Najbolji server svih vremena, meni se ruke tresu, on 7 prvih servisa za redom, sami ugao terenalegenda reala je napisao/la:Koji drvosječa, samo servis buba![]()
Molim te Boze Tie-Break!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Najbolji server svih vremena, meni se ruke tresu, on 7 prvih servisa za redom, sami ugao terenalegenda reala je napisao/la:Koji drvosječa, samo servis buba![]()
****www.****.tv/watch/58489/1/fede ... nline.htmlraul-zakon je napisao/la:Ima li neko pravo dobar link, da ispratim 5. set na miru do kraja? Hvala !
Hvala puno još jednom. Spasio si me !Grdan je napisao/la:****www.****.tv/watch/58489/1/fede ... nline.htmlraul-zakon je napisao/la:Ima li neko pravo dobar link, da ispratim 5. set na miru do kraja? Hvala !
ja gledam,slika odlična bez smetnji.
nema na čemu,****.tv je zakon za sve sportoveraul-zakon je napisao/la:Hvala puno još jednom. Spasio si me !Grdan je napisao/la:****www.****.tv/watch/58489/1/fede ... nline.htmlraul-zakon je napisao/la:Ima li neko pravo dobar link, da ispratim 5. set na miru do kraja? Hvala !
ja gledam,slika odlična bez smetnji.
Ma kakva crna povreda, frajer na svakoj pauzi masažu dobija, čisto da opusti mišiće, nije to nikakva povreda u pitanju, nego posljednji pokušaj da se protivnik izbaci iz ritma, ali neće ićiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Povrijedio se Benetu, ali ne trazi medical timeout, svaka mu cast
Ovo je klasicni primer patkometrije sa MTFa.samosarajvo je napisao/la:Ukoliko on osvoji ove godine WB smanjice Rafinu šansu da mu se priblizi (ali ne toliko) a ako osvoji OI smanjice pofino jer ce onda Rafa morati upotpunosti da ga stigne po broju GS a ovako bez OI i sa boljim h2h a 1-2 GS-a manje nije strasno.
E ovo vam je klasični primjer , jednog od mrzitelja Rafe i FeđoljubcaMaGiCa je napisao/la:
Ovo je klasicni primer patkometrije sa MTFa.![]()
Razlika je jednostavna: Federer je godinama vladao betonom, travom i indoors sezonom. Od dominacije na sljaci ga je odvojio Nadal.
Nadal je godinama samo vladao sljakom i u dve sezone je uspeo da prenese tu dominaciju na travu. Beton i indoors nikada nisu bili njegovi i po svemu sudeci - nikada i nece.Toliko o RNu.![]()
Najveći su jučer nažalost oprostioLBJ MVP je napisao/la:Legenda se mislio tako lako riješit najvećeg![]()
Po čemu je najboljilegenda reala je napisao/la:I nek mi još jednom ovi mrzitelji kažu kako je Rafa ono, Rafa ovo, a Feđa najbolji svih vremena pa ima odma da ih banujem![]()
Čuj Feđa najbolji svih vremena i neka njegova elegancija, pa on ja ba obični drvosječa![]()
![]()
Rafa je igrač, čovjek koji nema servisa a osvojio sve živo, ovaj čim ne može buba as, a kad Karlović to radi on ne valja, a Feđa valja, ma šta ja pričam neobjektivnim Feđoljubcima![]()
![]()
Rafael Nadal najbolji teniser na dunjaluku svih vremena !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.