FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 30 jun 2012, 15:37

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 jun 2012, 15:38

BlueTiger je napisao/la:A sta je covjek pogresno napisao molim te? Pa ako necemo imati upravo takav budet u narednih par godina, onda **** sve. Sve sto smo radili mozemo baciti.
Bolje je da praviš dresove, za smislenu raspravu o budžetu treba imati više od 18, kad se napravi razlika između igrice i stvarnosti.
tm_ludak je napisao/la:Pozivam sve navijače danas na utakmicu finala državnog prvenstva pionira našeg Želje,igraju protiv Tomislavgrada i u prvoj tekmi su pobjedili 3:2 :D
Utakmica je u 18h na glavnom terenu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 jun 2012, 15:47

Pored svih snova o dovodjenju rizicnih i jeftinih "pojacanja" moram primijetit jednu krupnu stvar: nijedan igrac izuzev Nijeme (kojeg je Brko haman svjesno pustio) nece otici prije evrope. Do sad haman po prvi put,ili drugi (Visca). Meni je to jako velika stvar.
Kad se samo sjetim sezona 2001 i 2002 kad smo imali zvijer ekipe i odma posle sezone se najbolji razidju (Muratovic,Beslija,itd) i ti se krpi usput.
Ovo sad mi vec djeluje dosta ozbiljnije,igras s istim,uigranim timom evropu. Imas i vece sanse,dizes igracima cijenu i zarada je prilicno izvijesna. Jos,neko dobro primijeti da je proslu evropu bekovski par bio Markovic-Stanic,a zadnji vezni Savic. Na stoperu Vasilic ili Kerla nisu nista ni losiji od Nijeme. A tu je jos i Bekric.
To je poprilicno jaca ekipa u odnosu na proslo ljeto.
A,kako vidim,Brko vec ima spremne zamjene za sve koji ce odleprsat.
Meni ovo ne izgleda NIMALO lose!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 30 jun 2012, 15:50

gollum je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:A sta je covjek pogresno napisao molim te? Pa ako necemo imati upravo takav budet u narednih par godina, onda **** sve. Sve sto smo radili mozemo baciti.
Bolje je da praviš dresove, za smislenu raspravu o budžetu treba imati više od 18, kad se napravi razlika između igrice i stvarnosti.
NIsam te prepoznao pametni! ;)

EDIT: Hvala sto me napomenu, sacemo jednu garnituru patrickovih dresova samo za tebe! Uzivaj mi... ;)
Ono cisto da mi se nasikiras malo, jer ce stranica malo da zakoci pa neces moci da citas forum normalno!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 30 jun 2012, 15:55, ukupno mijenjano 3 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jun 2012, 15:52

neroazzuro je napisao/la:Pored svih snova o dovodjenju rizicnih i jeftinih "pojacanja" moram primijetit jednu krupnu stvar: nijedan igrac izuzev Nijeme (kojeg je Brko haman svjesno pustio) nece otici prije evrope. Do sad haman po prvi put,ili drugi (Visca). Meni je to jako velika stvar.
Kad se samo sjetim sezona 2001 i 2002 kad smo imali zvijer ekipe i odma posle sezone se najbolji razidju (Muratovic,Beslija,itd) i ti se krpi usput.
Ovo sad mi vec djeluje dosta ozbiljnije,igras s istim,uigranim timom evropu. Imas i vece sanse,dizes igracima cijenu i zarada je prilicno izvijesna. Jos,neko dobro primijeti da je proslu evropu bekovski par bio Markovic-Stanic,a zadnji vezni Savic. Na stoperu Vasilic ili Kerla nisu nista ni losiji od Nijeme. A tu je jos i Bekric.
Kakve zamjene i gdje ti to vidis ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2012, 16:05

Od nove sezone Patrick oprema. :P
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 jun 2012, 16:10

Raja ne igramo sa Barsom pa da nam trebaju vrhunska pojacanja ;)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 jun 2012, 16:10

pile87 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Pored svih snova o dovodjenju rizicnih i jeftinih "pojacanja" moram primijetit jednu krupnu stvar: nijedan igrac izuzev Nijeme (kojeg je Brko haman svjesno pustio) nece otici prije evrope. Do sad haman po prvi put,ili drugi (Visca). Meni je to jako velika stvar.
Kakve zamjene i gdje ti to vidis ?
Po komentarima za ovog Tomica pretpostavljam da je neka Svrakina pozicija,tj. zadnji vezni. Ne znam kolko je pokretljiv Tu poziciju takodje igra i Jamak. Zolotic isto. Bekric moze igrat zadnjeg. Naravno,svi su oni razlicitih karakteristika,ali Brko to prilagodi. Pa jedan Savic igrao zadnjeg,pa prodjosmo.
Ako se sjecam,i Beslija je prosli "mandat" znao odigrati na zadnjem.
Ovaj Japanac je vjerovatno radi Kvesica tu,nisam siguran. Brkovic,Smajic,a mozda i E. Colic mogu drzat bokove ako Zeba predje iza napadaca. Uglvanom,ne vidim nista zabrinjavajuce.
Cutuk i Kerla ce u buducnosti vjerovatno biti stoperi,a mozda ce i Cutuk zamijenit Kvesu. Znas da su svi igraci uz Brku kvalitetniji za bar 20-30 %.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 jun 2012, 16:13

kloc86 je napisao/la:i da prodjemo 1-2 kola,sta bi s time dobili?mogucnost da prezivimo jos jednu godinu :cry: :cry:
amar nije svemoguc i da se moze da se brine o svemu...nama treba jedan gazda koji ce uvest reda
Proci dva kola znaci igrati u play-offu, a tamo se okrecu za nase uslove poprilicno dobra lova. A za budzet, naravno da on mora iznositi mnogo vise nego je to danas u pitanju. Pa ljudi, nama najbolji igraci imaju platu od 7000 KM, a Novi Pazar koji je jedva ostao u onoj tamo ligi nudi tom istom igracu po 15000 KM, Visca je prije odlaska u Tursku imao platu od nekih 1000 KM, ali prvenstveno zato sto nije obnavljao ugovor. Dok mi ne budemo u mogucnosti da punodimo plate koje iznose oko 15000 € i vise, moramo da zavisimo od zrijeba. Spominjete sponzore, za njih treba jedna uredjena drzava (koju nazalost nemamo) ili da mi igramo u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja. Kako ocekujete dobre sponzore kada i nase firme jedva prezivljavaju. Kada bi barem imali vecu posjetu na stadionu, islo bi vec bolje klubu, a kada kazem bolju posjetu, mislim barem duplo bolju nego prosle godine, tj prosjek od 10000 dusa u Dolini i samim time bi barem malo povecali prihode od sponzora.

sabur, ovo nam je tek treca godina u Evropi zaredom (da, TEK i na tome ostajem), vec cetvrte ce biti mnogo lakse jer cemo biti nosioci, ne vazno jeli igramo drugo pretkolo Lige prvaka ili Lige evrope. Jos uvijek smo mi na pocetku puta, ali idemo sigurnim koracima. Ove godine je primarni cilj pokusati proci Maribor (naglasak na pokusati), a sljedece ce prolazak kroz drugo pretkolo biti imperativ. Naravno, ovo pisem ukoliko ne prodjemo Maribor, u slucaju da prodjemo, u sta se nadam i iskreno vjerujem da imamo sanse, napravili bi jedan ogroman korak naprijed i preskocili bi jednu fazu u napredovanju koju bi inace morali proci.

Usput, vidio sam jednog naseg igraca (istina ne redovnog prvotimca, vise je na klupi) da je nedavno (prije neke 3-4 sedmice) igrao na lokalnom turniru u Čuništima gdje je njegova ekipa ispala u polufinalu, a sto me iznenadilo, vidio sam i igraca kojeg smo nedavno prodali (znaci nije vise u nasoj ligi) da je isto igrao turnir u Milankovicima prije dvije sedmice. To nebi smijeli raditi...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 jun 2012, 16:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
U obje sa Maccabijem igrao Kvesic, imao si jos Viscu i Smajica, i Patricka, kojeg sada nemas. Recimo, da su ovi sada uigraniji.

Zamjene, oni jucer sto su igrali nisu pojacanja, bar onako kako su igrali. Istina noge su teske, ali novi su u klubu, moras gristi, a ono jucer, cirkus, mislim na prinove.
Smajic je tek bio dosao i ulazio s klupe,nista specijalno nije igrao. A to za Viscu stoji. Iako je sad baZe vjerovatno ubojitiji s lijeve strane nego sto je on bio.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 30 jun 2012, 16:15

damirfile je napisao/la:Jedino da dodje kakav sejh pa da ulozi milione svoje. Pa ljudi klub ti je ko firma ako ne prodajes nemas od cega zivjeti jedino da imamo ko bilbao hiljade navijaca pa da preko udruzenja skupimo koji milion da se mogu platiti ta velika pojacanja sto ocekujete. Klub zivi od sponzora ,ulaznica,ucesca u europi i prodaje igraca a ovo zadnje je osnovni izvor finansiranja. Da od svakog ovog izvora dobijemo po milion to je 4 miliona i to su mizerne pare za ono to vi ocekujete. Svake godine dupla i ja zadovoljan (posto sam realan) grebo evropu :P :mrgreen:.
:lol:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 30 jun 2012, 16:17

8 miliona budzet
i jos koju dugu iznad stadiona
i ciku koji ce da djeli poklone

de ba okanite se gluposti nikad gora situacija u svijetu nije bila a vi hocete napredak i to ne bilo kakav
ajmo glavu iz oblaka dosta vas je sanjara
-.-

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jun 2012, 16:18

Elegant je napisao/la:Od nove sezone Patrick oprema. :P
prvi smo na njihovoj stranici u novostima 8-) :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2012, 16:29

anonimni je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Od nove sezone Patrick oprema. :P
prvi smo na njihovoj stranici u novostima 8-) :mrgreen:
http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=blog&id=62

slika

slika

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jun 2012, 16:31

dok si došao do te stranice, valjda si vidio da smo glavni tamo 8-) sad sam im baš gled'o katalog i taj dres mi se najviše sviđa (u svim varijacijama boja), ali spominju u katalogu da se može napraviti dres sa dizajnom po želji, ako u ugovoru stoji ta opcija, biće dobro 8-)

Kapiten Blue Traina

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 30 jun 2012, 16:37

tm_ludak je napisao/la:Pozivam sve navijače danas na utakmicu finala državnog prvenstva pionira našeg Želje,igraju protiv Tomislavgrada i u prvoj tekmi su pobjedili 3:2 :D
Ne znam isplati li se ici gledati buduce igrace Olimpika i kojekakvih drugih klubova. Treba klub sada s onim Gojakom odnosno njegovim roditeljima podpisati kakav ugovor da nebi odleprsao za 2-3 godine. Sramota sta ti roditelji rade. Ali ima i one "gdje pocinje interes tu nestaje ljubav". Sve u svemu ako nece da potpisu smjestiti ga fino na klupu ili neka ide odmah negdje pa nek se tamo razvija. Tako uraditi sa svim ovim ufuranim omladincima koji misle da su Bogom dati. Zavesti neki red jer nema ih smisla obrazovati da bi kojekakvi Gracici od njih imali koristi a mi apsolutno nikakve.
FORZA ZELJO !!!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 30 jun 2012, 16:43

anonimni je napisao/la:dok si došao do te stranice, valjda si vidio da smo glavni tamo 8-) sad sam im baš gled'o katalog i taj dres mi se najviše sviđa (u svim varijacijama boja), ali spominju u katalogu da se može napraviti dres sa dizajnom po želji, ako u ugovoru stoji ta opcija, biće dobro 8-)
Po njihovoj stranici rade vecinu print dresova,to je kao sto Borac ima onaj NAAI,meni licno taj fazon se ne svidja,ili lakse je kao onaj retro dres Željin...eh sad i fk Rad on oblace,e njihov kvalitet mi se vec vise svidja...mozete pogledati ovdje http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/477-poc ... d2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takodje rade i grb na stucnama :)
valjda nece biti onih "pametnih" sto smatraju ovu pricu o dresovima viska pricom
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 30 jun 2012, 16:49

deyo je napisao/la:
anonimni je napisao/la:dok si došao do te stranice, valjda si vidio da smo glavni tamo 8-) sad sam im baš gled'o katalog i taj dres mi se najviše sviđa (u svim varijacijama boja), ali spominju u katalogu da se može napraviti dres sa dizajnom po želji, ako u ugovoru stoji ta opcija, biće dobro 8-)
Po njihovoj stranici rade vecinu print dresova,to je kao sto Borac ima onaj NAAI,meni licno taj fazon se ne svidja,ili lakse je kao onaj retro dres Željin...eh sad i fk Rad on oblace,e njihov kvalitet mi se vec vise svidja...mozete pogledati ovdje http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/477-poc ... d2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda nece biti onih "pametnih" sto smatraju ovu pricu o dresovima viska pricom

Mozes li molim te objasniti zasto je bitno u cijim i kakvim ce dresovima Zeljo igrati??? Meni licno je to jedna od najnebitnijih stavki.

I nemoj sta zahatariti :)
FORZA ZELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jun 2012, 16:52

deyo je napisao/la:Po njihovoj stranici rade vecinu print dresova,to je kao sto Borac ima onaj NAAI,meni licno taj fazon se ne svidja,ili lakse je kao onaj retro dres Željin...eh sad i fk Rad on oblace,e njihov kvalitet mi se vec vise svidja...mozete pogledati ovdje http://fcrad.co.rs/fk.rad/vesti/477-poc ... d2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
da, da, ako bude kvalitet bar sličan kao kod Rada, biće dobro, a sviđa mi se taj grb na štucnama, volio bih i to vidjet' kod nas ili bar FKŽ natpis kao što većina zvučnijih, boljih ekipa ima, kao što ranije rekoh, volio bih da mi pravimo dizajn opreme, al' vidjećemo šta će bit' od svega toga :)

Kapiten Blue Traina

Faker
Kontakt:

Post Postao/la Faker » 30 jun 2012, 17:55

Ko reče za ovog Gabeljića da nije čemu, a vidim ide u Austriju (već je otišao sa ekipom) ??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, pinki, Uniited i 17 gostiju.