Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Brian Baker moze do cetvrfinala
Uh kakva bi to godina bila za ovog momka, i kakav come back, svaka cast, volio bih da igra protiv Tsonge - a Tsonga moze i do finala, ako bude igrao k'o prosle godine!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ferrer-Del Potro,Murray-Čilić,Tsonga-Fish bit će odličnih mečeva u osmini finala ukoliko danas svi favoriti prođu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- legenda reala
- Kontakt:
Jes najveći je protiv sebe imo Rosola(preko 80% prvi servis)i njegov meč karijere, dok drvosječa to nije imo i opet se patioGaziHusrevbeg je napisao/la:
Večeras i sinoć se vidjela razlika između velikog i najvećeg, veliki je izgubio, a najveći je poraz pretvorio u pobjedu.
Samo malo da mu je ofalio prvi servis drvosječa bi ovo zijanio, al eto sinoć je išlo, već sutra možda neće
Vidim jedan od mrzitelja je doša pameti, pa smiruje ostale mrzitelje da ne očekuju puno, to on na iskustvo
Jo Wilfried Tsonga pobjednik Wimbledona 2012!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
public enemy no1.
- Kontakt:
e svasta sam u zivotu procitao..al' da ce neko federera nazvati drvosjecom to nisam mogao ni zamisliti.. 
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma, stipu legendu, frajer puk'o k'o kokica !public enemy no1. je napisao/la:e svasta sam u zivotu procitao..al' da ce neko federera nazvati drvosjecom to nisam mogao ni zamisliti..
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Razlika je sto je ovaj koji je pobjedio "velikog" kako ti kazes odigro takav mec(7 puta bolji od Benatua) da bi "najveceg" otpuho 3:0 sa terena.GaziHusrevbeg je napisao/la:Koji sam ja bolesnik!?![]()
![]()
Izađem s jaranima u lov, oni svi u Tropicani bare i šmekaju ženske, ja prekoputa u kladionici znojim se i nerviram zbog Rogera. Ali vrijedilo je svake kape znoji.![]()
Večeras i sinoć se vidjela razlika između velikog i najvećeg, veliki je izgubio, a najveći je poraz pretvorio u pobjedu.
POETRY IN THE MOTION![]()
ALLEZ ROGER
samosarajvo je napisao/la: Razlika je sto je ovaj koji je pobjedio "velikog" kako ti kazes odigro takav mec(7 puta bolji od Benatua) da bi "najveceg" otpuho 3:0 sa terena.
Velikome 1 veliki pozdrav do Monte Carla iduce godine.
-
samosarajvo
- Kontakt:
bolje svake godine osvajati 2 mastersa na sljaci i RG nego vec 3 godine ne osvojiti nista vece od turnira u BaseluMaGiCa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: Razlika je sto je ovaj koji je pobjedio "velikog" kako ti kazes odigro takav mec(7 puta bolji od Benatua) da bi "najveceg" otpuho 3:0 sa terena.
- Citizen-X
- Kontakt:
to je taj strasni Lukaš koji je "otres'o" jos strasnijeg Nadala za kvotu 30.00.
uzima ga Kole ko Sirotanovic ugalj.
bljak...
uzima ga Kole ko Sirotanovic ugalj.
bljak...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
MaGiCa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: Razlika je sto je ovaj koji je pobjedio "velikog" kako ti kazes odigro takav mec(7 puta bolji od Benatua) da bi "najveceg" otpuho 3:0 sa terena.
Inace, sta bi tek uradio Kohli 4. igracu svijeta, kad ovo radi igracu koji je razbio istog
Drago mi je zbog Bakera, strasno igra
-
samosarajvo
- Kontakt:
4?Edin TM87 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: Razlika je sto je ovaj koji je pobjedio "velikog" kako ti kazes odigro takav mec(7 puta bolji od Benatua) da bi "najveceg" otpuho 3:0 sa terena.
Velikome 1 veliki pozdrav do Monte Carla iduce godine.![]()
![]()
![]()
Inace, sta bi tek uradio Kohli 4. igracu svijeta, kad ovo radi igracu koji je razbio istog![]()
Drago mi je zbog Bakera, strasno igra
Vidim da furas neko ironiju ali Rafa biti 3 poslje ovog WB.Razlika je nesto vise od 3000 bodova.Rafa ce izgubit oko 1100 ili 1200 a Murray i ako ga osvoji nece biti dovoljno za 3 mjesto.
Sreca pa je ispo Tomy Haas sa turnira...
@to je to citizen-x
- Citizen-X
- Kontakt:
šteta što nisam im'o para da stavim da Rosol ne osvaja ni jedan set. to bih 100% uradio
zanima me samo koja je kvota bila na rez 3:0
jbote grom sta sam dozivio da neka Ženg dobija Serenu 40:0 u gemovima....
nisam znao da servira k'o Sampras jbote...

zanima me samo koja je kvota bila na rez 3:0
jbote grom sta sam dozivio da neka Ženg dobija Serenu 40:0 u gemovima....
nisam znao da servira k'o Sampras jbote...
Shvedova-Errani 6-0 prvi set a 26-0 u osvojenim poenima.
Moram priznati da ovo vidim prvi put na profesionalnom nivou.
1945,1927.
- Citizen-X
- Kontakt:
ja bih zabio jedan iz niotkuda u pm....MrJack je napisao/la:Shvedova-Errani 6-0 prvi set a 26-0 u osvojenim poenima.Moram priznati da ovo vidim prvi put na profesionalnom nivou.
Vala baš a evo sad 2-0 za Saru.Komedija je ovaj ženski tenis majke mi.Citizen-X je napisao/la:ja bih zabio jedan iz niotkuda u pm....MrJack je napisao/la:Shvedova-Errani 6-0 prvi set a 26-0 u osvojenim poenima.Moram priznati da ovo vidim prvi put na profesionalnom nivou.
1945,1927.
najgori sport u historiji sportova - zesnki tenis - FUJ
- Citizen-X
- Kontakt:
najnovija vijest Rosol osvojio Wimbledon
Citizen-X je napisao/la:najnovija vijest Rosol osvojio Wimbledon
kakav igrac izbaci jedanesterostrukog osvajaca GS-a, smijesno.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Delpo 6-3 prvi set..to care 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kako je ovaj balvan pobjedio Nadala
, pa frajer je veći drvosječa i od Edinovog idola
, nikakog udarca, samo servis i daj šta daš, jbt ima preko 70% servis i opet ništa ne može, al protiv Rafe u nekim trenutcima 91% ubačaj prvog servisa
Kohli nije ništa pretjerano odigrao, samo koristio greške Čeha, ovaj ako ne uđe prvi servis nema šanse, svaka duža razmjena je lopta izbačena u aut i tako bez broj puta, a protiv Rafe ja bih rekao da nije imao ni jedne jbt
Edin nije ni gledao meč, samo lupa kao po običaju, i kaže da bi Kohli izbacio Rafu, e pa pravi Rafa bi njih dvojicu u današnjem izdanju zajedno dobio
Trebala se uzeti 12-ta GS titula, ali svi su se urotili protiv ostatka tura, da se Federeru nagura ta sedma titula, ali neće opet ni to pomoći.
Svim srcem uz Noleta!!!
Brian Baker sjajan teniser, momak ima sve udarce, baš nako lijepo ga je gledati, odigrao je danas pravo dobar meč, protiv dosta dobrog Paire(prva dva seta).Šteta za tolike povrede, ali evo neka ga, pa na slijedećem GS nek izbaci Edovog idola, mislim da ima igru za to
Braniteljica titule WB Kvitova šamara protivnice i dalje, kandidatura za odbranu titule
Serena se pati, uvijek ove Kineskinje, prave dobre rezultate na GS-vima
Kako je nezanimljiv turnir kad nema najvećeg među najvećima
Kohli nije ništa pretjerano odigrao, samo koristio greške Čeha, ovaj ako ne uđe prvi servis nema šanse, svaka duža razmjena je lopta izbačena u aut i tako bez broj puta, a protiv Rafe ja bih rekao da nije imao ni jedne jbt
Edin nije ni gledao meč, samo lupa kao po običaju, i kaže da bi Kohli izbacio Rafu, e pa pravi Rafa bi njih dvojicu u današnjem izdanju zajedno dobio
Trebala se uzeti 12-ta GS titula, ali svi su se urotili protiv ostatka tura, da se Federeru nagura ta sedma titula, ali neće opet ni to pomoći.
Svim srcem uz Noleta!!!
Brian Baker sjajan teniser, momak ima sve udarce, baš nako lijepo ga je gledati, odigrao je danas pravo dobar meč, protiv dosta dobrog Paire(prva dva seta).Šteta za tolike povrede, ali evo neka ga, pa na slijedećem GS nek izbaci Edovog idola, mislim da ima igru za to
Braniteljica titule WB Kvitova šamara protivnice i dalje, kandidatura za odbranu titule
Serena se pati, uvijek ove Kineskinje, prave dobre rezultate na GS-vima
Kako je nezanimljiv turnir kad nema najvećeg među najvećima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.