Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Chat
Smece cura,navija za Zrinjski i Hrvatsku ja je pitao 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da, to je istina.Ukoliko se ne varam ona se prvi put pojavila u toku SP 2006, je li tako?bistrikboy je napisao/la:Smece cura,navija za Zrinjski i Hrvatsku ja je pitao
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- reds_forever
- Kontakt:
jest...francuska protiv francuskeButmiran je napisao/la:Da, to je istina.Ukoliko se ne varam ona se prvi put pojavila u toku SP 2006, je li tako?bistrikboy je napisao/la:Smece cura,navija za Zrinjski i Hrvatsku ja je pitao
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem da nam se Rz88 vratio..otkad si odgodjen covjece 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
javio se da cestita zelji rodjendan,,, vidi se da nas cita i dalje,,,Phill Jackson je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da nam se Rz88 vratio..otkad si odgodjen covjece
Rz88, legendo,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Maloprije sam pročitao na teletextu da je po zahtjevu bh. vlasti uhapšen Edin Džeko i još neka žena, navodno zbog umiješanosti u ratne zločine. 
stara vijest, brate....sladoled je napisao/la:Maloprije sam pročitao na teletextu da je po zahtjevu bh. vlasti uhapšen Edin Džeko i još neka žena, navodno zbog umiješanosti u ratne zločine.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Phill Jackson
- Kontakt:
moracu provjerit kolko glasi ginisov rekord za bajramske kolace..nijedan nisam pojeo dosad 
ja pojela jedan, sam zato sto sam ga ja pravila,,,Phill Jackson je napisao/la:moracu provjerit kolko glasi ginisov rekord za bajramske kolace..nijedan nisam pojeo dosad
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Phill Jackson
- Kontakt:
sta ima ti znas pravitlejla je napisao/la:ja pojela jedan, sam zato sto sam ga ja pravila,,,Phill Jackson je napisao/la:moracu provjerit kolko glasi ginisov rekord za bajramske kolace..nijedan nisam pojeo dosad![]()
mozes mislit,,, ma dobra sam ti ja sa kolacima,,, ovo ostaloPhill Jackson je napisao/la:sta ima ti znas pravitlejla je napisao/la:ja pojela jedan, sam zato sto sam ga ja pravila,,,Phill Jackson je napisao/la:moracu provjerit kolko glasi ginisov rekord za bajramske kolace..nijedan nisam pojeo dosad![]()
..mogu mislit na sta je to licilo
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Phill Jackson
- Kontakt:
[/quote]
ja pojela jedan, sam zato sto sam ga ja pravila,,,
[/quote]sta ima ti znas pravit
..mogu mislit na sta je to licilo
[/quote]
mozes mislit,,, ma dobra sam ti ja sa kolacima,,, ovo ostalo
odo ja mama utakmicu gledat,,,
[/quote]bolje da joj mjesto toga kazes na pogresnu si se namjerila 
ja pojela jedan, sam zato sto sam ga ja pravila,,,
mozes mislit,,, ma dobra sam ti ja sa kolacima,,, ovo ostalo
- majestic24
- Kontakt:
Pozz...moze li mi neko reci zasto sa BH mreze se nemoze slati poruka za Ameriku???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
strahuju od novog teroristickog napadamajestic24 je napisao/la:Pozz...moze li mi neko reci zasto sa BH mreze se nemoze slati poruka za Ameriku???
Pozdrav raja.Imam problem sa Samsung PC studio 3 preko kojeg prebacujem stvari sa racunara na mobitel!Kada udjem u Multimedia Manager izbaci mi manji prozor na kojem pise ovo: Audio/video filter authentation failed
Regiter Audio/video filter in your Program folder! i poslije toga me izbaci iz programa,tako da ne mogu nista prebaciti!
Znali neko u čemu bi mogao biti problem!Unaprijed hvala!
Regiter Audio/video filter in your Program folder! i poslije toga me izbaci iz programa,tako da ne mogu nista prebaciti!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- reds_forever
- Kontakt:
mislim da ne moras uopste da pokreces taj samsung PC,ja imam drugaciji problem,kad instaliram Sony Ericsson manager uopste se pokrenut ne moze,samo trazi neke update na netu,zato samo povezem mobitel sa PC em i pojavi se slicno kao za stick,nakon nekoliko sekundi,onaj prozorcic sa play,open file itd. i na taj nacin preneses zeljene podatkeformance je napisao/la:Pozdrav raja.Imam problem sa Samsung PC studio 3 preko kojeg prebacujem stvari sa racunara na mobitel!Kada udjem u Multimedia Manager izbaci mi manji prozor na kojem pise ovo: Audio/video filter authentation failed
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Sretan rođendan mom dragom prijatelju Geronimu. Nadam se svemu najboljem za tebe u tvom životu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.