Pa nisu vam džabe Manijaci napisali poruku "Treci put castite"

eto sad u subotu imacete priliku da nas praaaaavoo rasturite, siguran sam da ce te nas razvaliti, tako to rade veliki klubovi, jel tako?

Moderator/ica: vlakanje
koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtujovanbl je napisao/la:
koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtujovanbl je napisao/la:
eto sad u subotu imacete priliku da nas praaaaavoo rasturite, siguran sam da ce te nas razvaliti, tako to rade veliki klubovi, jel tako?drop je napisao/la:koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtujovanbl je napisao/la:![]()
![]()
Pa nisu vam džabe Manijaci napisali poruku "Treci put castite"![]()
Vi baš hocete da treci put castite,jel...pa dobro kad toliko insistirate,bice vam ti zahtjevi udovoljeni za godinu-dvije kada se budete opet borili za opstanak...pas bio ko slagaojovanbl je napisao/la:eto sad u subotu imacete priliku da nas praaaaavoo rasturite, siguran sam da ce te nas razvaliti, tako to rade veliki klubovi, jel tako?drop je napisao/la:koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtujovanbl je napisao/la:![]()
![]()
Široki svoju publiku ima, iako problema sa njom ima zbog toga sto je kosarka uvijek bila pracenija ovdje, ali trenutacno vise iz razlicitosti uprava i odnosa ljudi prema ljudima u NK naprema KK, ali i obrnuto. Sve to ima svoje kako i zasto. Svejedno, pored svega toga, Široki je nekad imao skoro 3000 po utakmici dok je recimo jedna Banja Luka dvije sezone zaredom imala slabiju posjetu, a brojne vece sredine po postotku ni blizu impresivnije brojke nisu imali. DAnas je to puno skromnije, medjutim i dalje po postotku gledano i s obzirom na velicinu sredine ni blizu toliko lose kako bi neki htjeli predstaviti s obzirom da njihove i do 50 puta vece sredine cesto jedva imaju dva do tri puta vecu gledanost. To je problem svih klubova, a ne Širokog Brijega, no to je odraz lige, a ne klubova kao takvih.TMovac je napisao/la:burazeru stručnost na stranu.Široki je trenutno najorganozovaniji klub u BiH.ali vam je problem što nemate veliki broj navijača.a navijači su sve.oni kupuju karte,šalove,dresove,pa zbog njih i dolaze sponzori.a gdje nema navijača nema ni sponzora.bar onih velikih.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ti si kralj.TMovac je napisao/la: pa recimo Široki Brijeg,Modrića....ma ima ih.inaće klubovi kojima čitavo selo dođe na tekmu i opet nemože napuniti stadion.a pravi su Željo,sarajevo,velež,borac,sloboda,čelik
Nek si mi nasao primjer pravih klubova naspram ''nepravih'', pa taman. Nisam znao da je meritornost i kriterij za takvo sto dereliktni stadioni, manjak infrastrukture, dugovanja, strajkovi igraca, manjak osnovnih uvjeta i isplacivanja obveza, poreza, igra za minimalac, negostoljubiva domacinstva, dugogodisnja borba za opstanak ili obicni prosjek, neprofesionalnost, neobrazovanost i nestrucnost kadra i uprave te isfrustrirani simpatizeri. Dabogda svi takvi uvijek bili ''pravi'' za nas, samo zbog likova poput tebe, daleko ce dogurati s takvom pameti i razmisljanjem. Al u drugoj ligi.
eto sad u subotu imacete priliku da nas praaaaavoo rasturite, siguran sam da ce te nas razvaliti, tako to rade veliki klubovi, jel tako?TMovac je napisao/la:koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtujovanbl je napisao/la:![]()
![]()
Tebi mora da je 11-12 godina cim navijas za Olimpik,to kod ovih mladjih sad Olimpik furkaGreen XXL je napisao/la:Mislim da ce biti tekma veoma zanimljiva, najavljen je dolazak Vulturesa iz Kambodže, 4 busa!
O brate stvarno mi uljepsa dan ako je to istina,spic njegovog kvaliteta nam je vise nego potreban za nastavak sezone ,samo ne bi volio da to znaci odlazak Bilbije na pola sezone.Zoran Rajović je sinoć boravio u Banjaluci na pregovorima sa upravom kluba i kako sada stvari stoje ispuniće mu se davna želja da obuče dres kluba iz Platonove ulice...
Ovo već postaje jako jako jako ozbiljno...
E neka za Sarajevo "stoji" ..od-do je napisao/la:to za sarajevo sve stoji al da zeljo dobije u banja luci to je smijesno pa on kuci nije mogo rudar dobit zeljo sto je uzeo bodove uzeo je sad polako pada i na kraju jedno 13-14 mjesto ce bitjovanbl je napisao/la:zasto sarajevo, pa ovako.Stole iz Bora je napisao/la:Dobro jovane sto si ubacio Siroki i Velez u trku za titulu ali zasto ostavi Sarajevo? Barem njih je raspored "mazio" u prvih 6 kola (jednu nisu odigrali) i opet slabo. Prosuli su kuci 4 boda a sa strane jos nista nisu uhvatili. Onako iskreno, Zeljo i da pobjedi nekim cudom u BL (a nece) opet nema sanse za titulu sa ovim igrackim kadrom. Mislim da nema konkurencije u sarajevskim klubovima ove godine.
Mislim da ce dobiti olimpika i eto ih na jedanaest bodova. Jesu prosuli cetri boda kod kuce, al to nije nepopravljivo, narocito ako borac kiksne negdje, sto se koliko god ja to ne yelio moye desiti.
nisam ja njih stavio u favorite, nego nako da vrebaju iz prikrajka, ono ako im se ukaze sansa, cinjenica je da imaju solidan tim ove godine , mada ne bas uigran cini mi se, ali tek je pocela sezona, sve je moguce.
zeljo, ako dobije u banjaluci (i ja to sumnjam) uuu to bi bilo pravo lose za borac a diglo bi atmosferu u zelji samo tako, i onda opet vise se nista ne bi znalo
Čuj borac 4 na čemu si ti burazVutra85 je napisao/la:Tebi mora da je 11-12 godina cim navijas za Olimpik,to kod ovih mladjih sad Olimpik furkaGreen XXL je napisao/la:Mislim da ce biti tekma veoma zanimljiva, najavljen je dolazak Vulturesa iz Kambodže, 4 busa!Borac za mene 4 najbolji klub u BiH,poslije Sarajeva,Zelje i Veleza,ipak ne vidim razlog zasto pljujete po tom klubu,kad moze Modrica osvojiti,sto nebi i Borac,puno veci i historijom bogatiji klub,al ipak odmah da vam kazem da se bas ne nadate toliko,ova liga je puna lopovluka,kojem je ja mislim vrijeme da stupi na snagu
A ovi manji ratnoprofiterski klubovi sto vi kazete,tipa Siroki,Modrica,Laktasi,Zrinjski,koji da nije rata bilo nebi prismrdili prvoj ligi,ne trebaju da se javljaju kada igraju veliki,ipak ste vi mali i uvijek cete biti mali,djaba vam sve moguce titule na svijetu da osvojite i kupite...
Čovjek mislio na historiju i neke stare zasluge.lešinar je napisao/la:Čuj borac 4 na čemu si ti buraz
Znam ja na šta je mislio ali nije 4 nego je rame uz rame sa navedenim timovima ne može se to tako gledatiVirtu4l je napisao/la:Čovjek mislio na historiju i neke stare zasluge.lešinar je napisao/la:Čuj borac 4 na čemu si ti buraz
i ti kad sad pretjera željo, sarajevo i velež su a klasa bh timova, borac, sloboda, čelik su b klasa, i c klasa su slavija, zrinski, široki dok ove druge ne vrijedi pominjatilešinar je napisao/la:Znam ja na šta je mislio ali nije 4 nego je rame uz rame sa navedenim timovima ne može se to tako gledatiVirtu4l je napisao/la:Čovjek mislio na historiju i neke stare zasluge.lešinar je napisao/la:Čuj borac 4 na čemu si ti buraz
ti lupas pa ostanes zivvagabundo-fcl je napisao/la:Sve mogu razumjeti ,ali da odjednom Borac "zaslužuje" biti prvak države koju ne priznaje ne mogu. Takođe, ne mogu shvatiti Bošnjake koji imaju lijepe riječi za Borac,a zna se kako navijaju njihovi i koji su transparenti na tribinama. Srbe mogu shvatiti, jer su ovi bosanski ljudi sa totalnom krizom identiteta tako da se gube počesto u svojim željama i onim što u duši nose i onim što pričaju. Ali Bošnjaci koji kao nešto lijepo pričaju o Borcu i td nikad mi neće biti jasni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.