Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Sto mu se uvali treba s djetetom
vidi se da je zelen,pa ga p...a omamila,pamet mu pomutila , ah te manekenke(ova je inace vrlo prometna bila) i fudbaleri 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh, sad je znači došlo vrijeme da ispucamo par stranica pisajući o ovoj Amri.
Bujrum naval'te
Bujrum naval'te
Ja mislim da cura ima konjsku vilicu u ustima.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Ja mislim da je nevina.

fujjjj ja komentara... klosari...
al dok on voda manekenku vi lagano bacite jedan drkac... nista vam drugo nepreostaje
.
al dok on voda manekenku vi lagano bacite jedan drkac... nista vam drugo nepreostaje
>>No body likes us but we dont care<<
Ljubav ne bira...
stvarn ova madamoissele voli Edina,
stvarn ova madamoissele voli Edina,
Krava s teletom je uvijek skuplja... 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Pa yebote ona.Boljih komada imas od nje imas na svakom koraku.D€LUX je napisao/la:fujjjj ja komentara... klosari...
al dok on voda manekenku vi lagano bacite jedan drkac... nista vam drugo nepreostaje.
Bolje je Masovic na lopati nalazio.
Sto je negirao negirao, znao sam ja da su njih dvoje golubcici.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ces je ti guziti ili Edin ?Konfucije je napisao/la:
Pa yebote ona.Boljih komada imas od nje imas na svakom koraku.
Nije Dzek bogami zabio od Meksika tako da ne znam,mozda je zaboravio.Goalgetter je napisao/la:Jel ces je ti guziti ili Edin ?Konfucije je napisao/la:
Pa yebote ona.Boljih komada imas od nje imas na svakom koraku.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Galatasaray zeli Dzeku
wtf ? ...
http://www.haberform.com/haber/galatasa ... 102745.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.haberform.com/haber/galatasa ... 102745.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 30 jun 2012, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
ima li kakvog Željo procenta od ovog?mandraX je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Pitam se samo sta bi tek bilo, kad bi upadao u skandale kao Balotelli, Rooney i ostatak, da guzi tamo neke britanske kurvetine.
Na kraju krajeva, i ne interesuje me ko mu je djevovka, neka mu je sa srecom, kakva god bila, interesuje me samo njegov ucinak na terenu za reprezentaciju BiH.
Na kraju krajeva, i ne interesuje me ko mu je djevovka, neka mu je sa srecom, kakva god bila, interesuje me samo njegov ucinak na terenu za reprezentaciju BiH.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, kad nam @Pauk počne soliti pamet.
Treba se skrasiti, pa da onda na terenu bude koncentrisan na davanje golova i sve će biti u najboljem redu.
Treba se skrasiti, pa da onda na terenu bude koncentrisan na davanje golova i sve će biti u najboljem redu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zeli i Celik Messia, pa ga nece dobit.HZ_ilidzaa je napisao/la:Galatasaray zeli Dzekuwtf ? ...
A pola forumasa bi se izgleda trebalo prijavit na forum expressa ili Sveta.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 jun 2012, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Zeli i Celik Messia, pa ga nece dobit.HZ_ilidzaa je napisao/la:Galatasaray zeli Dzekuwtf ? ...
Trener aktuelnog prvaka Turske, Fatih Terim, odavno želi vidjeti Džeku u Galati, no pitanje je da li ova ekipa ima dovoljno novca za jednog od najboljih napadača u Premiershipu. Često se kao rješenje u napadu u turskim medijima spominjao i danski napadač Nicklas Bendtner, no Terim je demantovao te navode.
"Ne želimo Bendtnera!", kratko je prokomentarisao Terim za jednu tursku TV stanicu.
Predsjednik Galatasaraya, Unay Aysal, istakao je kako se sprema veliki transfer, te je obećao navijačima da će u klub dovesti "visokog napadača sa odličnim fizičkim predispozicijama i uz to veliko ime u evropskim okvirima", aludirajući na Džeku.
To isto tako moze bit lik poput Amauria, Tonia ili Nikole Zigica.te je obećao navijačima da će u klub dovesti "visokog napadača sa odličnim fizičkim predispozicijama i uz to veliko ime u evropskim okvirima
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Maloprije vidjeh negdje na twiteru na naslovnici turskih novina Dzeko i to udarna vijest...Cartman je napisao/la:To isto tako moze bit lik poput Amauria, Tonia ili Nikole Zigica.te je obećao navijačima da će u klub dovesti "visokog napadača sa odličnim fizičkim predispozicijama i uz to veliko ime u evropskim okvirima
Trenutno korisnika/ca: antetokounmpo, Bing [Bot], CAGarfia, MiranGlasnic i 34 gosta.