pravo se vidi da pratis od juce tenisČuj Feđa najbolji svih vremena i neka njegova elegancija, pa on ja ba obični drvosječa
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Federer najbolji tenisač svih vremena
Švicarski tenisač Roger Federer najbolji je tenisač svih vremena u izboru međunarodnih stručnjaka za američki "Tennis channel", objavljeno je danas.
Federer je proglašen najboljim tenisačem u okviru izbora "100 najboljih tenisača svih vremena" koji obuhvaća i tenisačice.
Iza njega nalazi se legendarni Australijanac Rod Laver, na trećem mestu je Njemica Steffi Graf, zatim Martina Navratilova, Pete Sampras, Rafael Nadal, Bjorn Borg, Margaret Court, Chris Evert i Billy Jean King.
Trenutačno najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nalazi se na 40. mjestu.
http://www.nacional.hr/clanak/127139/fe ... ih-vremena
Švicarski tenisač Roger Federer najbolji je tenisač svih vremena u izboru međunarodnih stručnjaka za američki "Tennis channel", objavljeno je danas.
Federer je proglašen najboljim tenisačem u okviru izbora "100 najboljih tenisača svih vremena" koji obuhvaća i tenisačice.
Iza njega nalazi se legendarni Australijanac Rod Laver, na trećem mestu je Njemica Steffi Graf, zatim Martina Navratilova, Pete Sampras, Rafael Nadal, Bjorn Borg, Margaret Court, Chris Evert i Billy Jean King.
Trenutačno najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nalazi se na 40. mjestu.
http://www.nacional.hr/clanak/127139/fe ... ih-vremena
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 29 jun 2012, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da je dovoljno to što nije drvosječa, i što momak teži da se nadigrava cijeli mečGrdan je napisao/la: Po čemu je najbolji?
Edine objasni ovom delku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ajde bolan sta meni ima ko da objasnjava kad se prosipaslegenda reala je napisao/la:Mislim da je dovoljno to što nije drvosječa, i što momak teži da se nadigrava cijeli mečGrdan je napisao/la: Po čemu je najbolji?
![]()
Edine objasni ovom delkuda ja tenis imam u malom prstu, ja nemam vremena
Bravo Roger! Federer nije izgledao uopste umoran na kraju meca a igralo se pet setova (on se i ne trudi da bude umoran
).
Jos dva meca do duela sa Noletom i aBd pobjede i 1. mjesta.
C'mon Roger!
Jos dva meca do duela sa Noletom i aBd pobjede i 1. mjesta.
C'mon Roger!
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zasto se jos uvijek prica o buducem 4. igracu svijeta?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ma Del Potro uzima Wimbledon
Kakav Rafa,Nole i Federer 
Delpu da nije bilo one povrede ja msm da bi on bio novi Number 1, al nakon toga se sav skroz pogubio :/ nzm ko da se plasi da se ponovo ne povrijedi :/ prava stetaTMmanija2012 je napisao/la:Ma Del Potro uzima WimbledonKakav Rafa,Nole i Federer
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Delpo ima teske meceve do finala..sutra Nishikori,onda vjerovatno Ferrer,pa Tsonga..al vjerujem u njegadelko je napisao/la:Delpu da nije bilo one povrede ja msm da bi on bio novi Number 1, al nakon toga se sav skroz pogubio :/ nzm ko da se plasi da se ponovo ne povrijedi :/ prava stetaTMmanija2012 je napisao/la:Ma Del Potro uzima WimbledonKakav Rafa,Nole i Federer
btw kao sto rece 2 posta iznad mene, valjda ce roger to sve tak uzeti
aj roger
He he he, kakve lozane. Zar neko ovde veruje da ce Federer dobiti Djokovica?
Ogulice ga Djoker bez problema, bude li RF bio pasivan kao danas. A agresivnije izdanjem ce se Roger samoizbaciti, jer to ne prolazi vise. Imajte na umu da ce i teren biti izraubovan i da to pomaze Djokovicu.
Ogulice ga Djoker bez problema, bude li RF bio pasivan kao danas. A agresivnije izdanjem ce se Roger samoizbaciti, jer to ne prolazi vise. Imajte na umu da ce i teren biti izraubovan i da to pomaze Djokovicu.
Inace Djokovic igra u zivotnoj formiMaGiCa je napisao/la:He he he, kakve lozane. Zar neko ovde veruje da ce Federer dobiti Djokovica?
Troicki panj je u boljoj formi
Roger Federer the greatest of all time!
Nakon što je ispo atletičar, sad Rogy ima manje konkurenata, ako ih tako možemo nazvati, ide on do kraja i uzima hladno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
@muXmania&Edin TM87
Nema Roger leka protiv Djokovica. Morace da servira besprekorno i da se krece puno bolje.
Djokovic danas igrom u poslednja tri seta je pokazao da je #1 favorit, cak i da je ostao Nadal u zrebu.
Zivi bili, pa videli...
Nema Roger leka protiv Djokovica. Morace da servira besprekorno i da se krece puno bolje.
Djokovic danas igrom u poslednja tri seta je pokazao da je #1 favorit, cak i da je ostao Nadal u zrebu.
Zivi bili, pa videli...
A e ono k´o da su ikad igrali na travi.
Nakon dvije uspavanke ovaj mec je trebao Rogeru i mislim da do polufinala nece biti problema.
a onda Serverer uz kvalitetan forhend moze dalje.
Nakon dvije uspavanke ovaj mec je trebao Rogeru i mislim da do polufinala nece biti problema.
a onda Serverer uz kvalitetan forhend moze dalje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Koji sam ja bolesnik!?
Izađem s jaranima u lov, oni svi u Tropicani bare i šmekaju ženske, ja prekoputa u kladionici znojim se i nerviram zbog Rogera. Ali vrijedilo je svake kape znoji.
Večeras i sinoć se vidjela razlika između velikog i najvećeg, veliki je izgubio, a najveći je poraz pretvorio u pobjedu.
POETRY IN THE MOTION
ALLEZ ROGER
Izađem s jaranima u lov, oni svi u Tropicani bare i šmekaju ženske, ja prekoputa u kladionici znojim se i nerviram zbog Rogera. Ali vrijedilo je svake kape znoji.
Večeras i sinoć se vidjela razlika između velikog i najvećeg, veliki je izgubio, a najveći je poraz pretvorio u pobjedu.
POETRY IN THE MOTION
ALLEZ ROGER
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Istina. Nikada nisu igrali na travi. Ali, to ne menja stvari da je Djokovic uzeo 6 od poslednjih 7 takmicarskih meceva sa RFom (+ 1 razbijanje u Abu Dhabiju).
Serverer je trazena, ali deficitarna roba. Sa druge strane, Returnovic se pojavljuje cesce i unistava na brzim podlogama.
A nije bas da je trebalo Federeru da se izvlaci sa ruba poraza, priznaces.
Serverer je trazena, ali deficitarna roba. Sa druge strane, Returnovic se pojavljuje cesce i unistava na brzim podlogama.
A nije bas da je trebalo Federeru da se izvlaci sa ruba poraza, priznaces.
uvijek mi je misterija bila kako uci tamo, pa covjece jedno na drugomGaziHusrevbeg je napisao/la:Koji sam ja bolesnik!?![]()
![]()
Izađem s jaranima u lov, oni svi u Tropicani bare i šmekaju ženske, ja prekoputa u kladionici znojim se i nerviram zbog Rogera. Ali vrijedilo je svake kape znoji.![]()
POETRY IN THE MOTION![]()
ALLEZ ROGER
nema potpisa
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa dođeš pola sata ranije dok je prazno i rezervišeš stol.
Doduše ovaj moj jaran zna par konobara pa je i to olakšavajuća okolnost.
Doduše ovaj moj jaran zna par konobara pa je i to olakšavajuća okolnost.
Željezničar ale!
Roger su sanse minimalne, ne govorim to zbog Benetoa.
Bit će velika borba za mjesto u polufinalu sa Tsongom između Ferera,Del Potra,Murraya,Čilića a ne treba zaboraviti ni Rodika.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.