NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2012, 14:25

devil ja samo kazem da posto je eleksic bi prvi golman a ova dva slabije ili gotovo nikako nisu dobijali sansu a kovacevic branio 14 utakmica u prvenstvu i jos 8 prijateljskih po tome se da zakljuciti da ce vjerovatno on biti drugi golman u spartaku jer se momak pokazao..a spartak nama sada nudi svog treceg golmana na pozajmicu a nasi nece mislim ko bi bio lud pa pravit spartaku golmane a nemat koristi nikakve od toga.
i jos ja devila jako cijenim realan je forumas i dosta informisan fudbalom u okruzenju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 29 jun 2012, 14:37

Imali pojacanja, mozete li se ukljuciti u borbu za Evropu :?:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2012, 14:42

astra1922 je napisao/la:devil ja samo kazem da posto je eleksic bi prvi golman a ova dva slabije ili gotovo nikako nisu dobijali sansu a kovacevic branio 14 utakmica u prvenstvu i jos 8 prijateljskih po tome se da zakljuciti da ce vjerovatno on biti drugi golman u spartaku jer se momak pokazao..a spartak nama sada nudi svog treceg golmana na pozajmicu a nasi nece mislim ko bi bio lud pa pravit spartaku golmane a nemat koristi nikakve od toga.
i jos ja devila jako cijenim realan je forumas i dosta informisan fudbalom u okruzenju
Vidi,ne isplati se Spartaku drzati golmana od 33 godine (mislim da toliko ima Kovacevic mrzi me da proveram) kao rezervnog,jer oni ce njemu davati vec kes nego Stijakovicu npr.a nikakve koristi od njega nece imati kasnije da ga prodaju.Ovako uvode polako ovu dvojicu,koji su mladji kako bi mogli da budu spremni kada Aleksic ode,pa ako se do tada ne budu uspeli nametnuti onda ce dovesti nekog iskusnijeg a ove ili prodati ili opet gurnuti na klupu/tribine. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 jun 2012, 14:58

Devil je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:devil ja samo kazem da posto je eleksic bi prvi golman a ova dva slabije ili gotovo nikako nisu dobijali sansu a kovacevic branio 14 utakmica u prvenstvu i jos 8 prijateljskih po tome se da zakljuciti da ce vjerovatno on biti drugi golman u spartaku jer se momak pokazao..a spartak nama sada nudi svog treceg golmana na pozajmicu a nasi nece mislim ko bi bio lud pa pravit spartaku golmane a nemat koristi nikakve od toga.
Vidi,ne isplati se Spartaku drzati golmana od 33 godine (mislim da toliko ima Kovacevic mrzi me da proveram) kao rezervnog,jer oni ce njemu davati vec kes nego Stijakovicu npr.a nikakve koristi od njega nece imati kasnije da ga prodaju.Ovako uvode polako ovu dvojicu,koji su mladji kako bi mogli da budu spremni kada Aleksic ode,pa ako se do tada ne budu uspeli nametnuti onda ce dovesti nekog iskusnijeg a ove ili prodati ili opet gurnuti na klupu/tribine. ;)
Kovačević nema 33 godine, ako sam dobro skontao ti misliš na onog Kovačevića koji je branio negdje po Rumuniji, ovaj ti je mlad i učio je fudbal u Austriji.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 jun 2012, 15:06

senci-071 je napisao/la:Imali pojacanja, mozete li se ukljuciti u borbu za Evropu :?:
Neće Zvijezda se borit za europu sve dok stadion se ne završi, to vam treba da bude jasno i nemojte se džaba nadat tome. Presjednik je već jednom rekao da su nam ambicije prvo stadion završit na kojem ćemo moći igrat te euro utakmice.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jun 2012, 15:08

Devil je napisao/la:
Devil, grijesis sto se tice Kovacevica, ovaj nas je puno mladji.Spartak zapocinje sa pripremama 02.07. tako da bi mogli saznati u ovih par dana kakva je situacija sa Kovacevicem.
slika
Puno ime : Nikola Kovačević
Pozicija : Golman
Datum rođ. : 02.11.1990
Visina/težina: 1,95 m / 88 kg
Karijera: SK "Rapid" Beč, "Lask" LInz, FK "Spartak Zlatibor Voda"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2012, 15:48

seven je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Kovačević nema 33 godine, ako sam dobro skontao ti misliš na onog Kovačevića koji je branio negdje po Rumuniji, ovaj ti je mlad i učio je fudbal u Austriji.
Ne mislim na toga,nego mi je to 32-3 ostalo u glavi kada sam listao sajt Spartaka.Sad tek vidim da je 32 broj na dresu. :oops: :oops:
Sad sam gledao 1990.godiste,i onda mi sve nadodje u glavu.To sad sve menja sa godistem jer on ipak ima i dobre predispozicije za golmana i potencijal da postane kvalitet.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 29 jun 2012, 15:59

zmaj_Bosne je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Imali pojacanja, mozete li se ukljuciti u borbu za Evropu :?:
Neće Zvijezda se borit za europu sve dok stadion se ne završi, to vam treba da bude jasno i nemojte se džaba nadat tome. Presjednik je već jednom rekao da su nam ambicije prvo stadion završit na kojem ćemo moći igrat te euro utakmice.

E **** nije mi jasno onda sto igrate u Premijer ligi. :?: Igras samo reda radi,bez cilja,ambicija,to mi je fakat bez-veze. :oops: Opet kad covjek konta 90 % lige nema stadion koji ispunjavaju Evropske kriterije,a bore se i zele Evropu. Mislim da je to kurtoazija Vase uprave za neke opravdanje prema navijacima. :idea:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 29 jun 2012, 16:04

senci-071 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:

E **** nije mi jasno onda sto igrate u Premijer ligi. :?: Igras samo reda radi,bez cilja,ambicija,to mi je fakat bez-veze. :oops: Opet kad covjek konta 90 % lige nema stadion koji ispunjavaju Evropske kriterije,a bore se i zele Evropu. Mislim da je to kurtoazija Vase uprave za neke opravdanje prema navijacima. :idea:
Eto neka Čelik, Sloboda, Rudar, Leotar.....imaju ambicije. U stvari imaju, da ne ispadnu. Zvijezda radi jedan pametan poso. Trudi se da izraste u jednog stabilnog premijerligaša i da svake godine idu stepenicu po stepenicu naprijed. Za sad im to upijeva. Ako počnu preskakati stepenice, vjerovatno će im se desiti da se negdje ''slome'' i da se vrate u niže lige.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2012, 16:48

pa senci covjek ti napisa a tebi opet nije jasno ;) cilj je stabilizacija kluba izgradnja infrastrukture pa tek onda evropa ali ko ce znati nista nije nemoguce mozda i ove sezone nesto bude...jedno je jasno nasi ne dovode provjerene igrace koji su skupi nego pokusavaju na ovaj nas igracki kadar dodati par mladih i jeftinih igraca i zavrsiti u sredini tabele.raja u gradaccu je zadovoljna sa takvom odlukom dok god se gradi stadion tako da to nama nije nikako mazanje ociju.mi cemo akobogda imati svoj stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi za razliku od mnogih koji to mogu sanjati

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jun 2012, 16:51

KUNTIĆ VRATIO 20 IGRAČA
U prvoj radnoj sedmici u Zvijedu je stiglo blizu 20 novih igrača, koji su pokušali da se kroz treninge nametnu Zoranu Kuntiću, ali nijedan od njih nije zadovoljio "coacha" Gradačačana. Sa istom praksom će se nastaviti i u narednim danima kako bi evenualno "isplivalo" neko ime.
S obzirom da golman Kovačević ima ugovor sa Spartakom, koji za njegovu odštetu traži mnogo novca kojeg Zvijezda neće platiti, on je vjerovatno bivši član "zmajeva", tako da je sada prva opcija na golu Raif Smajić, te mladi Kurbašić i Prljača, iako nije isključeno da se u narednim danim pojavi neki provjereni golman. Iako je nekoliko dana sa ekipom vježbao golman Novaković iz Bosanskog Novog, koji je braio u Mađarskoj, male su šanse da će ostati na "Banji".
Danas je i produžio i saradnju Eldin Mašić. Kuntić je planirao da se odigra pet pripremnih mečeva do početka šampionata, a prva provjera bit će 14. i 15. jula na turniru u Doboj Istoku, gdje će još učestvovati Gradina, Bratstvo i domaćin, a mogući protivnicu su još Čelik, Osijek i Spartak iz Subotice.

DAJIĆ I SAVIĆ NA TRENINZIMA
Dva nekadašnja igrača Zvijezde Jusuf Dajić i Srđan Savić vježbali su zadnjih dana sa "zmajevima", koji koriste terene u okolini Gradačca i to u Vučkovcima, Sibovcu i Obudovcu, s obzirom da se rade kako glavni tako i pomoćni teren. Ipak, nijedan od ove dvojice igrača neće ostati u Gradačcu, s obzirom da Dajić ima klub u Mađarskoj, dok Savić traga za novom destinacijom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2012, 17:05

oooj smajic opet prva opcija jadni smo mi ako on bude prvi golman

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 jun 2012, 17:42

Bosanski zmaj je napisao/la:KUNTIĆ VRATIO 20 IGRAČA
U prvoj radnoj sedmici u Zvijedu je stiglo blizu 20 novih igrača, koji su pokušali da se kroz treninge nametnu Zoranu Kuntiću, ali nijedan od njih nije zadovoljio "coacha" Gradačačana. Sa istom praksom će se nastaviti i u narednim danima kako bi evenualno "isplivalo" neko ime.
S obzirom da golman Kovačević ima ugovor sa Spartakom, koji za njegovu odštetu traži mnogo novca kojeg Zvijezda neće platiti, on je vjerovatno bivši član "zmajeva", tako da je sada prva opcija na golu Raif Smajić, te mladi Kurbašić i Prljača, iako nije isključeno da se u narednim danim pojavi neki provjereni golman. Iako je nekoliko dana sa ekipom vježbao golman Novaković iz Bosanskog Novog, koji je braio u Mađarskoj, male su šanse da će ostati na "Banji".
Danas je i produžio i saradnju Eldin Mašić. Kuntić je planirao da se odigra pet pripremnih mečeva do početka šampionata, a prva provjera bit će 14. i 15. jula na turniru u Doboj Istoku, gdje će još učestvovati Gradina, Bratstvo i domaćin, a mogući protivnicu su još Čelik, Osijek i Spartak iz Subotice.

Dva nekadašnja igrača Zvijezde Jusuf Dajić i Srđan Savić vježbali su zadnjih dana sa "zmajevima", koji koriste terene u okolini Gradačca i to u Vučkovcima, Sibovcu i Obudovcu, s obzirom da se rade kako glavni tako i pomoćni teren. Ipak, nijedan od ove dvojice igrača neće ostati u Gradačcu, s obzirom da Dajić ima klub u Mađarskoj, dok Savić traga za novom destinacijom.
Tereni se rade... :?: :?:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2012, 18:04

ma oba terena prskana protiv nekih trava i sada teren pozutio ali za 10 dana kada izraste nova trava bice sve ok

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 jun 2012, 19:43

tereni su pospricani nekim sredstvom za ubijanje širokolisne trave (djetelina, bokvica), pa cepovali, pa grebali, pa su navukli pijesak... znači glavni i pomoćni-travnati
za teren sa plastičnom travom ćemo sačekati bolja vremena

ludix
Kontakt:

Post Postao/la ludix » 29 jun 2012, 21:57

moranjak je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:KUNTIĆ VRATIO 20 IGRAČA

Tereni se rade... :?: :?:
tajjj dolman je moj komsijaa kaze nezda dal ce ostat a snjim zive neka dva momka jeedan iz srebrenika a jedan iz leskovca oni najvjerovatnije ostaju tako kazu :D

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 30 jun 2012, 16:10

astra1922 je napisao/la:pa senci covjek ti napisa a tebi opet nije jasno ;) cilj je stabilizacija kluba izgradnja infrastrukture pa tek onda evropa ali ko ce znati nista nije nemoguce mozda i ove sezone nesto bude...jedno je jasno nasi ne dovode provjerene igrace koji su skupi nego pokusavaju na ovaj nas igracki kadar dodati par mladih i jeftinih igraca i zavrsiti u sredini tabele.raja u gradaccu je zadovoljna sa takvom odlukom dok god se gradi stadion tako da to nama nije nikako mazanje ociju.mi cemo akobogda imati svoj stadion po kojem cemo biti prepoznatljivi za razliku od mnogih koji to mogu sanjati
to je mozda i pametan potez, s obzirom da je pet-sest klubova u losijoj situaciji od zvijezde..nevjerujem da zvijezda moze biti ugrozena a bitno je igracima obezbijedit dobre uslove..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 jun 2012, 22:42

Malo podsjecanje na odbrane naseg prvog cuvara mreze ove sezone, uz nadu da ce stajati na golu voljenog kluba i naredne sezone.
" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jun 2012, 22:57

j e b o t e ljudi na ovom klipu jestel primjetili kako nas stadion izgleda dobro spram npr goskovog travnikovog slavijinog.bice akobogda nas stadion jedan od najljepsih u nasoj ligi.travnjak je za deset ko tepih

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 jun 2012, 23:04

Nas travnjak je bez premca u BiH.Ostali su daleko,daleko iza naseg.Jos je dimenzija 105x60, sto ima malo klubova u BiH.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.