje.
Korisnije mi je u ovoj fazi zivota da kupim dobru knjigu, no da opletem po tiketu. Oni su za besposlicare.
dakle, vjeciti student kojem smeta sve zivo, isfustriran cinjenicom da ga svi yebu - od profesora, pa sve do kolega.
yebena cistacica :twisted: i ona je kriva, zar ne :)
kladim se da si jedan od admina na ´tarzaniji´ na kojoj mali strebercici glume velike face.
MaGiCa je napisao/la:Ja sam ti govorio o kvalifikacionoj grupi
u redu. napisi nam, molim te, postic u kojem ces prokomentarisati one silne linkove koje postavih.
MaGiCa je napisao/la:Odgledao sam sad reprizu
pozdravljam tu odluku. nadam se da si se uvjerio u ono o cemu sam pisao.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2012, 16:36

secer je napisao/la: zasto pitas kad sve znas ;)
radoznala osoba koju sve zanima, a ne smije da se kocka.
pokusaj, uopste ne boli ;)
Fer bi bilo da se ne zaklanjas iza asteriska. samo toliko.
ja nacionalista :) ako mi ima nesto mrsko, onda su to nacionalisti.
anton i efenberg ce posvjedociti u moju korist.
Nacionalizam+rasizam koji vazda proteziras.
I da: "pitaj mog brata lazova" recept. Pa taj anton isto tako razmislja.
ovo je nesto sto treba sankcionisati, maj frend.
Sigurno. Ne treba samo sankcionisati one koji narod nazivaju plemenom i one koji konkretnu licnost nacionalisticki karakteriziraju na osnovu etnicke pripadnosti. Genijalno.
promasaj, zabaru. ili da se posluzim njemackom rijecju ´daneben´ :lol:
Super. Drago mi je onda.
dakle, vjeciti student kojem smeta sve zivo, isfustriran cinjenicom da ga svi yebu - od profesora, pa sve do kolega.
yebena cistacica :twisted: i ona je kriva, zar ne :)
kladim se da si jedan od admina na ´tarzaniji´ na kojoj mali strebercici glume velike face.
Tesko da je neko veciti student, ako uskoro treba da doktorira a 29 mu je. ;)
Sa druge strane, mozda ti negde nesto cistis, pa si tu pokupio malo znanja iz oblasti psihologije :?: Eventualno baustella, a :?:

u redu. napisi nam, molim te, postic u kojem ces prokomentarisati one silne linkove koje postavih.
Nema potrebe za tim. Senzacionalizma nikad dosta u novinara.
pozdravljam tu odluku. nadam se da si se uvjerio u ono o cemu sam pisao.
Uverio sam se. Ali u to da se razumes jako mnogo u fudbal. Verovatno si nekad nesto ucinio u FMu, pa ti je to glavna stavka CVa.

Ne valja da se offtopicari, cim nema zdrave diskusije.
Pozz

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 29 jun 2012, 16:38

kakav smijesan lik ovaj 'secer', a sto se Njemacke tice, kad vec siris demagogiju svojim 'dokazima' u vidu nebitnih statistickih podataka i raznih 'vijesti' (koje nemaju bas veze sa onim sto igraci urade na terenu) trebali su oni ispasti u grupi, s obzirom da su Danci pokradeni za penal protiv njih kod rezultata 1-1. A koliko mrznja izbija iz covjeka, da svoje vlastite frustracije iskaljuje na Italiji i svemu italijanskom. Sta ces, nisu Italijani krivi sto su toliko dominantni nad Njemackom, aj valjda ce ih pustiti na nekom takmicenju u narednih 100 godina :)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 jun 2012, 16:45

Rasprava vam je katastrofalna...
Nista, osim niskih udaraca.
@secer-u ...I ja sam volio da je dobila Njemacka ali Boze moj.Nije da ne namijestaju utakmice, nije da ne igraju dobar fudbal....ali sad iznosit sve to nakon sto razmontiraju Njemacku je toliko izlizano( to mi je nekako najbolja rijec koji opisuje tvoje postove )..
Nije niko kriv Njemcima sto su utakmicu odigrali ko picke...
Italijani su odigrali utakmicu kako su i dosad , Njemci su podbacili...da li je za to razlog Italija ( taktika,psiha...) to je vec nesto o cemu bi se dalo prodiskutovat....

Cestitaj ljudima i sve ok ! ;)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 jun 2012, 16:52

HzBvB je napisao/la:Rasprava vam je katastrofalna...
Nista, osim niskih udaraca.
@secer-u ...I ja sam volio da je dobila Njemacka ali Boze moj.Nije da ne namijestaju utakmice, nije da ne igraju dobar fudbal....ali sad iznosit sve to nakon sto razmontiraju Njemacku je toliko izlizano( to mi je nekako najbolja rijec koji opisuje tvoje postove )..
Nije niko kriv Njemcima sto su utakmicu odigrali ko picke...
Italijani su odigrali utakmicu kako su i dosad , Njemci su podbacili...da li je za to razlog Italija ( taktika,psiha...) to je vec nesto o cemu bi se dalo prodiskutovat....

Cestitaj ljudima i sve ok ! ;)
HzBvB for president :!:
nazalost drzavu nam vode ovakvi kao secer :cry:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jun 2012, 16:58

Secer,sve hocu da te upitam,kako covjek koji prema sopstvenom priznanju ima ove mjere
secer je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:I danas dan sam ljubomoran na njegovo sexy tijelo :mrgreen:
pehehederu :D
nego, i ja sam pobornik zdrave hrane...visok 165...tezak 125...sve stomak 8-)
nisam nabildan...kod mene je sve krhtina 8-) sta velis :D

tu i tamo spomene da uziva u polnom opcenju sa mladahnim djevojkama,ne razumijem :mrgreen: i tarzanija mi je bila vrlo drag sajt dok ne procitah tvoj zadnji post :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.