Amra ma moze Dzeko lafac mi je pravi na ovoj slici.mandraX je napisao/la:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- tyler durden
- Kontakt:
Oooooo Edinnn Dzekooooo oooooo 
svako odabire svoj životni put, ali sam razočaran zbog Dijamnta, ipak on zaslužuje neku finu curu, a ne sa ovakvom biografijom, uz dužno poštovanje prema Amri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobismo i mi svoje Beckhamove, il' bolje receno Celzijeve 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube] 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- velez_mostar
- Kontakt:
Vezano za ovu vezu, pa Dzeko je klasican primjer zrtvenog janjeta u ovom slucaju, logika je da ce mu ova uzet' sve sto ima, nije ga nesto pretjerano pamet osvojila, kesha ima, a i nekako mi djeluje kao da ga moze svaka kuma vuc' za nos..doduse, ovo je najmanje bitno, najbitnije je da njegovo nogometno znanje usmjeri ka ostvarenju cilja BiH repke, i da nam donese neko veliko takmicenje.
A dobro sad, nije ni ova Amra fukara. Model u Americi i bila u spotovima najvecih zvijezda, sigurno da joj ne treba Dzeko da se prehrani. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
lolcina je napisao/la:Krava s teletom je uvijek skuplja...
Pauk je napisao/la: Pa nece valjda Dzeko hraniti tudje dijete.
Pa šta mu fali, on je uvijek džomet bio
kristian je napisao/la:ee moj dzekoo nives ili amra isti **** ha jaa jos ako je dovedes na pripreme reprezentacije pa kad se spaha i ostala kompanija na nu popne ee a ona ne odbija iz iskustva znamdzeko tesko ti se
Oplahak .
Dobra mu je mala, nema priče, e sad kak je u to ne bih ulazio, ne poznajem curu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Para Bosnji nikad dosta, ni jedno ni drugo nisu bas glodari sto se tice suske (eura), bitna im je lova.Cartman je napisao/la:A dobro sad, nije ni ova Amra fukara. Model u Americi i bila u spotovima najvecih zvijezda, sigurno da joj ne treba Dzeko da se prehrani.
A i ova veza ce njoj dati jos vecu popularnost. Mislim koja zena u BIH ili na Balkanu ne bi bila sa ovako popularnom osobom u vezi?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- tyler durden
- Kontakt:
Sto se tice Amre, ne znam sta se ima tu komentarisat. Dzeko nasao djevojku sebi i to je to.
Bit ce Dzeki zayebano.Osim u LP.Engleskoj ligi i kupovima,reprezentaciji valja mu zabijati na jos jednom polju.
Nista nego da mu pozelim srecu i sto manje promasaja u dajnjem ''radu''.
Nista nego da mu pozelim srecu i sto manje promasaja u dajnjem ''radu''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam, da je najljepša na svijetu, ženu s djetetom nikada ne bih uzeo za djevojku, al eto, kako god 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo izgleda udarna vijest danas
. Kako jadno 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Oboje su Bošnjaci što je dobro.Ali ta Amra je bila u braku sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem s kojim ima dijete.Džeko je dobio staru olupinu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne zanima ni njihova veza ni to sto ona ima dijete, ali evo dobra fora sa klixa:
Dobio i zenu i dijete, kao kinder jaje, 2 u jednom
.

Dobio i zenu i dijete, kao kinder jaje, 2 u jednom
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
amra ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu kad se pojavi , zato se ja ne brinem ne smije nista ona mudrovat , 1 milion ili 2 miliona ociju u nju je upereno , ccekamo amraa , sad si ti na potezu

kristian je napisao/la:amra ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu kad se pojavi , zato se ja ne brinem ne smije nista ona mudrovat , 1 milion ili 2 miliona ociju u nju je upereno , ccekamo amraa , sad si ti na potezu![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
dobro sto je nasa inace bi ga sarajlijca napao sto bari strankinje
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: B1988K, Edincapitano, goonmo, MehofromTurinja, MiranGlasnic, rukometubih23 i 53 gosta.