Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Juvelandia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Juvelandia » 29 jun 2012, 23:35

Mancini za Sky izjavio niko od 4-ce napadace ne ide nigdje, dakle i Edin.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jun 2012, 23:40

Ma ovdje hebe lud zbunjenog, evo sada čitam na ss.ba, onaj trener Rome, novi trener, prije par dana izjavio da ne računa na Marquinha, pročitaj te kolumnu, i evo sada ipak potpisuje ugovor, stanje se mijenja iz dana u dan, a koliko Mancini drži do svojih izjava, uvidjeli smo na primjeru Teveza, i Balotellija u prošloj sezoni Premier League
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 jun 2012, 09:31

Vi ste izgleda mladi momci, nijedan transfer niti pregovori se ne objavljuju dok se ne finalizira, pogotovo u ovim klubovim A kategorije gdje spada i Man City. Dzeko je to fino naucio i vidi se kad daje izjave jedino sto se moze izvuci iz njega je komentar "Ja sam igrac Cityja". Naravno i Mancini daje takve izjave "Dzeko je igrac Cityija, odlican igrac i trebamo ga". Ali ti ne znaci da vec sljedece sedmice nece potpisati za nekoga. Moguce je da je deal sa Bayernom bio u poodmakloj fazi ali im je sada izletio Mandzukic koji nije ipak dzekin kalibar ali ni ne treba im, jer imaju Gomeza.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 30 jun 2012, 09:49

biskitt je napisao/la:Vi ste izgleda mladi momci, nijedan transfer niti pregovori se ne objavljuju dok se ne finalizira, pogotovo u ovim klubovim A kategorije gdje spada i Man City. Dzeko je to fino naucio i vidi se kad daje izjave jedino sto se moze izvuci iz njega je komentar "Ja sam igrac Cityja". Naravno i Mancini daje takve izjave "Dzeko je igrac Cityija, odlican igrac i trebamo ga". Ali ti ne znaci da vec sljedece sedmice nece potpisati za nekoga. Moguce je da je deal sa Bayernom bio u poodmakloj fazi ali im je sada izletio Mandzukic koji nije ipak dzekin kalibar ali ni ne treba im, jer imaju Gomeza.
Ne znam koliko imaš godina, i koliko pratiš fudbal sudeći po ovoj izjavi pretpostavljam par godina :shock: Taj isti Bayern je jedina ekipa koja u prosloj godini nije radila u minusu tj. poslovala je u velikom plusu. Bayern dovodi striktno igrače koji im trebaju za solidne novce. Misliš da će švabo kupiti nekoga, tek onako?? Ti sada ovdje lupetaš " ali im je sada izletio Mandzukic koji nije ipak dzekin kalibar ali ni ne treba im, jer imaju Gomeza". Džeko kada da gol nekoj reprezentaciji kalibra Italija i sl. i kada prestane dolaziti mamuran na okupljanja možda se i proda. Do tada neka sjedi na klupi jer mu je tamo i mjesto. Tek se sada vidi što je Manćini forsirao Maria. Skonto je i on i Irfan koliko je sati neka kaplje 100 milja sedmično i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 jun 2012, 10:08

stomaklija je napisao/la:
biskitt je napisao/la:Vi ste izgleda mladi momci, nijedan transfer niti pregovori se ne objavljuju dok se ne finalizira, pogotovo u ovim klubovim A kategorije gdje spada i Man City. Dzeko je to fino naucio i vidi se kad daje izjave jedino sto se moze izvuci iz njega je komentar "Ja sam igrac Cityja". Naravno i Mancini daje takve izjave "Dzeko je igrac Cityija, odlican igrac i trebamo ga". Ali ti ne znaci da vec sljedece sedmice nece potpisati za nekoga. Moguce je da je deal sa Bayernom bio u poodmakloj fazi ali im je sada izletio Mandzukic koji nije ipak dzekin kalibar ali ni ne treba im, jer imaju Gomeza.
Ne znam koliko imaš godina, i koliko pratiš fudbal sudeći po ovoj izjavi pretpostavljam par godina :shock: Taj isti Bayern je jedina ekipa koja u prosloj godini nije radila u minusu tj. poslovala je u velikom plusu. Bayern dovodi striktno igrače koji im trebaju za solidne novce. Misliš da će švabo kupiti nekoga, tek onako?? Ti sada ovdje lupetaš " ali im je sada izletio Mandzukic koji nije ipak dzekin kalibar ali ni ne treba im, jer imaju Gomeza". Džeko kada da gol nekoj reprezentaciji kalibra Italija i sl. i kada prestane dolaziti mamuran na okupljanja možda se i proda. Do tada neka sjedi na klupi jer mu je tamo i mjesto. Tek se sada vidi što je Manćini forsirao Maria. Skonto je i on i Irfan koliko je sati neka kaplje 100 milja sedmično i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
Eto Džeko ispade pijanac, po tebi. Kao da ni jedan drugi nogometaš nikad ne popije. Da Mandžukic nije dao ta tri gola nikone bi ni pitao za njega, al sad nakon toga Mandža posdade Messi, a Džeko neznalica, pijanac....Mandžo i Džeko imaju isto godina,a Džeko tri puta više golova i za rep. i za klubove, titula pojedinacnih, klubskih i nikako se ne mogu porediti. Mancini je forsirao Maria, a taj nje ništa više uradio od Džeke, odnosno jeste, milion kazni ..da te pdsjetim kojeim je kalibrima Džeko davao golove Španiji, Francuskoj, redovno MU...ili ovo nisu kalibri Italija isl.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 jun 2012, 10:24

Dzeko im ne treba jer imaju Gomeza ;) . A zasto Bayern pozitivno posluje, pa upravo zato jer ne posluju na nacin na koji posluje Man City, i zato nece dovesto Dzeku (kako sada stvari stoje), jer im ne treba! Za Dzeku trebaju dati minimalno 30 mio eura, madzo ih je kostao 13 mio prema informacijama koje su dostupne javnosi. FYI, dzeko se prodao ima nekoliko godina, iza sebe ima titlulu prvaka Njemacke, najbolji je strijelac Bundeslige, Prvak Engleske, Osvajac FA kupa, drugi strijelac prvaka engleske u strasnoj konkurenciji. A Mandzo? Dobar igrac ali nema nista iza sebe (osim ako pogodak Italiji na Euru ne vrednujemo kao dostignuce)

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 30 jun 2012, 10:27

ZOI84 je napisao/la:
Eto Džeko ispade pijanac, po tebi. Kao da ni jedan drugi nogometaš nikad ne popije. Da Mandžukic nije dao ta tri gola nikone bi ni pitao za njega, al sad nakon toga Mandža posdade Messi, a Džeko neznalica, pijanac....Mandžo i Džeko imaju isto godina,a Džeko tri puta više golova i za rep. i za klubove, titula pojedinacnih, klubskih i nikako se ne mogu porediti. Mancini je forsirao Maria, a taj nje ništa više uradio od Džeke, odnosno jeste, milion kazni ..da te pdsjetim kojeim je kalibrima Džeko davao golove Španiji, Francuskoj, redovno MU...ili ovo nisu kalibri Italija isl.
Mozda sam se pogrešno izrazio ali ruku na srce Džeko u reprezentaciji redovno, jedna velika 0. Nisam rekao da je Mandžo bolji od Ede, poenta moga posta je ta da ga bavarci nisu kupili da igra za B-tim. Odličan igrač za Njemačku ligu. I da, kada bh-repka bude igrala srcem kao hrvati zadnjih 10god. mozda i bude nesto od nas, dotada....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2012, 10:32

@stomaklija, nemoj Davuda ti vise :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 jun 2012, 10:40

@stomaklija...jeste redovno igra loše, zato je dao 21 gol za reprezentaciju.Uopšte ne mislim da Hrvati više vole Hrvatsku, nego naši BiH i nije u pitnju srce nego konpletna organizacija koja nama nedostaje. Savez, trener, strucni štab, državu... sve su to stvari koje moraju do u detalje biti uredene, pa tek onda igraci. Samo jedan cu primjer navesti,kažu Hrvati za svakog svog protivnika su imali posebnog covijeka koji je godinu pratio protivnika, pored strucnog stožera koji non stop putuje, imali su angažovane i dodatne ljude ....nas Sajo kaže gledao sam nekad na KASETI, a Baljic, pa je li taj ikad i progovorio , a kamo li nešto uradio.. Džeko jednakovoi BiH i i igra srcem baš kao i Mandža za Hrvtsku, samo što Džeko nema sve preduslove u rep i državi kao Manžo

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 jun 2012, 10:52

Izgleda da je Dzekina omiljena pjesma ona "dzigara" sto ide, "ja samo pijem i tugu krijem" :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 11:09

ZOI84 je napisao/la:@stomaklija...jeste redovno igra loše, zato je dao 21 gol za reprezentaciju.Uopšte ne mislim da Hrvati više vole Hrvatsku, nego naši BiH i nije u pitnju srce nego konpletna organizacija koja nama nedostaje. Savez, trener, strucni štab, državu... sve su to stvari koje moraju do u detalje biti uredene, pa tek onda igraci. Samo jedan cu primjer navesti,kažu Hrvati za svakog svog protivnika su imali posebnog covijeka koji je godinu pratio protivnika, pored strucnog stožera koji non stop putuje, imali su angažovane i dodatne ljude ....nas Sajo kaže gledao sam nekad na KASETI, a Baljic, pa je li taj ikad i progovorio , a kamo li nešto uradio.. Džeko jednakovoi BiH i i igra srcem baš kao i Mandža za Hrvtsku, samo što Džeko nema sve preduslove u rep i državi kao Manžo
dobro napisano..
a zašto je to tako? zato jer hrvati kao narod više vole hrvatsku(čak i oni iz bih) nego što narodi u bih vole bosnu...čak i među bošnjacima nema prevelikog entuzijazma i želje za radom...čast izuzecima naravno,ali oni nisu dovoljni...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 jun 2012, 11:12

dean_ je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:@stomaklija...jeste redovno igra loše, zato je dao 21 gol za reprezentaciju.Uopšte ne mislim da Hrvati više vole Hrvatsku, nego naši BiH i nije u pitnju srce nego konpletna organizacija koja nama nedostaje. Savez, trener, strucni štab, državu... sve su to stvari koje moraju do u detalje biti uredene, pa tek onda igraci. Samo jedan cu primjer navesti,kažu Hrvati za svakog svog protivnika su imali posebnog covijeka koji je godinu pratio protivnika, pored strucnog stožera koji non stop putuje, imali su angažovane i dodatne ljude ....nas Sajo kaže gledao sam nekad na KASETI, a Baljic, pa je li taj ikad i progovorio , a kamo li nešto uradio.. Džeko jednakovoi BiH i i igra srcem baš kao i Mandža za Hrvtsku, samo što Džeko nema sve preduslove u rep i državi kao Manžo
dobro napisano..
a zašto je to tako? zato jer hrvati kao narod više vole hrvatsku(čak i oni iz bih) nego što narodi u bih vole bosnu...čak i među bošnjacima nema prevelikog entuzijazma i želje za radom...čast izuzecima naravno,ali oni nisu dovoljni...
Ovo je sportski forum, a ti ga pretvoriš u politicku raspravu, možda se sretnemo na nekom drugom forumu, pa ci ti onda odgovoriti na ovakve gluposti koje pišes

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 11:28

ZOI84 je napisao/la:[
Ovo je sportski forum, a ti ga pretvoriš u politicku raspravu, možda se sretnemo na nekom drugom forumu, pa ci ti onda odgovoriti na ovakve gluposti koje pišes
istina nije to tema,ali morao sam odgovorit....kad već uspoređujete hrvatsku i bih....
ali nije valjda da želiš reći nisam u pravu? dijete drago prilično je očito da sam u pravu...to je ključ svega

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jun 2012, 11:38

Džaba tebi @dean voljeti ili ne voljeti svoju državu, koju god smatraš svojom, ako nemaš kvaliteta, talenta, pobjednički mentalitet, ne gubitnički, vjeru u sebe, profesionalnost, organizaciju, uređenu državu, svakoga čovjeka koji u istom trenutku gleda i teži ka istom cilju, to je malo viša filozofija da je tako nazovemo
Ne igra 2.5 mil Bošnjaka za BiH isto kao i 4 mil Hrvata za Hrvatsku, nego igraju potpuno drugi faktori, koji na kraju i predstavljaju tu kapaljku više na jednu od suprotnih strana
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 jun 2012, 12:01

Mancini za Sky Sport o Balotelliju i Dzeki

"Balotelli? He has incredible qialities, I think that the game against Germany has been very important for him. In Manchester the fans love him, he must understand that he has to use every single chance. There are no chances at all that he will leave, the club has invested a lot on him two years ago, he is not for sale. Dzeko to Juve? His departure is not in our plans, it's difficult that he will leave".

Sudeci po ovome Mancini bi vjerovatno zelio da Dzeko napusti City ali problem je visoka cijena, tako da dijamant ce vjerovatno ostati u City-u.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 12:04

zizu1991 je napisao/la:Džaba tebi @dean voljeti ili ne voljeti svoju državu, koju god smatraš svojom, ako nemaš kvaliteta, talenta, pobjednički mentalitet, ne gubitnički, vjeru u sebe, profesionalnost, organizaciju, uređenu državu, svakoga čovjeka koji u istom trenutku gleda i teži ka istom cilju, to je malo viša filozofija da je tako nazovemo
znači bih to nema...a to govori koliko je narodu u bih stalo do njegove države...govorim o većini...znaš onu : "ne pitaj što tvoja zemlja može učinit za tebe, nego što ti možeš učiniti za svoju zemlju"

kao što znamo,srbe i hrvate iz bih većinom boli ona stvar za tu državu,a bošnjaci su jači na riječima nego na dijelima(čast izuzecima)..dobro i srbi im malo otežavaju...
nije problem đžeko i njegova ljubav prema reprezentaciji
Ne igra 2.5 mil Bošnjaka za BiH isto kao i 4 mil Hrvata za Hrvatsku, nego igraju potpuno drugi faktori, koji na kraju i predstavljaju tu kapaljku više na jednu od suprotnih strana
ne igra 2.5 mi bošnjaka za bih,ali oni čine tu državu...kakav narod, takva vlast...kakva vlast, takva država..kakva država,takav sport....

neću sad reći da je stanju hrvatskoj idealno,ali ipak oni pokazuju puno više jedinstva, entuzijazma i ljubavi prema svojoj državi....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2012, 13:05

slika

slika

8-)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 jun 2012, 13:08

:lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2012, 13:09

Kakav kloc :mrgreen:

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 30 jun 2012, 13:12

Dobro je,nije gej.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.