E sada da nešto kažem o talijanskoj tekmi i talijasnkoj repki za koju svi tvrde da igraju atomski i napadački nogomet!

A jesu ti novinari ludi, svaka im čast...
Čim sam vidio da igra Kroos, mam sam reko wtf. Low je poludio! Kompanjon doro će mi biti svjedok!
Naime on je stavio Kroosa u tu igru baš iz razloga što Schweini nemrem - dete kreten. Talijani imaju gustu sredinu, a ti na krila staviš, Poldija i Kroosa - pa di ćeš gore. I onda što je najsmješnije to uopće nije bio razlog poraza, jer čak i u takvoj formaciji Njemačka je igrala dobro, stisla Italiju, nije dobila penal, te je naravno Buffon tako napucao barzaglia u noge da lopta prođe tik uz vratnicu a ne u sami gol - ko bi reko da se Talijani negnoje!

Onda naravno dolazi do glupih grešaka BaddGnjilog i najprije Hummelsa - ko bi reko da će se to baš protiv Italije dogoditi?

I sada u tom trenutku Chellini je ŠPEK štoper, a ova dvojica nisu iako Chiellini protiv Hrvatske radi istu grešku kao i Badstbuer protiv Italije...
Počinje drugo poluvrijeme i Low opet po nekim ludim idejama - zaš je mjenjao Klosea za Gomeza to nigdar neću saznat, umjesto da je odma vadio Schweinija i stavio Mullera, Schurrlea ili Gotza - tak svjeneo. Kad je Lahm fulo, to je bilo to, bar što se mene tiće.
A sad malo o tom napadačkom nogometu. meni **** nije jasTno, ako Italija igra napadačko nogomet, što to onda je. Ja sam mislio da je napadački nogomet, kada se tvoj protivnik brani. a ti kada imaš loptu si na njegovoj polovici i na postavljenu obranu pokušavaš zabiti gol. Očito da to niej tako. Danas je po novinarima, napadački nogomet, kada igraš na kontre, te iz kontri zabijaš golove...To je nešto novo što ću tek morat naučiti. AJde da je Italija bar 5 minuta držala loptu na švapskoj polovici, stiskala Elf i na taj način došla do prilike, mogao bi se složiti sa tim da igraju napadački nogomet. No kada ti cjelo vrijeme čućiš u svojoj polovici i čekaš i čekaš i čekaš, e onda to za mene nemre niti da oće bit napadački nogomet.
Tu onda dolazimo do novinara i predstavljanu neistine javnosti. Ova tekma bila je označena kao David protiv Golijata. Toliko je u nekim drugim okolnostima njemačka jača od Italije. Koeficijenti iz kladionice su to potvrdili. No to su u biti bili koeficijenti, ko će bolje odigrati, što znači napadati i ko će koga nadigrati u smislu napadačkog razbijanja, a ne davanju golova iz kontre. Znači Italija nemože, držati loptu u nogamana švapskoj polovici, stvarati prilike jednu za drugom na posavljenu obranu, ne može pobjediti Njemačku na način da bi ljudi mogli reći razbila ju je uz TOTALNU DOMINACIJU. I sada ti novinari pošto je to bila borba između davida i golijata, talijansku pobjedu rade većom nego što ona je - To je normalno da je tako. To se isto radilo kad je Chelsea izbacio barcu i kada je Chelsea "pobjedio" Bayern. No ti novinari nisu vidli da je Njemačka bila na 70% snage i da to nije bila ona prava Njemačka koja je harala europom do 19.5...Na to se nadovezao Low, nesreća i promašaji Njemačkih igrača kada se igra protiv italije...
kao što rekoh igra na kontre je odsadanapadački i atraktivan nogomet i to je budučnost nogometa. baš bi volio da ljudi koji to podupiru gledaju jako puno tekmi sa dvije ekipe koje će tako igrati, bez da ijedna od njih nepokuša preuzeti inicijativu na protivničkoj polovici - bit će to SEXUALAN nogomet...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"