ta razlika od dva miliona ide na plate čistačica ,ljude koji održavaju teren,ekonoma ,doktora,direktora ,trenera u omladinskom pogonu ,struja ,voda ,pripreme ,svaka tekme u heregovini (međugorje) pa mini pripreme na bjelašnici ,poreziboccaccio je napisao/la:@malta071
Da ne citiram cijeli post pa cu ovako sa stavkama kao redni brojevi i probacu biti kratak
1.Prvo sto si citirao je ono u cemu se slazemo.Konsolidacija redova,normalno da je takav postupak ,imamo majstora i on je to uredio na pravi nacin.Prica za ponos.Sve sto je postignuto vezano je za dovodjenje besplatnih igraca,gdje se cak i dobro zaradilo.U pitanju je nasa liga,na koju nemam zamjerke i na sta sam apsolutno ponosan.Napisao sam da svo moje pisanje nema veze samo sa premijer ligom,vec pokusavam malo globalnije.Slazemo se tu potpuno.Tako je i trebalo i moralo da bude.
2.Nismo daleko ni od ovog razmisljanja kada se gleda tako kako si napisao.Rizik je svakako veliki i eventualni neuspjeh bi ostavio posljedice.No ostavio bi onakve posljedice da bi morali opet ici na isti nacin.Znaci dovodeci opet besplatne igrace.Za nasu ligu opet sasvim dovoljno,a sa druge strane bar smo probali,pa promasili,sta da se radi,bilo bi povuci potegni za plate,ali izvukli bi se kao i onaj prvi put.
U jedno nisam siguran ovde.A to je nas budzet.Da bi dao odgovor na pitanje da li necemo ili ne mozemo,ja sam najskloniji odgovoru ne smijemo.Javno je stavljen nas budzet kojim raspolazemo.To znaci da imamo pare koje kroz godinu dana mozemo da trosimo.Ako se klub oslonio na varijantu da placa plate samo igracima,onda je jasna matematika.Klub koji ima budzet preko 4,5 miliona km i koji troskove pravi samo na plate igraca,koji usput ugovorom moraju sami sebi placati doprinose,jer je to pokazao Savicev slucaj koji je izgubio na arbitrazi,znaci da se tako radi.Na sva gostovanja,rezije i neke sitne dugove koje smo poplacali,te plate igraca,matematicki ne bi budzet trebao preci nesto puno preko 200 hiljada mjesecno.Ovo je laicki.Neka me neko ubijedi da trosimo preko 200 hiljada mjesecno.To je na godisnjem nivou oko 2,5 miliona km.Gdje je ostatak ?
Moguce je da neku lovu nismo naplatili a da je ubiljezena u budzet kluba.Opet je jednostavno,lova ce se svakako naplatiti a to znaci da je budzet ispunjen.Po tome klub je u stanju da se trenutno zaduzi dok lova ne legne.A to znaci da love ima itekako.bar 2 miliona viska,sa kojim bi se moglo raspolagati.Nisam ja neki matematicar,ovo je cista logika.
Vezano za mlade igrace potpuno se slazem,ali zasto to nismo u stanju.Pa ne damo nista nikome.Nema sanse da uzmes Mesanovica jer kosta neku lovu.Mi bi da je kako moguce da mladog dobrog igraca dobijemo dzaba a da ga prodamo za milion eura.Super nam je plan.Neki opet igraci uzmu sebi za pravo da su totalno nerealni i da traze previse za neko produzenje ugovora.Sta da se radi,ne moze se uvijek izvojevati pobjeda u pregovorima.Sta onda ocekivati ? Evo to si se ti pitao.A ja pogotovo ne znam odgovor jer razmisljam mozda malo nerealnije i ekstremnije u odnosu na situaciju.
3.Ovo pitanje je uvijek takvo.Ako neko ima prednost onda kada pobijedi onaj koji nema prednost,taj napravi iznenadjenje.Nisam napisao nista o nekom velikom iznenadjenju nego se slazem s tobom da oni imaju prednost.Mislim da mozemo dobiti,ali ako dobijemo onda cemo napraviti iznenadjenje,nesto kao prosle godine protiv Serifa.To je po meni taj neki rang,mislim da se mogu oni proci,ali trebace nam i puno sportske srece i preko mogucnosti da igramo,da se neke stvari poklope.Ako dobijemo,na konju smo.Svi to maksimalno prizeljkujemo.
Veliki pozdrav za tebe.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Tomislav Tomić potpisao na dvije godine...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
KISELJAK: ŽELJO -OLIMPIC
I POLUVRIJEME
Bukvic-solidan, imao par grešaka prilikom izlijetanja, zbog loše saradnje s Kerlom, kod gola nije mogao ništa.
Kerla-u duelu i više nego dominantan, postavljane dobro, saradnja s Bogiem super.Iako je vidno napredovao, ostaje mu velika mana što se tiče pregleda igre i i nalaženja "pametnih" rjašenja, više igra na snagu, u suštini ima prostora za napredak.
Bogičević-Sve isto kao i prije, dobar.A meni se jučer učinio po prilično spor, trom (valjda zbog nevažnosti utakmice).
Kvesić-Jako dobar, eksplozivan,nastavio tamo gdje je stao prošle godine i igrao je vrlo visoko na polovici Olimpika, mada je sve stizao.On je bio na svom nivou.
Benjo Č.-Ništa posebno, rutina.
Zola-Jako dobar, stiče to neophodno iskustvo, večinu duela je dobio i primio je dosta "batina", pregled igre fantastičan, školski.Jedina moja zamjerka je što za tu poziciju fali mu ta jedna doza "drskosti" i bezobzrazluka, nekako mi on prepošten
, al valjda će i to s godinama doći.On je dragulj, a tu smo da pratimo dalji njegov razvoj.
Svraka-Trkački raspoložen, pokrivao je dosta terena, dobar.
Jamak-On me pozitivno iznenadio, trčao, trudio se, tražio loptu, dobar go postigao i još jedan solidan pokušaj.
Zeba-Malo je pokazao iz svog repertoara, po koji prodor i finta, čisto da pokaže klasu,al u suštini ispod svog nivoa, nervozan.
Brković-Jedino on od svih prinova može biti pojačanje.Imao par solidnih prodora, može stvoriti viška i ne boji se krenuti u driblig i duel.Prilično spremn,al fali mu lopti i igre (slaba podrška od Benje jučer).Ima prostora za napredak.
Selimović-Ko i prošle godine,malo lopti je imao i ništa posebno, trčkarao je...
I POLUVRIJEME
Bukvic-solidan, imao par grešaka prilikom izlijetanja, zbog loše saradnje s Kerlom, kod gola nije mogao ništa.
Kerla-u duelu i više nego dominantan, postavljane dobro, saradnja s Bogiem super.Iako je vidno napredovao, ostaje mu velika mana što se tiče pregleda igre i i nalaženja "pametnih" rjašenja, više igra na snagu, u suštini ima prostora za napredak.
Bogičević-Sve isto kao i prije, dobar.A meni se jučer učinio po prilično spor, trom (valjda zbog nevažnosti utakmice).
Kvesić-Jako dobar, eksplozivan,nastavio tamo gdje je stao prošle godine i igrao je vrlo visoko na polovici Olimpika, mada je sve stizao.On je bio na svom nivou.
Benjo Č.-Ništa posebno, rutina.
Zola-Jako dobar, stiče to neophodno iskustvo, večinu duela je dobio i primio je dosta "batina", pregled igre fantastičan, školski.Jedina moja zamjerka je što za tu poziciju fali mu ta jedna doza "drskosti" i bezobzrazluka, nekako mi on prepošten

Svraka-Trkački raspoložen, pokrivao je dosta terena, dobar.
Jamak-On me pozitivno iznenadio, trčao, trudio se, tražio loptu, dobar go postigao i još jedan solidan pokušaj.
Zeba-Malo je pokazao iz svog repertoara, po koji prodor i finta, čisto da pokaže klasu,al u suštini ispod svog nivoa, nervozan.
Brković-Jedino on od svih prinova može biti pojačanje.Imao par solidnih prodora, može stvoriti viška i ne boji se krenuti u driblig i duel.Prilično spremn,al fali mu lopti i igre (slaba podrška od Benje jučer).Ima prostora za napredak.
Selimović-Ko i prošle godine,malo lopti je imao i ništa posebno, trčkarao je...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Meni je izvlačenje Maribora ulilo nadu da ćemo krenuti u ovom smjeru o kojem je @boccaccio govorio i slažem se da je ovo možda bio najbolji trenutak do sada za taj neki rizik...al eto od toga ništa...možda dogodine
Pa sta sad treba da odustanemo ? Godinama kukamo "jao da nam je proci" pa nas Izraelski klubovi ponize, pa mi opet "gladni prolaza" i sad kada samo u povoljnoj situaciji sa Mariborom opet ne valja ?kloc86 je napisao/la:i da prodjemo 1-2 kola,sta bi s time dobili?mogucnost da prezivimo jos jednu godinu![]()
![]()
amar nije svemoguc i da se moze da se brine o svemu...nama treba jedan gazda koji ce uvest reda
A sta kazes ovo "treba nam gazda" ? Jel treba Osim da se tjera ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Željo-Olimpic
II Poluvrijeme
Karić-Nije imao puno posla.
Čutuk-dobar za defanzive, ofaniziva lošija strana.
Veca-pravo dobar, posao odradio perfektno i usput stalno nešto dobacivao Yoshiu, mislim da se nešto kontaju.
Neko..-igrao štopera, solidan, prilično korpulentan, nije loš...
Yoshi-Zanimljiv igrač u najmanju ruku.Jako je aktivan,pokretljiv i okretan. Sve je stizao u defanzivi i niko ga nije mogao pretrčati.Moja zamjerka, slabo je išao prema naprijed.U suštitni mogao bi igrati u prvoj postavi i ako ostane biće velika borba između njega i Benje za prvi tim.Nije loš igrač, s obzirom da ne poznaje jezik i i suigrače, ima puno prostora za napredak.
Stanić-Igrao zadnjeg veznog, s obzirom da je Stana u pitanju, nije loše ni odigrao.On je limitiran i nikad neće biti bolji nego što je sad.Imao odličnu priliku 100%-tnu, i teško je bilo promašii go, al et on je uspio, imao je i jedan lijep pas prema E Čoliću.
Tomić-po meni ništa bolji igrač, nego je bio G.Perak.Slična konstitucija i kretnja, možda malo školovaniji od njega, ništa posebno, prinova, ne i pojačanje.
Grabeljić-Ima finu konstituciju, solidno ubacivanje, malo je lošije pripremljen.Imao par solidnih prodora i ubacivanja, ali ništa posebno..,po meni nije pojačanje.
Bekrić-Dobro fizički spreman, par puta su ga napadala po tri igrača, čini mi se da nije imao s kim igrati, klasa za ostale i dobro bi bilo za nas da ne mjenja klub
E.Čolić-meni se nekako popravio, ono lopti što je dobio (imao je slabu podršku u Čutuku po lijevoj strani), lijepo je primio i dobro reagovao.Šut kojim je malim lobom loptu prebacio preko golmana Olimpica,svi su vidjeli u golu.Kažem popravio se i mogao bi ove sezone češće dobijati priliku (s klupe)
Pehilj-Nije mi neštonapredova u posljednje dvije godine.Dobio je na masi, malo nešto pokretljiviji, nego ranije, ali je tanjiraš, bez mogućnosti da sam nešto konkretno uradi.Bojim se da nema puno prostora za napredak.
Antolović, Bešlija i Adilović nisu igrali....Nyema cijelo vrijeme bio sa Osimom,ljubav izgleda.
Moje je mišljenje, da nemamo puno šansi za prolaz protiv Maribora (ali imamo daleko veće u odnosu na Izraelce), ali se nadati da će to sve bolje izgledati poslije Austrije i da ćemo imati malo i sreće u prvom meču, tako da bi više raje došlo na revanš.
S ovim kadrom, mislim da možemo do odbrane TITULA
II Poluvrijeme
Karić-Nije imao puno posla.
Čutuk-dobar za defanzive, ofaniziva lošija strana.
Veca-pravo dobar, posao odradio perfektno i usput stalno nešto dobacivao Yoshiu, mislim da se nešto kontaju.
Neko..-igrao štopera, solidan, prilično korpulentan, nije loš...
Yoshi-Zanimljiv igrač u najmanju ruku.Jako je aktivan,pokretljiv i okretan. Sve je stizao u defanzivi i niko ga nije mogao pretrčati.Moja zamjerka, slabo je išao prema naprijed.U suštitni mogao bi igrati u prvoj postavi i ako ostane biće velika borba između njega i Benje za prvi tim.Nije loš igrač, s obzirom da ne poznaje jezik i i suigrače, ima puno prostora za napredak.
Stanić-Igrao zadnjeg veznog, s obzirom da je Stana u pitanju, nije loše ni odigrao.On je limitiran i nikad neće biti bolji nego što je sad.Imao odličnu priliku 100%-tnu, i teško je bilo promašii go, al et on je uspio, imao je i jedan lijep pas prema E Čoliću.
Tomić-po meni ništa bolji igrač, nego je bio G.Perak.Slična konstitucija i kretnja, možda malo školovaniji od njega, ništa posebno, prinova, ne i pojačanje.
Grabeljić-Ima finu konstituciju, solidno ubacivanje, malo je lošije pripremljen.Imao par solidnih prodora i ubacivanja, ali ništa posebno..,po meni nije pojačanje.
Bekrić-Dobro fizički spreman, par puta su ga napadala po tri igrača, čini mi se da nije imao s kim igrati, klasa za ostale i dobro bi bilo za nas da ne mjenja klub

E.Čolić-meni se nekako popravio, ono lopti što je dobio (imao je slabu podršku u Čutuku po lijevoj strani), lijepo je primio i dobro reagovao.Šut kojim je malim lobom loptu prebacio preko golmana Olimpica,svi su vidjeli u golu.Kažem popravio se i mogao bi ove sezone češće dobijati priliku (s klupe)
Pehilj-Nije mi neštonapredova u posljednje dvije godine.Dobio je na masi, malo nešto pokretljiviji, nego ranije, ali je tanjiraš, bez mogućnosti da sam nešto konkretno uradi.Bojim se da nema puno prostora za napredak.
Antolović, Bešlija i Adilović nisu igrali....Nyema cijelo vrijeme bio sa Osimom,ljubav izgleda.
Moje je mišljenje, da nemamo puno šansi za prolaz protiv Maribora (ali imamo daleko veće u odnosu na Izraelce), ali se nadati da će to sve bolje izgledati poslije Austrije i da ćemo imati malo i sreće u prvom meču, tako da bi više raje došlo na revanš.
S ovim kadrom, mislim da možemo do odbrane TITULA

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Nesto citam jutros po ovom mariborskom portalu, prilicno se boje navijaca i preglasavanja na njihovom stadionu. Valjda ih fura taj neki ultra fazon
meni totalno nebitna stavka.
Vide se cak u trecem predkolu bez razmisljanja, nesto slicno kao i vecina onih koji pisu ovdje.Oni su izdominirali slovenacku ligu mi nasu, po meni ta njihova liga i nije nesto ako je i bolja to je zbog oranizacije i infrastrukture ne zbog igrackog kvaliteta, al vrijedi napomenuti da je maribor iznad tog prosjeka.Namjerili smo se na finu ekipu i izazov je kako u navijackom tako i u rezultatskom smislu a pri tom nije daleko
Mozemo mi njih izbaciti a mozemo i ispasti, pa bas zato ne treba praviti euforiju niti nesto tugovati ako ispadnemo.Trebali bi uzivati u trenutku dati maksimalnu podrsku ekipi, e a ono sto hocu da vidim od ekipe je da sagaraju na terenu i necu im zamjeriti apsolutno nista.Znaci ne treba preiducirati stvari i treba se spremiti maksimalno za tekmu, Amar je svjestan toga itekako zato su njegove izjave odmjerene.Amar je svjestan i jos nekih drugih stvari kojih nije svjesna vecina ovdje.Ovo je za nas jako, jako bitna utakmica ako ovo prodjemo izdicemo sve jedan jos visi nivo, zna Brko sta nosi ova utakmica.Zato bi i mi trebali biti pametni i odmjereni u razmisljanjima i ocekivanjima od ove dvije utakmice, bitno je ono uradimo u trenutku dok traju utakmice, protivnik je takav da se sa njim da igrati a nase je da nas dodje u sto vecem broju na obje utakmice i damo sto gromoglasniju podrsku svome klubu to je ono sto navijac moze uraditi za sve ostalo tu je Brko sa druge planete.

Vide se cak u trecem predkolu bez razmisljanja, nesto slicno kao i vecina onih koji pisu ovdje.Oni su izdominirali slovenacku ligu mi nasu, po meni ta njihova liga i nije nesto ako je i bolja to je zbog oranizacije i infrastrukture ne zbog igrackog kvaliteta, al vrijedi napomenuti da je maribor iznad tog prosjeka.Namjerili smo se na finu ekipu i izazov je kako u navijackom tako i u rezultatskom smislu a pri tom nije daleko

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To i ja mislim. Jednostavno, sve ukazuje na to da nam je ova utakmica vodilja za nešto jače, konkretnije, za jedan veliki iskorak. Malo me možda brine što će se zakasniti sa pojačanjima ili ih neće biti, a jedino čime bih se moža mogao pomiriti da ne dovodimo nikoga jeste da svi ostanu. Moje mišljenje je da nam apsolutno treba bolji napadač od Eldina. Brković je veliki talenat, uredu, ali isuviše je bezazleno pričati o njemu kao nekoj zamjeni za Adila u ovim evropskim utakmicama. Ono što svi hoćemo da se izdignemo iz ove mrtvaje i ovih ranih ispadanja. Sve nade polažem u Brku, da će to dobro posložiti i motivisati...pile87 je napisao/la:Amar je svjestan i jos nekih drugih stvari kojih nije svjesna vecina ovdje.Ovo je za nas jako, jako bitna utakmica ako ovo prodjemo izdicemo sve jedan jos visi nivo, zna Brko sta nosi ova utakmica.Zato bi i mi trebali biti pametni i odmjereni u razmisljanjima i ocekivanjima od ove dvije utakmice, bitno je ono uradimo u trenutku dok traju utakmice, protivnik je takav da se sa njim da igrati a nase je da nas dodje u sto vecem broju na obje utakmice i damo sto gromoglasniju podrsku svome klubu to je ono sto navijac moze uraditi za sve ostalo tu je Brko sa druge planete.
Osim - drugo ime za Želju !
Skoro si sve rekao što treba. Jedino što je fakt a što mnogi ne mogu da razumiju je to da pošto još uvijek nismo u evropskom rangu, dovođenje igrača za pare vjerovatno bi značilo platu veću za par hiljada recimo od najveće trenutne, što bi možda dovelo do nekih ljubomora i zavisti u svlačionici. Možda ne bi, ali vjerujem samo jedno - da će Brko uraditi sve da prođemo taj Maribor bez obzira na sve okolnosti. Da li se neko dovodio ili ne. I naravno, sasvim je realno da to očekujemo i sa postojećim igračkim kadrom, mada da se mene pita, sigurno bih išao na rizik zvani "pojačanja".boccaccio je napisao/la:Da malo nadodam vezano na stavku 2.
Kupovinom nekog igraca za neku sumu nije propala lova cak i ako se taj igrac ne pokaze.Taj igrac ima svoju vrijednost na trzistu.Pa ako smo kupili nekoga za 300 000 eura,vec na polusezoni ga mozemo prodati za nesto manju sumu ako vec nije previse trazen,recimo za 50 milja manje.Da li bi to bio gubitak toliki da bismo bas i propali.Bi naravno ukoliko bi doveli deset takvih igraca i da su svi propali kod nas.Ali ovde pricam o pojacanjima koja bi se dovela za neke pare i pri tome se radi o jednom ili dva igraca.Maksimalan gubitak je 200 hiljada po ugovorima plus plata.Ne bi toliko bas propali.Vratili bi prodajom i bili na minimalnom gubitku,a opet smo probali.S druge strane sta ako uspije.Dobili bi sljedecom prodajom od tog igraca vise love,a imas nivo igre za kvalitetne uspjehe kroz nasu ligu i dalje u evropi gdje je za prvo kolo zagarantovana takva lova da ni taj gubitak nije gubitak,vec samo malo manja dobit kada sve saberes.Ma eto.Lupam.![]()
Pitanje zbog kojeg se vecina ovde pita je zasto bi uopste rizikovali da platimo nekoga ako postoji sumnja da bi to bio neusppjeh.Onaj ko je gazda i ko radi za neke pare,svakako ce shvatiti varijantu ulaganja.Tako citava evropa radi u fudbalskom svijetu.Ljudi plate za Viscu neku cifru i moze se desiti da popuse foru totalno ili da zarade milione od Wengera.Ako i popuse,njegova vrijednost je slicna,pa u slucaju prodaje tog igraca,nece ga uzeti Wenger za milione,ali hoce neki drugi klub za otprilike ulozenu cifru.To je to.Svi se bore sa rizikom,ali bas svi.Zasto tako ne bi bilo i kod nas.A svakako dovodjenjem nekog igraca pravis reklamu za klub gdje bi doslo mnogo vise raje na Grbavicu i gdje bi i procenat prodaje karata bio povecan,fan shop bi vjerovatno onda jos bolje radio itd itd.
Molim vas da me ne osudjujete ako sam nerealan ili ako imam bujnu mastu,to je samo moje razmisljanje i fakat ne znaci da sam u pravu.Ovde smo zato da bi pricali o tim stvarima.
Osim - drugo ime za Želju !
Komsije ko vam zabi gol protiv FKO?
I kakav je taj japanac?

I kakav je taj japanac?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Znas meni bude drago kada procitam da nas podcjenjuju cak i vrijedjaju, znas taj dio atmosfere koju naprave navijaci prenese se i na medije a samim tim na igrace a to se lako da obiti o glavu.Zamisli kada to slovenci rade a nisu naseg mentaliteta e pa oda treba shvatiti i njih kada nesto procitaju na nasoj temi kada mi minimiziramo njihove uspjehe i ekipu.rossoner je napisao/la:To i ja mislim. Jednostavno, sve ukazuje na to da nam je ova utakmica vodilja za nešto jače, konkretnije, za jedan veliki iskorak. Malo me možda brine što će se zakasniti sa pojačanjima ili ih neće biti, a jedino čime bih se moža mogao pomiriti da ne dovodimo nikoga jeste da svi ostanu. Moje mišljenje je da nam apsolutno treba bolji napadač od Eldina. Brković je veliki talenat, uredu, ali isuviše je bezazleno pričati o njemu kao nekoj zamjeni za Adila u ovim evropskim utakmicama. Ono što svi hoćemo da se izdignemo iz ove mrtvaje i ovih ranih ispadanja. Sve nade polažem u Brku, da će to dobro posložiti i motivisati...pile87 je napisao/la:Amar je svjestan i jos nekih drugih stvari kojih nije svjesna vecina ovdje.Ovo je za nas jako, jako bitna utakmica ako ovo prodjemo izdicemo sve jedan jos visi nivo, zna Brko sta nosi ova utakmica.Zato bi i mi trebali biti pametni i odmjereni u razmisljanjima i ocekivanjima od ove dvije utakmice, bitno je ono uradimo u trenutku dok traju utakmice, protivnik je takav da se sa njim da igrati a nase je da nas dodje u sto vecem broju na obje utakmice i damo sto gromoglasniju podrsku svome klubu to je ono sto navijac moze uraditi za sve ostalo tu je Brko sa druge planete.
U klubu su krv propisali nebi li bili ovdje gdje jesmo, iza ovoga stoje godine rada i truda i to je ono u sta se ja uzdam.Uostalom mi smo ekipa koja ovdje nema sta izgubiti, ne bude li srece ove godine bice iduce zapecomo jace i bolje a Maribor je taj koji trpi pritisak a cini mi se da se jako lose nose sa tim, zabranili su bilo kakve izjave.Pa zasto im onda hladno ne prepustiti ulogu favorita, uostalom to i jesu, nemojmo im olaksavati posao.
- corleone87
- Kontakt:
ma japanac dere guzove
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.
- corleone87
- Kontakt:
Tomislav Tomić potpisao na dvije godine
dobro dosao u sastav sampiona
dobro dosao u sastav sampiona
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ja takodje mislim da Zelji treba napadac...NE bih omalovazavao postojece 

nadam se, ako već mora da ide, trebamo pljačkati njegov budući klubZELJO MOJA je napisao/la:cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pozdrav svima, nisam zadovoljan sa remijem juče to treba da se pomete a ne da izvlačimo remi protiv Olimpica, pa i ako je prijateljska , ovi Mariborčani igraju sa timovima ekstra jakim, pa taj Metalist je dogurao do polufinala LE, i jedva ih pobjedi sa 1-0 doduše nije im igrao Dević i još dva tri igrača.
Meni je dovoljno da igraju max. protiv Slovenaca.
Pod tim mislim da trce svih 180 min ko navijeni da svaku idu u kost.
Da imaju respekt al da ne setaju po terenu kao protiv **** pa i ako izgube nece biti tragedija i dobice max. podrsku.
Al da se ponove one iz Izraela kada su setali to im tesko da bi ko oprostio.
Sta hocu reci borbeno pa ako su bolji pruzi ruku idemo dalje, iduce god probat ponovo s nadam se jacim sastavom.
Pod tim mislim da trce svih 180 min ko navijeni da svaku idu u kost.
Da imaju respekt al da ne setaju po terenu kao protiv **** pa i ako izgube nece biti tragedija i dobice max. podrsku.
Al da se ponove one iz Izraela kada su setali to im tesko da bi ko oprostio.
Sta hocu reci borbeno pa ako su bolji pruzi ruku idemo dalje, iduce god probat ponovo s nadam se jacim sastavom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nemas sta biti nezadovoljan ovo je pripremna utakmica, period utakmica gdje ce se uigravati dolazi u Austriji ovo je da se razbije monotonija.Imamo ekipu koja je dobro odigrala prvenstvo i jedan od nacina da unaprjedis postojecu ekipu je da im poboljsas trkacke sposobnosti sto je i bio cilj dosadnasnjeg dijela priprema.Znaci u ovom dijelu noge su teske, vise se i grijesi a najbitnija stvar od toga je da se forma tempira. Ko je nekad trenirao ili malo vise pratio shvatice.Faker je napisao/la:Pozdrav svima, nisam zadovoljan sa remijem juče to treba da se pomete a ne da izvlačimo remi protiv Olimpica, pa i ako je prijateljska , ovi Mariborčani igraju sa timovima ekstra jakim, pa taj Metalist je dogurao do polufinala LE, i jedva ih pobjedi sa 1-0 doduše nije im igrao Dević i još dva tri igrača.
- rastafarian
- Kontakt:
A zna li neko hoće li i kada biti neka generalka možda u Dolini? Znam da smo prije tekme sa Hapoelom u LP igrali sa Cibalijom pa da li će biti sada nešto slično?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, svemalim1 i 31 gost.