Ako ovog drugog uspijemo prodati,mislim na jamaka ..brko je genijalacZELJO MOJA je napisao/la:za drugog nemoj biti toliko siguranTMmanija2012 je napisao/la:Prva dvojica mozda..kvesa i jamak ostaju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zar ima 26 godinaarelinho je napisao/la:http://www.****/index.php/vijest ... %87na-mora
Golovi Maribora ove sezone:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pgjaUihYU4
P.S. Zadnji gol na kraju videa je majstorski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ono sto svi znamo da je najveci problem nasih timova kada izadu u evropu sto su navikli da igraju utakmice gdje se lopta uveliko "gnjavi" na sredini terena,igra se sporo,mozes primiti loptu i drzati je 5 sekundi,smisliti sta ces uraditi s nje dok te neko ne napadne,i onda izadu u evropu gdje cim dodje iole dobra ekipa tipa ovih izraelskih ciji igraci te napadnu za najkasnije 2 sekunde nakon sto si primio loptu,igraci igraju puno brze,tu se lopta ne gnjavi,igrac primi loptu i iste sekunde gleda da pasom izbaci suigraca koji ce pobjeci odbrani,to je strasna razlika u odnosu na nasu ligu i normalno da onda uslijedi potop.Elegant je napisao/la:Golovi Maribora ove sezone:
Mislim da su proslogodisnji porazi od Maccabia mogli biti strasno produktivni,imali su igraci puno toga nauciti iz tih duela,osjetili su kako se igra na malo vecem nivou,kako to rade solidne evropske ekipe,premda naravno postoje i ekipe s kojima i Maccabi ima velikih problema jer igraju jos puno brze od njih.
Vjerujem da Osim razmislja na nacin da on tesko moze utjecati na onaj cisti kvalitet igraca,ne moze on nikakvim metodama treninga od Svrake napraviti boljeg igraca od Medunanjina,ali ono na sta se moze utjecati,tj fizicka sprema,imam osjecaj da ce najvise se bazirati na tome,da se ako nista na tom polju gdje se moze puno napredovati ne zaostaje za protivnicima u evropi.
Mislim i da ce Osim reci odbrambenim igracima da se ne igraju,da ne dozvole da se lopta seta po 16-tercu,da ne pokusavaju nekim pasovima iznijeti loptu,objektivno nema Zeljeznicar stopere koji su kalibar za to,takvi pokusaji su protiv Maccabia obicno zavrsavali tako da bi njegovi igraci nedaleko od gola Zeljeznicara ponovno dolazili do lopte,ovaj put ocekujem da po Osimovom naredenju cim lopta ude u 16-terac da je Bogicevic i Kerla "nabiju" do Sarajeva
I Maribor gaji taj neki moderan stil igre,jako brzo igraju,doduse imaju i igrace pogodne za to,akcija iz 2 poteza Taveras-Velikonja i to je gol,prosto ko pasulj.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
Tako da Vasilic zasluzuje da igra, a to govori i Osimova izjava...
Znam momak igrati, a i Guso zna koliko nije primio gola ..
Čuva Bog Želju svog !!
a vidi to govori za prvu pripremnu utakmicu nakon valjda kondicionih treninga mislim vidjecemo bice jos utakmica , al kako je kerla odigrao posljednju utakmicu protiv sirokog po meni on i bogi definitivno stoperski par , e sad sto se tice toga sto je supak ispao kad je otisao ne znam ako ga je osim primio nazad a valjda on zna kakva je situacija bila po meni je to dovoljno ...Trpkovic je napisao/la:Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
Ne bih se slozio s tobom. Ne mozes porediti jednu utakmicu Kerle, s 30 utakmica i vise bez primljenog gola Vasilica.bob je napisao/la:a vidi to govori za prvu pripremnu utakmicu nakon valjda kondicionih treninga mislim vidjecemo bice jos utakmica , al kako je kerla odigrao posljednju utakmicu protiv sirokog po meni on i bogi definitivno stoperski par , e sad sto se tice toga sto je supak ispao kad je otisao ne znam ako ga je osim primio nazad a valjda on zna kakva je situacija bila po meni je to dovoljno ...Trpkovic je napisao/la:Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
Mislim momak je s Bogijem u paru bio neprikosnoven cijelu sezonu.
Imao je u nekim utakmica i gresaka, ali sve je to za igrace.
Momak je zasluzan za osvajanje duple krune, to mora da se postuje.
Ovog drugog necu da spominjem, da je Ronaldo pakas je veliki ..
Ne gumo takve ..
Čuva Bog Želju svog !!
Eurogol Jamaka za vodstvo Želje!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Prošle godine sviju dribl'o je,ove godine opet driblat' će NERMINE JAMAČE!
Ja ga posebno gotivim...
Ja ga posebno gotivim...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
slazem se s tobom oko toga da se ne moze porediti , nisam mozda fino to objasnio samo sam konstatovao da ova utakmica protiv sirokog nije mjerilo da se donosi konacni sud , mislim po meni je kerla ovo sto je odigrao pred kraj sezone dosta dobro i nekako po meni bi bio bolji par sa bogi. nego vasilic , naravno da postujem to sto je Vasilic uradio prosle sezone i treba postovati izmedju ostalog tu je strucni stab koji ce procjeniti ko je za prvog tima ...Trpkovic je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom. Ne mozes porediti jednu utakmicu Kerle, s 30 utakmica i vise bez primljenog gola Vasilica.bob je napisao/la:a vidi to govori za prvu pripremnu utakmicu nakon valjda kondicionih treninga mislim vidjecemo bice jos utakmica , al kako je kerla odigrao posljednju utakmicu protiv sirokog po meni on i bogi definitivno stoperski par , e sad sto se tice toga sto je supak ispao kad je otisao ne znam ako ga je osim primio nazad a valjda on zna kakva je situacija bila po meni je to dovoljno ...Trpkovic je napisao/la:Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
Mislim momak je s Bogijem u paru bio neprikosnoven cijelu sezonu.
Imao je u nekim utakmica i gresaka, ali sve je to za igrace.
Momak je zasluzan za osvajanje duple krune, to mora da se postuje.
Ovog drugog necu da spominjem, da je Ronaldo pakas je veliki ..
Ne gumo takve ..
- istina1981
- Kontakt:
Maribor se raspo kada su culi da smo im mi protivnici. Nemogu meda ni protiv ijedne ekipe od tad
...
FORZA ZELJO !!!
Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu
Ovaj Brkovic ce nam izgleda dobro doci.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- istina1981
- Kontakt:
18:59 - Naši forumaši na temi Željezničara vode raspravu oko toga da li je Semir Kerla zaslužio da igra ispred Velibora Vasilića na poziciji stopera uz Jadranka Bogičevića.
Prozvani ste

Prozvani ste
FORZA ZELJO !!!
Dobili Sarajevo 6:3.Zel je napisao/la:Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- istina1981
- Kontakt:
Bukvicu izadji sam
Sala mala ali cinjenica je da nije za prvog golmana niti ce kad biti...
Sala mala ali cinjenica je da nije za prvog golmana niti ce kad biti...
FORZA ZELJO !!!
Do sad cetri pobjede, dva nerjesena i samo jedan poraz.Devil je napisao/la:Dobili Sarajevo 6:3.Zel je napisao/la:Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- zubanovic89
- Kontakt:
mogli su ovi sa sportsport.ba stavit sastave ekipa vidim da citaju forum pa eto ne bi lose bilo da znamo ko igra 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Pa za sad znamo da brani Bukvic a ne igra Adilovic radi lakse ozljede, i da igra Jamak i Brkoviczubanovic89 je napisao/la:mogli su ovi sa sportsport.ba stavit sastave ekipa vidim da citaju forum pa eto ne bi lose bilo da znamo ko igra
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Dilajla1946, Stanceski i 43 gosta.