A kak je to gladen biti?
Treba nešto reči kad te mučit, to je najbolji lijek.
Ljudi gledaju a nevide...Eto to bi ja rekao kada je u pitanju komentiranje Njemačke repke.
Moram objasniti ljudima zašto je Njemačka na Euru podbacila.
GLAVNI RAZLOG:
E tu sad malo POOP!
Njemačka je u svijetu bila predstavljena kao stroj koji melje sve pred sobom, što je do određenog trenutka bila istina, no u jednom trenutku ona je to prestala biti, ali mediji pa ni ljudi to nisu shvatili a stvar je tako očita.
Do 19.5. Njemačka je bila močan stroj koji bi sve satro, no onda se dogodio taj nesretan poraz Bayerna. Njemačka repka kome god to nije jasTno je u biti Bayern broj 2. Ta tekma bila je početak kraja velikog elfa i zato elf nije osvojio ovo prvenstvo. Kičma ekipa ili ti bayernovi igrači, insatnt su se promjenili. Niti jedan od njih više nema volje, želje, pa niti dovoljno morala i snage da to zaboravi i da s ekoncentrira na novu stvar. Gledajte, ja sam navijač Bayerna i to samo navijač, pa mi utakmica protiv Chelsija barem 20 puta dnevno proleti kroz glavu i sjebe me, a tu i tamo dok neš radim, na to nemislim. Zamislite samo kako je bayernovom igraču koji je tu utakmicu igrao...S tim se nemoguće nositi jer je rana bila i je presvježa. ovo što smo imali prilike gledati na Euru bio je ranjeni elf, koji nema veze sa onim elfom prije 19.5. i ne samo to, zbog te tekme svi Bayernovi igrači, onako spojebani, kasnili su na pripreme i onda su se odma trebali ukomponirati u novu ekipu koja ima zahjeve od navijača da ju osvoje. igrač koji je mentalno sjeban i koji je u depresiji sa takvom zadaćom nemože se nositi.
Zato se ja previše i nisam nado da će Njemačka osvojiti Euro, u biti krivo sam se izrazio, znao sam da Njemačka neće osvojiti Euro jer "Bayern" na to nije bio spreman. Ono što je najgore po Bayern sada nam se još i Euro nadododo na sva ta razočaranja od prošle sezone. Ruku na srce, zaboli nas sve za kup i za ligu, no LP, e to nećemo nikada zaboraviti i pitanje je dal ćemo ikada. O tome će se pričati još 20 godina minimum, a kad tada doči će neki novinar kojemu će na pamet pasti ovo što ja pišem te će napisati taj tekst...
Ono što se trebalo napraviti, a opet to je nempoguće za oćekivati, za boljitak Elfa i šanse za titulu, jedini Bayernov igrač koji je trebao ići na euro bio je Neuer. U ovom sastavu:
-------------------Klose/Poldi
Reus--------------ozil--------Gotze
------------Khedira---L.Bender
Schmelzer--hummels--Merte---Howedse
-------------------neuer
Njemačka bi bila prava, čak i bez Bayernovih igrača te bi napravila podvig i pokazala onu igru koju su od nje svi oćekivali. Čak i uz ovak bombasstičnu ekipu, bez bayernovih igrača, Elf bi mogao sastaviti i više nego reŠPEKtabilnu ekipu! No nažalost tako nešto se nije moglo oćekivat....
e taj 19.5....
________________________________________________________________________________________________
Tek daleko ispod toga na drugom mjestu dolazi Low kao glavni krivac.
LOW:
Trebam se sada pravilno izraziti. Lowa treba za neke stvari kritizirati no isto tako po jednom jako bitnom pitanju Low je bio nemoćan kao što bi bio svaki drugi trener. Njemu su Bayernovi igrači kasnili na pripreme i to brutalno i svi znamo u kakvom su stanju na pripreme došli. To kašnjenje ovaj puta imalo je jako veliki utjecaj na IGRU, za razliku od 2010, a razlog tome je bio taj što su Bayernovi igrači bili totalno u kurcu. pa i za vrijeme Eura su ih glupi novinari pitali o finalu protiv Chelsija i svi ste mogli vidjeti kako su odgovarali jer ih to previše boli. Zbog tog razloga Low je bio hendikeporan i treba stati u njegovu obranu.
E sad greška kod Lowa su slijedeće:
1.) Schweini mu je bio previše bitan i dao mu je da igra iako nije bio spreman a niti jednu tekmu Schweini nije odigrao na razini i unatoč tome Low ga je forsirao jer on je kao vođa na terenu. On i je vođa na terenu kada je spreman, ali u ovakvom fizičkom i mentalnom stanju on to nije mogao biti. Umjesto njega trebao je igrati Kroos koji je bio puno spremniji od njega i u boljoj formi. Već sa tim potezom Elf bi dobio na kvaliteti, protočnosti igre i kreativnosti jer bi Khedira i Ozil imali sa kim igrati. Nekako bi rekao da se Low bojao da nešto nenapravi krivo.
2.) Krila - Podolski - da se razumijemo, Poldi nije tako loš igrač kako ga se ovdje predstavlja, već je stvar u tome da POLDI NIJE KRILO. JasTno mi je da se njega u prošlosti guralo na tu poziciju kada Njemci još uvijek krila nisu imali, no danas kada imaš izbor između jednog fenomenalnog Reusa, sexualnog Schurrlea i genijalaca Gotzea, za tim stvarno nije bilo potrebe. A ono što je paradoxalno, njemu je u teoriji trebao igrati Klose zbog kombinatorike. Pa u tom slučaju izbaci Poldija i uvedi jednog od ove trojice i dobit ćeš više na kombinatorici nego što ćeš dobiti sa time da vadiš Gomeza koji ti pokazuje da je u formi za Klosea - TO SE NERADI, to nije dobro i to ti je ogromna greška!
3.) "Čudno" rotiranje kod igrača, odmaranje krivih te prilagođavanje protivnicima kada se to netreba raditi. Nejmačka je poznata po svojoj brzini i explozivnosti, a iz tekme u tekmu oni tako nisu igrali zbog čudne taktike i igrača koji su bili krivo odabrani - čovjeku je sve jasTno kad vidi što je Reus talijanima u samo 45 minuta uspio napraviti...
Ovaj slijedeći razlog povezuje dvije stvari, Lowa i ono što sam rekao zašto švabi neće osvojiti prvenstvo - ovo je godina gnoja i švabi to neće osvojiti jer su PREKVALITETNI. U takvom izboru igrača bilo je jako teško odabrati ko da igra i tu je Low podbacio. nekako se oslonio na rutinu i imena, umjesto na spremnost i kvalitetu koja je potrebna za određene poziciji i tako je došlo do ovoga ćega je došlo...Ne razumijem zašto gotze nije dobio više šanse . Valjda zato što igra za BvB - ima da ga Bayern kupi tako da bude standardan član elfa!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"