FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 12:20

ne bi ja to bnas tako klasirao

istina je da su u bivsoj jugi, zeljo, sarajevo i velez bili standardni prvoligasi, dok je borac znao pocesto zaigrati i u drugoj ligi (cuini mi se da mu je njajbolje rezultat ligaski u bisoj jugi bio 5. mjesto) , ali da je bas b klasa, tim se ne bi slozio, ipak osvajac kupa bivse sfrj i da ne nabrajam

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 12:21

i ti kad sad pretjera željo, sarajevo i velež su a klasa bh timova, borac, sloboda, čelik su b klasa, i c klasa su slavija, zrinski, široki dok ove druge ne vrijedi pominjati[/quote]
Borac je uvjek bio A klasa i uvjek će i biti druže moj

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 12:23

Ma hajde trpit ćemo ih, ista situacija kao sa navijačima Zrinjskog prošle godine, mi ovo, mi ono, sad ih nigdje... Plesači za jedno ljeto, bili i uvijek će biti.

@od-do

Evo ja računam samo Bosnu i Hercegovinu i opet Borac ne može ići rame uz rame sa Željom ili sarajevom. Pa vi ste prije tri godine igrali drugu ligu, daj ohladi malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 12:31

Virtu4l je napisao/la:Ma hajde trpit ćemo ih, ista situacija kao sa navijačima Zrinjskog prošle godine, mi ovo, mi ono, sad ih nigdje... Plesači za jedno ljeto, bili i uvijek će biti.

@od-do

Evo ja računam samo Bosnu i Hercegovinu i opet Borac ne može ići rame uz rame sa Željom ili sarajevom. Pa vi ste prije tri godine igrali drugu ligu, daj ohladi malo.
virtual budimo realni vratimo se u realnost :twisted:

vagabundo-fcl
Kontakt:

Post Postao/la vagabundo-fcl » 22 sep 2009, 12:32

jovanbl je napisao/la:
vagabundo-fcl je napisao/la:Sve mogu razumjeti ,ali da odjednom Borac "zaslužuje" biti prvak države koju ne priznaje ne mogu. Takođe, ne mogu shvatiti Bošnjake koji imaju lijepe riječi za Borac,a zna se kako navijaju njihovi i koji su transparenti na tribinama. Srbe mogu shvatiti, jer su ovi bosanski ljudi sa totalnom krizom identiteta tako da se gube počesto u svojim željama i onim što u duši nose i onim što pričaju. Ali Bošnjaci koji kao nešto lijepo pričaju o Borcu i td nikad mi neće biti jasni.
ti lupas pa ostanes ziv

prije svega ovdje je rijec o fudbalu, ne op politici.
drugo borac igra premier ligu bih, sto ti dovoljno govori o priznavanju ili ne priznavanju
trece, evo bio sam na zadnjoj utakmici u bl protiv zrinjskog, a moglo se vidjeti i na tv, ni jedne nacionalisticke ili sovinisticke parole nije bilo, ukoliko u nacionalisticke ne ubrajas trobojnicu , zvanicnu zastavu rs, ali vrijedjanja na nacionalnoj osnovi ama bas nijednog
Ti si klasični Srbin koji se sad pravi da se nikad ništa nije desilo.Prestar sam da bi meni mogao to prosuti. Ligu igrate jer morate ,pa to i idioti kontaju. Nacionalističkih ispada kažeš nema i još vjeruješ u to, to pokazuje samo kako funkcioniše tvoj mentalni sklop kad imaš toliko snage da sam sebe lažeš. Ovi ovdje koji diskutuju sa vama imaju problem ali ti si u problemima mentalnim do guše!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 22 sep 2009, 12:34

jovanbl je napisao/la:ne bi ja to bnas tako klasirao

istina je da su u bivsoj jugi, zeljo, sarajevo i velez bili standardni prvoligasi, dok je borac znao pocesto zaigrati i u drugoj ligi (cuini mi se da mu je njajbolje rezultat ligaski u bisoj jugi bio 5. mjesto) , ali da je bas b klasa, tim se ne bi slozio, ipak osvajac kupa bivse sfrj i da ne nabrajam
ali meni je historija najvažnija, ne može meni man.city još za 50godina biti veći klub od genove koja ima historiju, ja samo kažem da je b klasa zbog rezultata, nema ni izbliza rezultate kao ovaj trojac, nisu nikada osvojili ni ligu SFRJ, ni ligu BiH, i iskreno ne mogu da se sjetim ni da su igrali u evropi poslije rate, i budi objektivan reci da ne spada u a klaasu, a što se tiče navijača, postojanja naravno da spada u a klasu ali rezultati su ti mjerilo za sve, ne možeš ti staviti u isti koš borac sa željom i sarajevom oni su osvojili ligu i SFRJ i BiH i imaju najbolje rezultate i prije i poslije rata i zamsili samo kakvu bi ligu imali da nema namještanja i nacionalnog ključa kada bi igrali ovi klubovi
ŽELJEZNIČAR(Sarajevo)
SARAJEVO(Sarajevo)
SLAVIJA(Sarajevo)
ČELIK(Zenica)
SLOBODA(Tuzla)
BORAC(Banja Luka)
VELEŽ(Mostar)
JEDINSTVO(Bihać)
MOSTAR(Zrinski)
po meni bi bila najbolja liga u sfrj, samo kad ne bi bilo krađa, igralo bi se u velikim gradovima, stadioni bi bili puni
RADNIK(Bijeljina)
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 12:36

lešinar je napisao/la: virtual budimo realni vratimo se u realnost :twisted:
Najpametniji odgovor koji si mogao smisliti? Nisam ni sumnjao.

Pa evo, pogledaj vas 2-3 "najvatrenijih navijača", došli ste na forum prije 7 dana i sada vodite glavnu riječ, gdje ste bili ranije? Tako je to sa navijačima vašeg kalibra, kad ima rezultata, ima i vas... kad nema rezultata, ne postojite...
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 12:43

od-do je napisao/la:pa i po broju tvojih postova vidi se da si vatreni navijac zelje al za kompjuterom ehehhehehhehehh nisi ti utakmice gledo kako treba
Još ste vi plitki, da plići ne možete biti. Broj mojih postova je ostvaren na temi o REPREZENTACIJI BOSNE I HERCEGOVINE. Imaju druga mjesta gdje se piše o Želji, ovaj forum nije mjesto za to 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 12:44

Virtu4l je napisao/la:
lešinar je napisao/la: virtual budimo realni vratimo se u realnost :twisted:
Najpametniji odgovor koji si mogao smisliti? Nisam ni sumnjao.

Pa evo, pogledaj vas 2-3 "najvatrenijih navijača", došli ste na forum prije 7 dana i sada vodite glavnu riječ, gdje ste bili ranije? Tako je to sa navijačima vašeg kalibra, kad ima rezultata, ima i vas... kad nema rezultata, ne postojite...
Buraz nećemo se vrijeđati polako ako je moguće?
Ja nisam uopšte "vatreni navijač" ali nisam ni papak...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 12:46

vagabundo-fcl je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
vagabundo-fcl je napisao/la:Sve mogu razumjeti ,ali da odjednom Borac "zaslužuje" biti prvak države koju ne priznaje ne mogu. Takođe, ne mogu shvatiti Bošnjake koji imaju lijepe riječi za Borac,a zna se kako navijaju njihovi i koji su transparenti na tribinama. Srbe mogu shvatiti, jer su ovi bosanski ljudi sa totalnom krizom identiteta tako da se gube počesto u svojim željama i onim što u duši nose i onim što pričaju. Ali Bošnjaci koji kao nešto lijepo pričaju o Borcu i td nikad mi neće biti jasni.
ti lupas pa ostanes ziv

drugo borac igra premier ligu bih, sto ti dovoljno govori o priznavanju ili ne priznavanju
trece, evo bio sam na zadnjoj utakmici u bl protiv zrinjskog, a moglo se vidjeti i na tv, ni jedne nacionalisticke ili sovinisticke parole nije bilo, ukoliko u nacionalisticke ne ubrajas trobojnicu , zvanicnu zastavu rs, ali vrijedjanja na nacionalnoj osnovi ama bas nijednog
Ti si klasični Srbin koji se sad pravi da se nikad ništa nije desilo.Prestar sam da bi meni mogao to prosuti. Ligu igrate jer morate ,pa to i idioti kontaju. Nacionalističkih ispada kažeš nema i još vjeruješ u to, to pokazuje samo kako funkcioniše tvoj mentalni sklop kad imaš toliko snage da sam sebe lažeš. Ovi ovdje koji diskutuju sa vama imaju problem ali ti si u problemima mentalnim do guše!
vidi stari, to da sam ja srbin je jasno vec iz samog nicka, i tim se ponosim, kao sto ti imas pravo da se ponosis sa onim sto ti jesi.

naravno da se ne pravim da se nista nije desilo, s tim da vjerovatno imamo drugacije vidjenje onoga sto se desilo, no ovaj forum nije mjesto da se o tom raspravlja, jer ovdje dolaze ljudi koji vole sport, prate sportska desavanja, i kojima za razliku od tebe, dnevnik nije glavna zabavna emisija na televiziji.

ovdje si ti taj koji pokazuje animozitet, i onda ces se cuditi i prenerazavati kad na to dobijes od nekog sa slabijim zivccima jednak odgovor, pa ce se lagano sportski forum pretvoriti u politicki, a ja to ne zelim.

ovdje ti imas problem, a ne ovi ljudi kaoji sa ljudima koji navijaju za borac sasvim normalno i civilizovano razgovaraju, jer te ljude spaja zajednicka ljubav prema toj sportskoj igri.

po tebi bi izgleda ovdje trebali da se pickaramo, s bozirom na to odakle smo i ko smo, pa ti kao smeta kad vidis da se to ne desava.
ajde bolje da se nisi niprijavio

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 22 sep 2009, 12:51

jovanbl je napisao/la:
vagabundo-fcl je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
ti lupas pa ostanes ziv

vidi stari, to da sam ja srbin je jasno vec iz samog nicka, i tim se ponosim, kao sto ti imas pravo da se ponosis sa onim sto ti jesi.

naravno da se ne pravim da se nista nije desilo, s tim da vjerovatno imamo drugacije vidjenje onoga sto se desilo, no ovaj forum nije mjesto da se o tom raspravlja, jer ovdje dolaze ljudi koji vole sport, prate sportska desavanja, i kojima za razliku od tebe, dnevnik nije glavna zabavna emisija na televiziji.

ovdje si ti taj koji pokazuje animozitet, i onda ces se cuditi i prenerazavati kad na to dobijes od nekog sa slabijim zivccima jednak odgovor, pa ce se lagano sportski forum pretvoriti u politicki, a ja to ne zelim.

ovdje ti imas problem, a ne ovi ljudi kaoji sa ljudima koji navijaju za borac sasvim normalno i civilizovano razgovaraju, jer te ljude spaja zajednicka ljubav prema toj sportskoj igri.

po tebi bi izgleda ovdje trebali da se pickaramo, s bozirom na to odakle smo i ko smo, pa ti kao smeta kad vidis da se to ne desava.
ajde bolje da se nisi niprijavio
ej jovane haj majketi reci šta ti misliš je li borac srpski ili bosansko-hercegovački klub, neki dan su ovi tvoji civilizovani lešinari govorili da je borac srpski klub, nemoj me ti razočarati jer mislim da si najrealniji od svih ovih lešinara, evo ja navijam za želju i ja kažem da je željo bosansko-hercegovački klub, a ne bošnjački
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 12:54

Ja sam srbin rođen u Banja Luci i kažem da je bosansko-hercegovački eto buraz jel pošteno? 8-)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 12:54

kratko borac je i jedno i drugo, jer to se medjusobno u bih ne iskljucuje naprotiv srbi su konstituvni narod u bih, cinjenica je da je borac prije svega banjalucki klub, ne nosi prefiks srpski, mada je cinjnica da za njega navijaju vecinom srbi , ne bi ulazio u razloge ali tako je to

vagabundo-fcl
Kontakt:

Post Postao/la vagabundo-fcl » 22 sep 2009, 12:55

Ne razumiješ da nisi apsolutno potreban ni ovom forumu ni ovoj državi. Da Borac nije prvi ti ne bi ni došao na ovaj forum. Rat je davno prošao i ne mislim na to nego na vašu idiotsku mržnju prema državi čiji prvaci želite biti.
btw, psihologija i mentalni sklop bosanskog pravoslavca je tema mnogih rasprava širom Evrope po intelektualnim krugovima. Vjeruj mi da će na vama neko ili poluditi ili doktorirati.
Budite tu gdje jeste sami i OK je. Nemoj bolan lagat sam sebe kako bi ti ono da budeš sa nama fin i da se "pišemo" po forumima jer to će trajati samo dok je Borac prvi. Lafina je tako jeftina a na kraju krajeva mi smo je izmislili zato , idi ba svojim putem

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 12:58

vagabundo-fcl je napisao/la:Ne razumiješ da nisi apsolutno potreban ni ovom forumu ni ovoj državi. Da Borac nije prvi ti ne bi ni došao na ovaj forum. Rat je davno prošao i ne mislim na to nego na vašu idiotsku mržnju prema državi čiji prvaci želite biti.
btw, psihologija i mentalni sklop bosanskog pravoslavca je tema mnogih rasprava širom Evrope po intelektualnim krugovima. Vjeruj mi da će na vama neko ili poluditi ili doktorirati.
Budite tu gdje jeste sami i OK je. Nemoj bolan lagat sam sebe kako bi ti ono da budeš sa nama fin i da se "pišemo" po forumima jer to će trajati samo dok je Borac prvi. Lafina je tako jeftina a na kraju krajeva mi smo je izmislili zato , idi ba svojim putem
hahahaha, a jesi j.ben lik, doduse vise j.ben nego lik al eto

pravo me ubijas argumentima, ne znam sta bi ti reko, de jedan ljekic, apaurincic i polako odhebi

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 13:00

jovanbl je napisao/la:kratko borac je i jedno i drugo, jer to se medjusobno u bih ne iskljucuje naprotiv srbi su konstituvni narod u bih, cinjenica je da je borac prije svega banjalucki klub, ne nosi prefiks srpski, mada je cinjnica da za njega navijaju vecinom srbi , ne bi ulazio u razloge ali tako je to
Ovo je istina ljudi nema šta realno govoreći jeste.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 22 sep 2009, 13:01

lešinar je napisao/la:Ja sam srbin rođen u Banja Luci i kažem da je bosansko-hercegovački eto buraz jel pošteno? 8-)
pošteno, da ne može poštenije, svaka čast
jovanbl je napisao/la:kratko borac je i jedno i drugo, jer to se medjusobno u bih ne iskljucuje naprotiv srbi su konstituvni narod u bih, cinjenica je da je borac prije svega banjalucki klub, ne nosi prefiks srpski, mada je cinjnica da za njega navijaju vecinom srbi , ne bi ulazio u razloge ali tako je to
dobro, a šta ti misliš kako se osjeća vaš direktor koji je musliman, jer on sigurno ne smatra borac srpskim klubom, iskreno meni ne smeta kada vi navijate za borac, banja luka, rs, ali mi smeta kada navijate protiv bih i kada navijate za srbiju, gledo sam malo tekmu borac-zrinski i kada sam čuo "kraljevina srbija", povraća mi se, rekoh hoće li se oni ikad promjeniti, i neki dan gledam zrinski-sloboda, a oni pjevaju "ko **** bosnu,hrvatska moja domovina", pa ako je tako što ne idu tamo nikako ne kontam, ja ne bih mogao živjet tamo gdje sve mrzim nema šanse, i kad kažeš da je borac i srpski i bh klub, što onda na stadionu nisu okačene zastave bih i rs i borca, već su rs, borca i srbije
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 sep 2009, 13:03

Bilo kako bilo, mi dolazimo.

Koji broj nosi Bilbija ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

lešinar

Post Postao/la lešinar » 22 sep 2009, 13:06

od-do je napisao/la:jest im krivo majko moja sto je borac prvi nikad vise nisu pisali na temi borac tako i treba pojedite se
u redu je buraz polako :D

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 13:08

tuborg-green je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Ja sam srbin rođen u Banja Luci i kažem da je bosansko-hercegovački eto buraz jel pošteno? 8-)
pošteno, da ne može poštenije, svaka čast
dobro, a šta ti misliš kako se osjeća vaš direktor koji je musliman, jer on sigurno ne smatra borac srpskim klubom, iskreno meni ne smeta kada vi navijate za borac, banja luka, rs, ali mi smeta kada navijate protiv bih i kada navijate za srbiju, gledo sam malo tekmu borac-zrinski i kada sam čuo "kraljevina srbija", povraća mi se, rekoh hoće li se oni ikad promjeniti, i neki dan gledam zrinski-sloboda, a oni pjevaju "ko **** bosnu,hrvatska moja domovina", pa ako je tako što ne idu tamo nikako ne kontam, ja ne bih mogao živjet tamo gdje sve mrzim nema šanse, i kad kažeš da je borac i srpski i bh klub, što onda na stadionu nisu okačene zastave bih i rs i borca, već su rs, borca i srbije
fisera znam licno, i znam da se osjeca veoma ponosnim sto je sportski direkotr borca :) nije samo fiser spotski direktor, i potpredsjednik borca je bosnjak, ii to nicim ne mijenja cinjencie koje sam napisao, borac je prije svega kako rekoh banjalucki klub.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.