Evo sad citam PSG zagrizao za RvP.10DelPiero je napisao/la:Giroud i zvanicno u Arsenalu sto znaci da bi se uskoro mogla znati i sudbina Van Persia.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Hvala ti što sam te gledao. Nema se šta napisat, a da već nije... NAJVEĆI ćeš zauvijek ostati, hvala ti za sve ove godine, jer poslije tebe nikada neće biti isto....
"Igrači dolaze i prolaze ostaje Juve. Ostaju saigrači kojima želim sve najbolje. Ostajete vi na tribinama, vi ste Juve. Ostajem jedan od vas", dirnuo je u srce mnoge veliki Del Pjero.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nek se nadju na 2 miliona godisnje i dobar je Lusio kao 4.stoper da uskoci ako bi nedo Bog bilo kakvih povreda..ne mozemo ga cijeniti na osnovu prosle sezone, prosle sezone je Interu najbolji igrac bio Nagatomo sto je dovoljan pokazatelj kako su svi igrali, a on se samo uklopio u sivilo ekipe...ako ga je KOnte trazio ne sumnjam da ce i kod njega uspjeti da probudi ono najbolje . Uostalom sa ovakvom defanzivnom linijom i onakvim trenerom i ja bih se uigrao hehehe a kamo li jedan igrac koji do prije prosle sezone vazio za jednog od najboljih stopera svijeta.
Lusio je odlicno pojacanje za back-up samo ako ga ne preplate.
Lusio je odlicno pojacanje za back-up samo ako ga ne preplate.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nema više Alexa, ja ću toga biti svjestan tek sljedeće sezone kad počnu utakmice, ovako još uvijek ne vjerujem da je otišao.

Hvala ti za noći, hvala ti za dane, hvala ti hvala za sve...

Izgleda da ćemo protiv Napolija u Super kupu igrati s rezervama, Conte ne namjerava igrati sa igračima koji su nastupili na Euru, jer želi da ih odmori. Utakmica bi mogla biti pomjerena za 12. august zbog Olimpijade.
Lucio navodno potpisuju u utorak.

Hvala ti za noći, hvala ti za dane, hvala ti hvala za sve...

Izgleda da ćemo protiv Napolija u Super kupu igrati s rezervama, Conte ne namjerava igrati sa igračima koji su nastupili na Euru, jer želi da ih odmori. Utakmica bi mogla biti pomjerena za 12. august zbog Olimpijade.
Lucio navodno potpisuju u utorak.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ode Ale
I dalje ne vjerujem da više neće biti tu ... tuga ko brdo golema.
I dalje ne vjerujem da više neće biti tu ... tuga ko brdo golema.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- pinturicchio30
- Kontakt:
-
Juvelandia
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:DelPiero "..I stopped at the spot where for many months you waited for me to have an autograph, a picture or just to shake hands...no matter whether it was scorching hot, raining or snowing. But this time it's my turn to say good bye and to thank you all like you did it for me.Starting from tomorrow I won't be a Juventus player anymore, but I will always remain one of you.Now it's time to start my new adventure. I'm enthusiastic about it like 19 summers ago. Good bye, guys. Thank you for all. ALE"
Hvala ti Capitano za sve![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 30 jun 2012, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- pinturicchio30
- Kontakt:
Evo citavo pismo:
Del Pierovo oproštajno pismo (juvebalkan)
Danas i zvanicno istice ugovor Alessandru Del Pieru, pa se tim povodom najveci igrac Juventusa svih vremena obratio svojim navijacima.
“Gotovo je, moj ugovor s Juventusom istice danas.
To je stara vijest, ali ipak, sad kad je zvanicno, stvar dobija novu dimenziju. Nisam tuzan, ne zalim ni za cim, niti sam nostalgican. Ne vise. Ovih dana sam imao dovoljno vremena da razmislim o svemu sto se desavalo u mojoj zadnjoj crnobijeloj sezoni, da se vratim sjecanjima i da jos jednom prozivim najljepsi san koji sam ikada imao.
Sva sjecanja, sve radosti i trijumfi, ali da budem iskren i neki gorki momenti… Sve te slike danas su mi jasne pred ocima i u jednom trenutku one se spajaju u jedan divan zagrljaj na mom zadnjem mecu u Torinu. U toj slici je sadrzano sve, to je slika trenutka koji zelim da imam sa mnom zauvijek, slika koja je napravljena 13. maja i koju imam urezanu u mom srcu. Neizbrisivo.
Nedavno, prije nego sto sam krenuo na odmor, ispraznio sam moj locker u Vinovu i napustavsi trening kamp, zaustavio sam se na mjestu gdje ste me mjesecima cekali za autogram, sliku ili rukovanje… bez obzira sto je bilo vruce, kisa ili snijeg. Ovoga puta sam ja na redu da kazem zbogom i da vam zhvalim svima kao sto ste i vi meni.
Igraci dodju i odu, Juventus ostaje. Moji drugovi su i dalje u timu i ja cu uvijek biti njihov najveci navijac. Vi, moji fanovi ste jos tamo i vi ste Juventus. Ostaje moj dres koji sam ja uvijek volio i koji cu nastaviti da volim uvijek, koji sam postovao i zelio bez obzira na sve. Srecan sam sto ga drugi mogu nositi poslije mene, narocito zbog cinjenice da sam jedini ja nosio desetku od trenutka kad su se pocela nositi imena na dresovima. Srecan sam zbog igraca koji ce je nositi sljedece sezone, srecan sam zato sto negdje – bilo u Italiji, bilo negdje drugdje u svijetu – sada neko sanja da nosi ovaj dres. Bicu ponosan ako neko bude zelio da krene mojim stopama i prati moju pricu, kao sto sam i ja pratio pricu drugih sampiona i legendi.
Od sjutra necu vise biti igrac Juventusa, ali cu uvijek ostati jedan od vas.
Sada je vrijeme da pocnem novu avanturu. Entuzijasta sam kao i prije 19 godina.
Zbogom, ljudi. Hvala za sve.
Alessandro”
[youtube][/youtube]
Del Pierovo oproštajno pismo (juvebalkan)
Danas i zvanicno istice ugovor Alessandru Del Pieru, pa se tim povodom najveci igrac Juventusa svih vremena obratio svojim navijacima.
“Gotovo je, moj ugovor s Juventusom istice danas.
To je stara vijest, ali ipak, sad kad je zvanicno, stvar dobija novu dimenziju. Nisam tuzan, ne zalim ni za cim, niti sam nostalgican. Ne vise. Ovih dana sam imao dovoljno vremena da razmislim o svemu sto se desavalo u mojoj zadnjoj crnobijeloj sezoni, da se vratim sjecanjima i da jos jednom prozivim najljepsi san koji sam ikada imao.
Sva sjecanja, sve radosti i trijumfi, ali da budem iskren i neki gorki momenti… Sve te slike danas su mi jasne pred ocima i u jednom trenutku one se spajaju u jedan divan zagrljaj na mom zadnjem mecu u Torinu. U toj slici je sadrzano sve, to je slika trenutka koji zelim da imam sa mnom zauvijek, slika koja je napravljena 13. maja i koju imam urezanu u mom srcu. Neizbrisivo.
Nedavno, prije nego sto sam krenuo na odmor, ispraznio sam moj locker u Vinovu i napustavsi trening kamp, zaustavio sam se na mjestu gdje ste me mjesecima cekali za autogram, sliku ili rukovanje… bez obzira sto je bilo vruce, kisa ili snijeg. Ovoga puta sam ja na redu da kazem zbogom i da vam zhvalim svima kao sto ste i vi meni.
Igraci dodju i odu, Juventus ostaje. Moji drugovi su i dalje u timu i ja cu uvijek biti njihov najveci navijac. Vi, moji fanovi ste jos tamo i vi ste Juventus. Ostaje moj dres koji sam ja uvijek volio i koji cu nastaviti da volim uvijek, koji sam postovao i zelio bez obzira na sve. Srecan sam sto ga drugi mogu nositi poslije mene, narocito zbog cinjenice da sam jedini ja nosio desetku od trenutka kad su se pocela nositi imena na dresovima. Srecan sam zbog igraca koji ce je nositi sljedece sezone, srecan sam zato sto negdje – bilo u Italiji, bilo negdje drugdje u svijetu – sada neko sanja da nosi ovaj dres. Bicu ponosan ako neko bude zelio da krene mojim stopama i prati moju pricu, kao sto sam i ja pratio pricu drugih sampiona i legendi.
Od sjutra necu vise biti igrac Juventusa, ali cu uvijek ostati jedan od vas.
Sada je vrijeme da pocnem novu avanturu. Entuzijasta sam kao i prije 19 godina.
Zbogom, ljudi. Hvala za sve.
Alessandro”
[youtube][/youtube]
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Hvala za sve divne i ne zaboravne trenutke kojima si ti bio uzrok ...Hvala Alex

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Napusti Stara Dama svog sina, legendu i dzentlmena (a ne obratno) 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nek' mu je sretno, veliki respect za njegaViking je napisao/la:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
AD nek ti je sa srecom i legenda svih vremena Juveta!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
jedan od najvecih ..
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo nekoliko slika od mene
Najbolji i Najveci !
ova prva

ova prva

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Željezničar ale!
Zna li se gdje ce igrati iduce sezone?
- IlPrincipino
- Kontakt:
kako Sky piše za 15 dana bi se trebalo znati gdje će Del Piero igrati... 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- SoloJuve26
- Kontakt:
Grazie Capitano!! Najvecih

i evo usput jedan dobar snimak , uzivajte
[youtube][/youtube]
Ovo sto se pise o Lucio nadam se da nece od tog nista biti. Ne kontam kako mogu sada dovesti nekog iz tog kluba?? sta ce nam taj, bolje dati sansu nekom iz nase skole...
A bolje da su alvesa pokusali dovesti...
Forza Juve

i evo usput jedan dobar snimak , uzivajte
[youtube][/youtube]
Ovo sto se pise o Lucio nadam se da nece od tog nista biti. Ne kontam kako mogu sada dovesti nekog iz tog kluba?? sta ce nam taj, bolje dati sansu nekom iz nase skole...
Forza Juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.