...ovim dresovima...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja takodje imam isti ovaj od BvB al bas isti sve isto orginal i bez imena ... I kad smo vec kod BvBa imam iz sezone 2007 onaj mozda i najruznijiArnelinho je napisao/la:I ja imam isti ovakav, naravno orginal i takodje bez imena. Majke m'.Semir bvb je napisao/la:1997 original (bez imena)
![]()
A sem njega imam od Salihovića i mislim da nikakav više.
naruči, mislim da na kitbag.com imaš dresove reprezentacija i možeš print raditi, ali, ne bi te to izašlo jeftinoinacefindecko je napisao/la:nedavno u Firenzi kupio Fiorentinin![]()
da mi je ugrabit negdje Gomezov iz Njemačke
ovaj je dres fantastican, jednostavan al opet mocni izgledaraul-zakon je napisao/la:Jutros obogaćena kolekcija jednim Realovim originalom iz sezone 2003/04, bez imena i broja. Poklon od momka direktno iz Španije, Madrida.![]()
Eto, da se i ja malo pohvalim.
EDIT:
To je taj dres !
Ma dres je fantazija, uz ovaj Realov od prošle 2011/12 sezone, meni najbolji. Jednostavni a prelijepi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj je dres fantastican, jednostavan al opet mocni izgledaraul-zakon je napisao/la:Jutros obogaćena kolekcija jednim Realovim originalom iz sezone 2003/04, bez imena i broja. Poklon od momka direktno iz Španije, Madrida.![]()
Eto, da se i ja malo pohvalim.
EDIT:
To je taj dres !
imao sam prije dres od reala, tj od Figa, sponzor bila teka/sveska kako se vec zvalo
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 3 gosta.